FETELE FANTASTICE(3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Scuze...am uitat sa pregatesc cafelutzele

X 5

Eu beau si portia lui Vio, ca n-am dormit aproape defel
ieri noapte si-s franta ...

Va doresc o zi buna

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Sanatate multa la puiut!Te asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Fetel fantastice!Hei ce e cu voi azi?Sinteti tare cumintele!M-ati lasat singurica pe aici!Trezirea iubitele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

vio hai fa-te bine repede sa pot sa te gadil ca asa ti-am promis, bravo fata ai vazut ca nu a fost asa de rau...???

dandush uff sanatate multa puiului sa se faca repede bine sa vii inapoi pe forum, in ce priveste alfabetul eram curioasa cum s-ar scrie/pronunta numele meu in japoneza

elas capitolul pe care l-am scanat pentru alexmona e tocmai capitolul cu barbatii precum elasticul, adica au nevoie sa se indeparteze pentru a putea reveni in forta inapoi, poate sotul tau tocmai a atins limita indepartarii si acum vrea sa revina, sau poate mai are nevoie de cateva zile in vizuina lui si dupa aia va reveni, dupa cum scrie nenea ala acolo trebuie sa fim foarte atente cand vor sa se intoarca pentru a nu-l indeparta din nou..., sau poate ar fi bine sa-i scrii tot ce te roade asa cum da exemplu tot in carte, fara sa-i reprosezi nimic, dar sa-i scrii foarte clar nu doar sa-i dai de inteles... imi doresc tare mult sa se rezolve si la tine si la alex cu bine ca la davidutza

fleur tu ce mai faci?

pupici la toate fetele fantastice

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Pufi mic...am citit articolul si m-am recunoscut in multe greseli, adica de multe ori am venit peste el sa numai fie suparat s.a!Problema care mi-o pun eu acum, e mai mult referitoare la ce simt eu!Adica ma tem sa nu fei ca in cintecul acela"Ce mult te-am iubit, dar e tirziu si intre timp dragostea mea a murit!"Simt cum ma departez din ce in ce mai mult...si numai simt in mine sentimentul acela de dragoste, ci doar gustul amar lasat de prea multe dezamagiri...Nu stiu daca se intoarce, dar daca nu o face f repede, e f posibil sa fie degeaba!
Sa auzim de bine1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

elas, acum stiu ca ti-e sufletul tzandari, insa atunci cand unul nu mai poate celalalt ar trebui sa fie langa el sa-l ajute, poate ideea cu scrisoare nu-i rea si sa-i scrii acolo tot ce simti acum, sa-i scrii ca totusi nu vrei sa renunti si acum ti-ar prinde bine ajutorul lui, o sa scanez cand mai am un pik de timp si capitolul acesta (cap.11 cum se pot comunica sentimentele dificile), dar tu ai zis ca ai cartea si poti sa te uiti acolo. Chiar imi doresc sa-ti mai dau un pic de putere de la mine si sa poti trece cu bine peste asta, cred ca mai ai doar un hop de trecut si gata, toate vor fi bune...

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Pufule drag iti multumesc de sustinere!De scris nu cred ca am sa ii scriu, am incercat de multe ori sa fac si a parut deranjat de asta, asa ca il las in pace!Daca vrea sa se intoarca...inca mai are unde!Dar nu stiu ptr cit timp!O sa vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Vio e bineeEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma duc sa-i spun bancuri ...si sa-i dau apa!!!!!
Gata , cu gandul si sufletul sunt lanaga tine VIO!!!!!
Te pupam si te asteptam aici!!!!!
Dandush , cum se mai simte puiutul????
Ai grija de el!!!!Si multa , multa sanatate!!!!!
Aelita pupici si tie si la bb!!!!
Puf , multumesc mult!!!!!
Ca si Elas si eu m-am regasit in multe greseli ...pe acolo , dar asta nu-i da dreptul sa se poarte asa cu mine1!!!!
Mamaliga lui!!!!!
Elas...ESTI BETON ; SORELO!!!!!
Bravo tie!!!!!!Nu te lasa si sigur va fi bine!!!!
Acum se mai intoarce roata ....esti tu ....el acum mai moale.
Imi place , dar nu-mi place ca tu zici ca nu mai simti asa multa iubire ...acum cand esti suparata e normal sa simti asa , dar o sa fie bine!!!!!
Hai ...sigur va fi bine!!!Si sper sa-i vina toata mintea la cap repede cat inca il iubesti TAREEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te pup!!!!
La mine , fetele nimic nou ...dar vad eu ce este cand merg acasa!!!!
Va pup!!!!

Mergi la inceput

Alexutu, fata frumoasa si curajoasa te pupic!O sa fie bine oricum va vrea Dzeu..Mamaliga lor!Imi pare rau ca numai simt iubirea asa tare poate e din cauza supararii, nu stiu!Dar important e ca eu ma simt bine cu mine si ca am inceput sa ma regasesc! Sper sa iti reuseasca si tie!
Pupici la Vio si o asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

ELAS!!!!!!!
Draga mea , sper din tot sufletul sa fie bine!!!!!
Si am credinta ca la tine cel putin va fi!!!!!
la mine ...e greu , dar incerc si eu sa ma regasesc in tot ce este frumos , si mai ales in fiul meu.
Vreau ce este mai bun pentru amandoua si daca nu-si revin ei pierd!!!!!
La al meu tare mi-e frica ca revenirea va veni cam tarziu , atunci cand in sufletul meu pentru el va fi numai desert.
Sper sa-si revina mai repede.
dar pana atunci ...fac pact cu nepasarea fata de el .
Imi fac contract cu nepasarea pe cel putin inca o luna , doua si apoi ce-o vrea bunul Dumnezeu.
Te pup si fi tare!!!!
Va pup fetele!!!!
Pe unde sunteti????
Dandush ...da si tu un semn ....
Cum e puiul ?????
Pupici.
Vio , te asteptam cu drag si multe ganduri bune!!!!

Mergi la inceput