Cum suportati caldura?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Jocelyn ce inseamna AC?
Cumva aer conditionat?
daca la asta te referi uite un raspuns de la mine referitor la intrebarea cum suportam caldurile fara AC?
Sicer, daca mi-as permite mi-as pune AC, dar daca nu imi permit, sunt nevoita sa le suport! :)
Daca nu te refereai la asta, atunci, scuze ca m-am bagat asa aiurea:)
Oricum, nu cred ca te superi:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mie chiar imi place caldura, nu m-a deranjat niciodata.
As sta la soare ore in sir - ca o soparla.
In schimb nu suport temperaturile scazute.

Sint intr-un vesnic razboi cu colegii si cu barbatu-meu pe motiv de aer conditionat la 18-20 de grade.
Ei il deschid, eu il inchid...si tot asa.
Parca s-ar evapora daca stau 2 secunde fara el...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu una prefer caldura decat frigul mai ales ca te poti imbraca leger...Aerul conditionat nu prea il suport decat pe la 23 de grade maxim in rest apa termala si haine legere..

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

la servici intradevar imi este foarte greu ca este foarte cald dar cum ajung acasa dau drumul la aer sa ma racoresc a trebuit sa facem sacrificii pt a avea aerul conditionat dar a meritat 3 ani am platit pt el dar nu imi pare rau deloc am facut un lucru bun

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Nu sunt o fana a caldurii...dar ma tratez cu multe lichide!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

...pentru nunta!
Wedding Day

5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

AC + lichide + muultaaaaa inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Vara trecuta mi s-a parut si mie mult mai greu de suportat. Am nascut la inceputul lui mai, asa ca vara am fost grasa si hormonala, o combinatie crunta cand e vorba de caldura, cel putin din punctul meu de vedere.

Anul asta nici nu simt caldura. E drept ca am AC acasa, in masina si la serviciu, dar acasa, de ex, nu avem in bucatarie sau in bai, si se face f cald, dar nu ma deranjeaza. Si, da, trasnspir, dar asta este, chiar nu am probleme. Iar noaptea inchidem AC-ul, dar eu tot dorm acoperita cu ceva, ca nu pot altfel.

Cum zicea cineva mai sus, merita efortul financiar de a-ti cumpara un aparat de AC in rate sau cum o fi, face toti banii!!!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

beau multe ......ceaiuri calde..da, e adevarat....pentru ca trebuie sa existe un echilibru intre temperatura "interioara" si cea exterioara...nu ati observat ca daca e foarte cald si betzi ceva rece, transpiratzi instantaneu? eu vara si apa plata o beau calda...chiar calaie...

deci...beau multe lichide (de pereferintza caldutze), evit soarele in orele periculoase si mananc mai light (mai putzina carne si mai multe fructe, salate si branzeturi)

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

io nu mai pot!simt cum matopesc!!!
desi beau apa la greu!
la serv nu am AC din cauza zgarceniei sefului, dar cred ca pana la urma ii spun or plec or baga aer!!!
nu se poate respira!!!

acasa mai e cum mai e, e mai racoare asta fiindca stau la et.1, dar la ai mei acasa unde sunt cocotati la et.7 e jalnic!!!
imi vine tot timpul sa fac

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu intr-o viata anterioara am fost sigur camila...merg distante lungi prin arsita fara apa. Si-mi placeeee

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput