Piticodromul de sept-oct 2005 (127)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

multumesc de laude!

ege, pozele sunt absolut superbe!!! unele sunt ca de revista: cu sapcuta roz si rochita alba cu floricele, ege in iarba, la mare, in piscina cu jucarii etc. si e o frumoasa! am vazut ca are si cu cine semana...
cred ca e bun aparatul. nu divorta.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ege, am vizionat pozele. Sunt super
cu ce umflati piscina ...ca si io am luat una si nexam cu ce umfla. Si-a rupt plamanii sotu. Tre sa ne luam pompa firar sa fie.
Ce de jucarii acolo. o sa-l pun si io acolo pe Stefan sa vad ce face....

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ege Iti spun si eu...n-ai nicio sansa sa divortezi . Aparatul este beton, dar si protagonistele ... eu pur si simplu propun sa pozati pentru coperta revistei Mami ... sunteti superbe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANI! SARBATORITILOR DE AZI

MULTUMESC DE APRECIERI TUTUROR CELOR CARE MI-AU ADMIRAT COPIII

don-soara a plecat in tabara la mare si imi este asa de dor de ea,aseara nici nu-mi venea sa intru in casa,parca asa de pustie e casa,dar ma bucur ca stiu ca se va distra si merita ca am o fata cumunte si a terminat si scoala cu medie mare 9,85 si daca va mai aduceti aminte a avut probleme de sanatate.

si revin ma duc sa mai citesc din urme pana nu se trezeste lucas ca apoi plecam afara.

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna , dragele mele.
Am ajuns sa scriu un mesaj pe capitol, asa ca voi ramane cu steluta mov pana la adanci batraneti.Va citesc cu pruncu-n brate dar de scris nu pot sa scriu un rand si iata ca am ajuns codasa grupului..Noi suntem maraiti, cred ca ne mai ies dinti, ce ma intriga insa este faptul ca nu sunt incisivii de sus cei care ne chinuie ci tot jos, ne ies si acum, cel putin acolo vad eu gingia mai albicioasa.S-a trezit de n ori noaptea trecuta si ma enerveaza ingrozitor ca nici ziua nu prea vrea sa doarma.Avem 34 de grade in camera unde stam, azi trebuie sa cautam un ventilator, sa ne mai racorim si noi.AC nu luam ca daca e sa plecam, dam banii degeaba, ca nu o sa mai stea nimeni in apartament si nici nu ne dau banii afaara din casa deocamdata.
Ma bucur ca si-au revenit copiii bolnaviori, iar cei care mai sunt primesc pupicei de la noi.Ah, si al meu a facut febra 38 azi, dar cred ca e de la caldura, e prea incins, si bea la apa saracutul.....
Eu nu stiu ce s-a intamplat Sofia, dar orice ar fi, eu cred ca tu si bebelina sunteti cele mai importante si nu trebuie sa te dai batuta.Mi-e dor de mesajele tale dragute si hazlii.
Am vazut si eu pozele Ege, sunteti tare draguti cu totii, pupicei.
Spun si eu La multi ani sarbatoritilor zilei, si sper sa mai intru cat de curand, dar vad ca nu am nicio sansa cu flacaul meu.Daca aveti mai mult timp trimiteti-mi si mie.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Imi merge netul prost prost.

Kid,asa le-am facut dar or fi proaste astea cu branza, maine incerc cu sos rosu.

Irina, au iesit foarte bune, a mancat binisor, deci repet figura.

Ege, ai o fetita scumpa foc!!!

Kristinutza, mi-a placut mult poza cu voi 3! Cand ai timp sa faci curatenie asa bine? Eu nu sunt in stare de mare branza.
De-abia fac strictul necesar si ma simt obosita de parca as fi tras la jug, nu alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ege, sunteti superbe amandoua. Iar pozele cu Ege in iarba sunt intr-adevar de coperta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna!
IOANA-mersi de admirat mogildeata mica
CRISTINA-ai un baietel pe cinste...Luca al meu sta linistit in fund,nu da nici un semn ca ar vrea sa merga macar de-a busilea...si ma doare spatele...
SIMO74-felicitari la aniversarea casatoriei
EGE-trebuie sa laud si eu pozele...sunt super!

Luca e un cumintel, dar cred ca si din cauza caldurii a dormit azi 2 reprize de cite 2 ore si una de 1 ora..si doarme toata noaptea...
Noapte buna mamici si bb-ici!

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Wowwww, Ege, ce poze si ce feteeeee!!! Primiti petitori de la Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cucu - bau

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi Petrutelor si Petrutilor

Simo 74 felicitari pt cei 4 ani de casnicie

Am vazut bebei frumosi Vladut,MIruna,Victor,Ege,Radu,Petra

Tonnia la fel am patit si eu cu pastele ( sos de rosi),am facut un santier in bucatarie si rezultatul , esec total

Sofia bun revenit, ne-a lipsit mesajel tale haioase ,ma bucur ca Nuka este bine

Felicitari pt Vladut a lui Irina pt primi pasi

Concediu placut fetelor care pleaca

si............ gata .........ia trimiteti-ma la dodo .........vai cit este ceasul

poze

Mergi la inceput