Cum suportati caldura?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de ina78

Cum suportati anotimpul asta infernal?

Prefer iarna si asta ptr. ca suport greu temperaturile ridicate.

Noaptea ma trezesc din cauza caldurii, am impresia ca nu mai pot respira.

Offfffff!...nu prea suport! adica... pe langa ce ai spus, adaug starile de rau, durerile de cap, mainile si picioarele umflate, lipsa poftei de mancare...Daca prind 3 ore de somn pe noapte e bine, iar alea cu ajutorul ventilatorului si ferestrele larg deschise.
Eu nu pot spune ca prefer iarna, pt ca imi place si caldura. Dar tot ce depaseste 25 de grade, ma inmoaie...
Acasa, sunt in stare sa stau sub dus tot timpul si cum nu pot, ca mai am si altele de facut, ma multumesc sa-mi stropesc din cand in cand, fata, bratele si picioarele, sa beau multa apa plata si...sa mananc inghetata.

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Se suporta greu la servici, chiar daca sint ventilatoare.In schimb vara se pot face atatea lucruri, chiar ff placute...piscina, mare, plimbari etc
Cu gindul la weekend incerc sa suport caldura saptaminala, culmea e meteorologii au anuntat o VARA CANICULARA care va duar cel putin 3 luni.

mama de baietzoi Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

As putea spune chiar ca va invidiez pe cele care suportati "usor" caldura.
Desi locuiesc in Constanta, nu pot face nici plaja si ori de cite ori vara sau toamna plec in concediu prefer muntele.
Mai trec cu masina prin Mamaia si cind vad lumea la plaja in timpul pranzului ma intreb cum rezista. Abia daca reusesc sa suport 10-15 min. dupa amiaza (asta daca merg sa fac o baie in mare si stau putin sa ma usuc).

Aerul conditionat in schimb imi cam da dureri de cap, stau in curent si ma aleg cu dureri de masele... si uite asa vara devine un chin. Am impresia ca si calculatorul, becul aprins...incing admosfera la servici.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
As putea spune chiar ca va invidiez pe cele care suportati "usor" caldura.
Desi locuiesc in Constanta, nu pot face nici plaja si ori de cite ori vara sau toamna plec in concediu prefer muntele.
Mai trec cu masina prin Mamaia si cind vad lumea la plaja in timpul pranzului ma intreb cum rezista. Abia daca reusesc sa suport 10-15 min. dupa amiaza (asta daca merg sa fac o baie in mare si stau putin sa ma usuc).

he he...cum suportam plaja... chiar foarte bine.

As sta ore intregi pe nisip la soare, fara sa misc un deget, pacat ca tb. sa mai respir din cind in cind.
De obicei, chiar asta si fac.
Dorm pe plaja de dimineatza pina seara, iar pe la apus incep sa ma inviorez pt. ca se apropie orele de cluburi, tzopait si bantuit prin statiuni.
Nu m-am ars niciodata, desi am tenul destul de deschis - nici insolatie sau alte probleme n-am avut. Sint foarte, foarte prietena cu soarele. In orice conditii!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

he he...cum suportam plaja... chiar foarte bine.

As sta ore intregi pe nisip la soare, fara sa misc un deget, pacat ca tb. sa mai respir din cind in cind.
De obicei, chiar asta si fac.
Dorm pe plaja de dimineatza pina seara, iar pe la apus incep sa ma inviorez pt. ca se apropie orele de cluburi, tzopait si bantuit prin statiuni.

Elise
[/quote]

si io, si io.......la fel!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu sint bruneta si am facut insolatie... la munte. asa ca pe plaja nu sint deloc in elementul meu.

E groaznic - mai nou sint si plajele murdare... apa plina de alge...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput