FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 20
puf13 spune:
elas acum cat de deranjat e el nu mai conteaza, important e sa te simti tu bine si intr-o scrisoare de genul asta te-ai putea racorii ca sa zic asa, ai putea sa scrii tot ce simti pentru el, si tot ce mai speri sa se intample. In felul asta iti pui si tu ordine in ganduri caci in scris le vei vedea mai bine. Pana la urma chiar nici nu trebuie sa i-o arati daca tu crezi ca nu-l intereseaza, dar poti s-o lasi undeva unde o poate vedea daca doreste.
uite mai jos iti dau exemple tot din cartea aia:
"Iata cateva indicatii pentru a scrie o scrisoare simpla:
1. Adresati scrisoarea partenerului. Inchiputi-va ca el va asculta cu dragoste si intelegere.
2. Incepeti cu supararea, continuati cu tristetea, apoi cu regretul si incheiati cu dragostea. Includeti toate cele 5 parti in scrisoare.
3. Scrieti cateva propozitii in legatura cu fiecare sentiment. Folositi termeni simpli.
4. Dupa fiecare sectiune, opriti-va si apoi dati curs sentimentului urmator. Scrieti despre acel sentiment.
5. Nu incheiati scrisoarea inainte de a ajunge la dragoste. Aveti rabdare si asteptati ca sentimentul sa se iveasca.
6. Semnati la sfarsit. Ganditi-va cateva secunde ce v-ati dori sau ce aveti nevoie. Treceti toate acestea intr-un PS.
Draga..., iti scriu azi data... pentru a-ti impartasi sentimentele mele:
1. Pentru suparare
- nu-mi place ca...
- ma enerveaza ...
- sunt suparata ca...
- doresc ...
2. Pentru tristete
- Sunt dezamagita...
- sunt trista fiindca...
- ma doare ca...
- as fi vrut..
- doresc...
3. Pentru teama
- sunt ingrijorata...
- ma tem...
- mi-e frica...
- nu vreau...
- am nevoie...
- doresc...
4. Pentru regret
- ma simt stanjenita...
- imi pare rau...
- imi este rusine...
- n-am vrut...
- doresc...
5. Pentru dragoste
- imi place...
- vreau...
- inteleg...
- te iert...
- apreciez...
- iti multumesc
- stiu...
PS Raspunsul pe care as vrea sa-l primesc de la tine...
aveti aici si cateva exemple de scrisori:
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/pt%20simona/scris1.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/pt%20simona/scrisreflaindiferenta.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/pt%20simona/scrisinlegcuocearta.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/pt%20simona/frustraresidezamagire.jpg
http://i64.photobucket.com/albums/h167/puf13/pt%20simona/frustraresidezamagire2.jpg
grupul fetelor fantastice
elas spune:
Alexutu,imi doresc sa reusim sa iesim din toata incercarea asta in primul rind noi cu sufletul nemutilat, iar daca vom reusi si sa salvam casniciile cu atit mai bine!Eu observ ca din momentul in care am pus lacat la suflet si imi lipseste incrincenarea si suferinta se simte si la el si la mine!Eu sint mult mai detasata,am redevenit vesela...si relaxata, ma bucur altfel de ce am in jurul meu!Si in primul rind de fetita mea!Mi-am spus in gind ce o vrea Dzeu, daca el vrea sa fim impreuna, o sa se trezeasca si vom fi, daca nu...asta e soarta si tb sa pot merge mai departe, indiferent cit de greu o sa imi fie!
Pufulet, multumiri multe si pupici!O sa incerc sa scriu macar pentru mine!Ma mai gindesc daca ii arat sau nu scrisoarea!
Fetele mele fantastice...nici nu va dati seama cit m-ati ajutat!Sint f mult schimbata in bine, venisem printre voi cu o mare disperare in suflet si acum am inceput sa ma regasesc!
Tare ma bucur ca existati!
Va pup pe toate si va urez tot binele din lume!
