FETELE FANTASTICE(3)
Raspunsuri - Pagina 16
amura spune:
dragele mele...Buna dimineata...
chiar daca nu particip prea mult la discutie, sa stiti
ca intru tot timpul...Va urmaresc, si sunt alaturi de voi.
Ma pun in pielea voastra si singura gasesc rezolvari...la
cum as face eu..in locul vostru.
puf, cartea e faina, am citit-o..Oare are vreun barbat rabdare sa o citeasca?
vio, mult noroc maine...Ne vom pt tine...si gandeste-te la noi, si-ti va fi bine...Daca am putea, am veni si cu la tine...dar din pacate...uf..de ce trebuie sa fim asa departe de tara?
va pe toate si hai sa ne rugam pentru Vio...Sa aveti grija de voi...
cand mai bem ???
elas spune:
Buna dimineata!Hai la cafeluta!
Sa facem cu toate intii o pentru Vio!Sintem cu sufletul linga ea si ne rugam sa fie bine!Curaj Vio sintem aici cu tine!
Aelita, crede-ma am facut atitea scenarii incit am obosit!Vreau sa traiesc pentru mine!Nu ma mai intereseaza nici de el, nici de aia!E f posibil sa ai dreptate, e genul care flirteaza cu toti barbatii cite putin, pare diponibila, pentru ca ii place sa fie in centrul atentiei barbatilor, nu stiu daca a fost mai mutl cu sotul meu, dar asta nu justifica disperarea lui!Si nici ce face...
Dar nu vreau sa ma mai gindesc la ei, absolut deloc!Il las liber, poate sa faca ce vrea, sa se duca dupa ea, sa plinga la usa ei!
Eu vreau sa traiesc cu mine si pentru mine!Daca vrea sa ma urmeze sa o faca, daca nu...pina aici a fost!Asta simt acum, ca nu merita sa imi irosesc viata, chinuindu-ma sa il fac sa vada...ceva ce nu vrea sa vada!
Va pup pe toate!Si Dzeu sa o ajute pe Vio!
Dandush spune:
Buna dimineata!!!
Hai ca am reusit sa intru si eu sa fac cafelutzele ...scuze pentru intarziere
X 5
Vio......fruntea sus si nu uita ca suntem alaturi de tine . De fapt tu vei citi aceste mesaje cand revii.
Scumpelor, eu am ceva treaba asa ca azi imi iau bilet de voie.
D.K.
puf13 spune:
Fetelor bine v-am gasit, sper ca sunteti bine, vad ca e cam liniste asa ca ma apuc si eu de treaba va pup, daca e vreuna din voi la aparat eu sunt pe aici, trag cu ochiul din cand in cand...
grupul fetelor fantastice
Dandush spune:
Am primit acum mesaj de la Vio.
astept sa intru in operatie,dar dureaza pt ca sunt
multi.
pot insa sa aleg tipul de anestezie si cred ca o sa
fie partiala.iti mai scriu ca tot n-am ce face pana
maine altceva,va pup pe toate,am grija de ingerasi si
sunt optimista ca dl.doctor m_a incurajat.
Dumnezeu sa-i dea mult curaj si sanatate
D.K.
fleur-de-lis spune:
Vio, scumpa noastra!!!!!Sa te ajute Dumnezeu sa reuseasca operatia si sa te faci bine cat mai repede!!!!!!Suntem linga tine cu gand si suflet si ne rugam pentru sanatatea ta!!!!!Buna tuturor!!!!Dandushel, sa ne scrii neaparat daca mai apar mesaje de la Vio!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
puf13 spune:
vio muuulta bafta si incredere sa ai noi suntem langa tine chiar daca nu ne vezi macar poti sa-ti inchipui ca suntem acolo
fleur-de-lis spune:
Bblusha!!!!!! Ce mai faci?Te-ai pregatit pentru ziua fetitzei tale????!!!!Fetelor, maine e ziua de nashtere a fetitzei Bblushei!!!!!FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS
puf13 spune:
Bblusha sa-ti traiasca fetitza si sa se faca maaare si frumoasa, pupici