FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 22
puf13 spune:
fetele mele fantastice am ceva pentru voi, trageti voi cu cate un ochisor fiecare aici:
http://on202.com/cuteness/HopeThisBrightensYourDay.aspx
grupul fetelor fantastice
aelita spune:
Elas ma bucur pt tine ,
e bine ca iesi si nu te mai turmentezi cu intrebarile
si nu mai traiesti depinzand de ce face el.
Dandush sanatate multa puiului tau ,sa se faca bine repede repede.
Vio ,of,acum incepe greul si raul recuperarii...Macar cu gandurile noastre sa o incalzim,si sa treaca mai usor peste tot !Pupici multi transmite-i de la noi !
Fleur sus fruntea si tu si mergi mai departe,toate de manuta,hai !
Alexmona spune:
Va pup pe toate !!!!!!
VIO ...ai grija de tine!!!!
Noi suntem acolo langa tine!!!!!Te pup!!!!
Diego ...vin la gratar!!!!Dar sa fie carne pe gratar ...nu gratarul gol!!!!
Te pup!!!!
Fleur ...sigur va fi bine !!!!Te pup!!!!
Dandush ...vorbim maine ...acum NANI ; NANI ...noapte buna ...cate-n steeeleee si-n lunaaa....lalalala..(iti cant)..
Sper sa nu te trezesc cu vocea mea ...
Vreau sa-ti SOPTESC ca esti un super OPERATOR!!!!
ciao!!!!!
Pupici!!!!
Elas ...ESTI MINUNATA si PUTERNICA!!!!
fi in continuare la inaltime Sorelino!!!!!
Te pup!!!
Bblusha ...cum a fost azi???
inca o data LA MULTI ANI , fetitei tale !!!!
Sa -ti aduca numai bucurii!!!!!
Pupici
Cicina, esti o dulce!!!!!Mai vorbim!!!!
Te pup!!!
Aelita ...mie nu mi-ai transmis nimic!!!!
Atunci il pup numai pe BB!!!!!
Pe tine ..NU!!!...ca mie nu mi-ai spus nimic ...
Va pup pe toate....TOATE!!!
aelita spune:
Alexuto ,pai cum asa ???? Nu esti tu iubirea mea dintai ?
Am scris ce am scris,si apoi a venit al meu acasa si am mers sa mancam,
si am trimis mesajul cu ce apucasem sa scriu,am zis ca voi continua dupa .
Si mai trasei si cateva gaturi de bere,deh.intre timp
Cand te intorci in tara ?
Zici ca e greu dar te regasesti in cel mic,asta e bine,
e minunat sa simti ca inca mai ai pt ce lupta .
Nepasarea ta cred ca va da roade,asta in cazul in care omul tau nu e total pierdut..
si atunci nu are de ce sa iti mai para rau mai tarziu.
Dar eu cred ca se va trezi din tampenie si va realiza ca are si el o responsabilitate,
aveti un copil de crescut impreuna .
Ca nu se rupe o casnicie asa una doua din plictiseala sau alte mofturi .
Puf
cum mai esti cu iubitelul si cu pregatirile si planurile de nunta ?
Fetelor,daca lasati garda jos,pufuleata ooodata se suceste .
Nu ne tinem calda cu ea.
Tace si tace..si ne trezim ca tot nemaritata e.
TRe sa facem ceva,sa batem fierul cat e cald.
Si sa nu o lasam sa cumpere adidasi,ca fuge in ziua nuntii.Cu rochia taras !
puf13 spune:
tocmai vroiam sa va intreb dc nu ziceti nimic de poze...si cand colo voi nici nu le-ati observat...
aelita taci fetitza ca abia uitarem ce ma asteapta....[:))], de fugit mai greu in ziua nuntii (ca mi-e rusine de invitati nu de alta), dar de amānat cāt se poate, māndrul acum e multumit ca macar dupa 7 ani i-am raspuns si eu la intrebare... cu hmmm , da, hai s-o facem si pe asta...
puf13 spune:
aelita numai soricelul iti place? celelalte nu, eu mor dupa toate, mi le-am salvat in calculator deja...:P
cicina spune:
Pe la ora asta incep sa apara somnambulele.
Fetelor scuzati-ma ca nu intru pre des,stau in umbra, dar in ultimul timp am mult de lucru si abia pe la ora asta reusesc sa ma "odihnesc" in fata PC, citind ce s-a mai petrecut.
In primul rand ii doresc lui Vio insanatosire grabnica.
Vedeti, acum as vrea sa spun fiecaruia dintre voi, mai ales celora care deja ne-am cunoscut prin chat multe cuvinte frumoase pentru ca intr-adevar santeti fantastice si cu sufletul curat.
Davidutza, ma bucur sa aud vesti bune, chiar daca nu erai atat de convinsa imediat dupa intoarcerea ta de la munte. Totul e sa nu te mai gandesti la cealalta daca zici ca el tot cu tine vrea sa stea.
Puf, am avut intentia sa citesc tot ce ai scris dar imi sareau ochii din doua in doua randuri, n-am rabdare, dar la puiuti m-am uitat si mor dupa animale, am avut un husky.
Alex, ai vazut ca asa sper sa-ti fie mai usor, doua vorbe din suflet oricand vrei.
Dandusha, un pupic pentru cel mic si sa se faca bine cat mai repede.
Diego, nu-ti spun cat de pofta mi-e de niste mici, asa ca hai acasa.
Daca reusim sa combinam ceva, eu as vrea sa schimb ruta si sa trec pe la T sa-i arat orasul la al meu.
Fleor, el e inca pe divan?
BBlusha, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea.
Aelita ai rezolvat cu calc?
Elas, imi pare bine sa aud ca noi te-am ajutat sa treci peste clipe urate, copilul sa creasca intr-o familie unita, surazatoare si daca ea incearca sa-l caute, bag-o in .. la origine.
Sant omul a cuvintelor putine dar concrete, nu ma pierd in povesti ca nu sant capabila.
Cat as vrea sa fi-ti fericite ca mine. Omul meu e un inger, toata saptamana a stat acasa pentru diverse probleme dar in fiecare zi face el de mancare ca eu nu sint adepta bucatariei. Si ce bine face, mai ca la mama acasa.
Hai ca va pup si ma duc la nana, sa fiti cuminti.
cicina
aelita spune:
Cicina, calcul l-am lasat tot asa, ca mi-e lene sa si respir.Cand oi avea chef de el,sau cineva sa mi-l duca .haha
Puff , sunt dusa cu capul, fata mea, pai eu am vazut doar soicelul ,
nu mi-a dat prin cap sa dau mai jos.
Acum,ca zici,ma uitai iar si SURPRIZA ! erau mai multe !
haha cel mai tare e ala cu hartia igienica.!!!!!!!!!
avea mama un caine dement,cam asa ca asta,si ea il chema Dixi.
Eu i-am zis ca il cheama Luca din melodia aia Luca cel nebun.
Si ea il striga Dixi,eu Luca!(cum sunt cainii si stapanii,stiti..)
Dupa ce ca era el tembel,mai era strigat si pe doua nume,
va dati seama dezechilibru pe capul lui.
Cum deschideai usa la camera mea,unde nu prea intra,
sarea ca tazmanianul direct in pat si tot ce era pe notptire RODEA la aviteza luminii!
Chit ca doar le rodea nitel pe margine pe fiecare: bani (hartie) , lumanerele din alea de ornament,
tot ce intalnea.
Prima data cand am vazut lumanarelele care erau verzi in forma de flori,roase pe margini,am zis ca avem soareci in casa .
Ce soareci ! Era Luca cel nebun,alintat de mamam cu numele de Dixi.
Statea pitit pe hol,si cum treceai,sarea si se agata cu dintii de pantaloni,mai pe sus asa,si ramane agatat si mergeai taras cu el pana se rupeau pantalonii.
Toate pijamalele le aveam rupte.
L-au pierdut !! Dar eu cred ca l-au facut pierdut ..ca era de facut hahaa
Stai sa ma mai uit la poxze.Super toate,vazut tot !
elas spune:
Buna dimineata!In dimineata asta fac eu cafeluta!Hai fetilii, trezirea!
Vio, esti o dulce si o puternica si sint tare mindra de tine!
Aelita un pupic pe burtic!
La toate fetele o imbratisare mare de tot si va multumesc ca imi sunteti aproape!
Eu recunosc ca forumul asta m-a schimbat f mult in bine!
La mine lucrurile stau cum v-am spus, eu mult mai detasata, nu il intreb ce face, unde merge cu cine, ca si cum nu m-ar interesa, dar stiti ce e culmea acum imi spune el ce face si eu zic bine!In rest,nu ne-am mai certat, dar nici nu sintem asa apropiati cum eram mai demult...adica fara pupaturi sau imbratisari, in concluzie o relatie rezervata!
Nu vreau sa fortez in nici un fel lucrurile si starea asta de detasare chiar imi face bine!
Pufisorule, esti tare cu soricei cu tot!Imi doresc f mult pentru tine o casnicie reusita si sa nu ai niciodata probleme de genul celor discutate aici!
Sorelino, indiferent ce vor face ei, duomnii,noi am cistigat ceva!Niste prietene minunate si o stare de spirit de invingator!
Va pupacesc!