Cluj rulz! (55)
Raspunsuri - Pagina 30
romana_74 spune:
Neata la matinale... nu imi vine sa cred ca stam azi acasa... e vremea cam naspa si cred ca nu plecam la Turda la bai! Si atat am asteptat... Acum mi-e mai mare groaza ca se trezeste Matei si cum ii explic io ca nu mai mergem?!
Fetele o intrebare... Am luat unui baietel, baiatul verisoarei mele care face 8 ani azi, role... bineinteles ca am insistat pe langa al meu sot sa ii luam si un set de aparatori de cot, genunchi si palma... intrebarea mea este... aveti habar de ce sunt astea numai cate una? Sper ca nu era dezcompletat setul ca mi s-a parut punga sigilata. Dar eu credeam ca daca omul are doua picioare are doua genunchiere... si asa mai departe...
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
roxana1974 spune:
Romana, habar nu am de ce e doar o genunchiera si o cotiera in set...poate ca sa fii nevoit sa cumperi 2? Hmm, eu as intreba de unde le-am luat...nici mie nu mi se pare normal...
Serbanica pare mai bine, doar ca e supercacacit, are o diaree si nu stiu daca e ok sa-i dau ceva si ce anume...imediat sunam pediatrii, astept sa se faca ora 9 sa fim decenti...
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by mariana tache
Roxi, de ce treci asa de rar pe la noi? Cu ce te-am suparat? Multumim pt urari.
Fetelor, maine trebuie musai sa ajung la posta (tot uit de 2 zile ); nu stiti? e deschis sambata? (sper ca da!)
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
buna !
nu-s suparata , cum sa fiu? stai linistita! nu prea mai intru din lipsa de timp. acum voi face o pauza si mai maricia.....plec maine in concediu .
dar revin cu forte noi si ne vom inatlni pe dc mai des.
cred ca e deschisa posta pana pe la pranz. parca asa stiu....
weekend cu bine si bebelici cuminti gashtii intregi!
pupici
roxi foto
romana_74 spune:
De la faimosul Metro le-am luat, si au fost si o caruta de bani... M-as supara rau sa fie teapa!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
roxana1974 spune:
Mariana, posta e deschisa teoretic pana la 14! Sper ca ai ajuns!
Roxanicea, vacanta placuta!!!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
tuchi spune:
vreau doar sa va salut cu mare drag si sa va urez toate cele bune si un week-end superb.
nu apuc sa scriu dar am reusit sa recuperez cititul si de sapt urmatoare sper sa reintru total in programul normal.
codruta_grg spune:
Maine plecam, va pup pe toate
Arleena, eu eram, trebuia sa ma tragi de maneca...
nanasim, referitor la mesteri, noi din 24 iulie ne apucam de renovat intreg apartamentul si mesterul nostru a zis ca ne ia pentru gresie si faianta 250.000 lei/mp.
Paaaa
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
&
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
mariana tache spune:
Am deschis subiect nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80253.
Va astept.
(moama la ce m-am inhamat )
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!