Dandush spune:
Buna !
Va multumesc pentru urari. Puiul a adormit si se
pare ca-i putin mai bine. Febra i-a scazut, dar inca
se inadusha si il doare burtica ...Am fost la nenea
doctorul si ne-a dat medicamente , deci va fi bine...si
in plus e cu mamica lui acasa .
Cum va mai simtiti? Elas, sper sa mearga din ce in ce mai
bine....si la Davidutza se pare ca-i ok; chiar ma bucur.
Alexutz...tu ce mai faci pui? Ai mai vb cu "duomnul"? Dar
cu ingerasul tau?
Fleur...mai zi si tu ceva ( cine vorbeste )
Aelita, ai grija de burtica si de tine.
Puf...daca mai vrei sa stii ceva in Japoneza...intreaba-ma
Multe si celorlalte fete ( Amura, Cicina, Diego, ...) si
in caz ca adorm intre timp va doresc o dupa-amiaza de milioane.
D.K.
puf13 spune:
elas asa te vreau si alexutza si pe tine la fel, uite da roade pana la urma chiar suntem fantastice si putem invinge orice impreuna...va pup si va urez tot bine de pe lume
Alexmona spune:
Elas ...te pup.
Hai sa fim puternice!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Draga mea iti doresc numai bine!!!!!!
DIEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, vad ca la alte subiecte te mai prinde omul....
Aici , nu te mai vad!!!!!!
TRECI LA PARAPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In august ne intalnim pe raul din imnul orasului nostru!!!!!
puf13 spune:
dandush, ma bucur pt puiul tau, vroiam sa-mi scriu numele in japoneza, id-ul tau de yahoo nu-l am ca te contactam pe messenger
Diego spune:
Alexxxxxxxxxxxxxxxx!
Aci sunt! Ma gandesc la voi toate si de abia astept sa te vad! Puiul tau cu puiul meu (bebi nostri) vor face gratarelul si noi la baute!! Ce zici?
Fara glume! te astept!
Pupici multi!!!!!
Vio ce zici vii? Si tu Cicina? Dar cea mai atre faza ar fi sa vina Dandush cu trupa ei!!!
Dandush spune:
dana,multumesc,mi_a fost cam rau dupa trecerea
anesteziei,am avut perfuzii si sonda si chiar am plans
si de durere dar si ca m-am vazut asa.insa acum imi e
mai bine,incep sa_mi revin,astept medicul si sper sa
plec repede,pupici multi,Vio
D.K.
Dandush spune:
...cum se gandeste scumpa de Vio la noi
dana,multumesc,mi_a fost cam rau dupa trecerea
anesteziei,am avut perfuzii si sonda si chiar am plans
si de durere dar si ca m-am vazut asa.insa acum imi e
mai bine,incep sa_mi revin,astept medicul si sper sa
plec repede,pupici multi,Vio
D.K.
fleur-de-lis spune:
LA MULTI ANI PENTRU FETITZA BBLUSHEI!!!!!VIO, NE BUCURAM NESPUS DE MULT PENTRU CA ESTI BINE!!!! tE IUBIM SI TE ASTEPTAM PRINTRE NOI!!!!Aelita, miii de pupici pe burticutza sa fie sanatoasa!!!!Dandushel, sa se insanatoseasca grabnic, copilashul tau!!!!!Fetelor, eu sunt binishor, chit ca pe fiind pe "uscat" ma irit usor. Sunt devieri spre rau sau bine in comportamentul sau, dar nu vreau sa ma intristez sau bucur prea repede (am trecut de faza usor impresionabilului!), pentru ca astfel de probleme necesita timp ca sa se rezolve intr-o directie ori alta.Elas esti bravo si bravo si bravo! Tine-o tot asha si vei reushi cu siguranta! Haide mei, ca nu e chiar de piatra sotul tau!!!Ieri, nu prea am scris ca ma gindeam la Vio!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS