Piticodromul de sept-oct 2005 (127)
Raspunsuri - Pagina 28
locca spune:
Si pe noi ne-a intors norul din drum ieri.
Maine vom fi in parc cu siguranta.
Simo, aniversare frumoasa!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
buna zanelor,
noi murim de cald cu AC langa noi inca nemontat.Sun 30 g in casa
avem un ventilator care ne sufla si pe care il tot plimb dintr-o camera in alta.
multumim de urari.
LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA.

azi am trimit kk la analiza sa eliminam orice dubiu de scaune dese.
caldura e de vina si faptul ca papa titi multisor.
maine avem rezultatul. Trebuia si pipi dar cum sa-l fac sa faca pipi in recipientul ala....![]()
parca si eu as mai vrea un bb
dar daca as sti sigur ca va fi fata nu as ezita
Oricum mi-e greu singura si nu stiu daca m-as descurca.
bubite de la caldura avem si noi un pic pe gat si umeri....io nu dau cu nika. Dupa baita il ung cu Nivea baby crema. Sper sa treaca de la sine.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
b_irina_c spune:
Eu pt bubitele de la caldura il dau cu mixtura mentolata (din aia preparata in farmacie), dar nu pot spune ca e spectaluoasa in cazul nostru. Vladut are bubite pe maini, cele mai multe la umeri. Si pe ceafa si sub barbita. Zici ca e dalmatian
.
Veronica
. Si eu am 30 grade si ma uit la AC cum sta frumos ambalat in hol
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Kristinutza, sunteti o familie foarte frumoasa !
M-am intors cu odrasla de afara si nu-i mai tace gura:ta-ta-ta, ba-ba-ba....
Ca-ca-carmi![]()
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
BiuMil spune:
Simo, pai daca ajungi pe la mare vinerea viitoare sa ne dai de veste!
felicitari pentru cei 4 ani!
despre bubite vroiam sa intreb si eu...dar se pare ca nu sunt prea multe solutii!
felicitari lui Vladut!!! si lui radu!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritilor zilei si un
special pentru Petra!
Irina,felicitari pentru Vladut!
Cristel,si Bianca a cazut de cateva ori cu capul de parchet,tot asa se dezechilibra..eu zic sa stai linistita,fiecare copil cu ritmul lui.
Ancadm si fata mea nu a vrut o perioada sa stea in scaunul de masa,stia ca ii dau sa pape si cum o puneam incepea sa planga.I-am, dat in carut,fotoliu si apoi am inceput s-o pun in scaunel sa se joace si si-a revenit incet.Cat descpre ridicatul hainelor..de vreo 3 sapt si fii'mea isi ridica hainele,mai degraba trage de ele si se incordeaza toata,cand ii este somn sau e prea obosita..Am intrebat dr si mi-a zis ca e ca un fel de tic,si deocamdata nu am ce sa-i fac,sper sa scape de el cat mai repede.
Kristinuta,felicitari pentru progresele lui Radu!
Simo,La muti ani fericiti impreuna!
Am luat analiza de kk,e bine,nu are nici o bacterie!Nu mai are nici diaree,acum dr a zis sa mai stam pe regim cateva zile,sa se refaca flora.Cu mancatul ca de obicei,am gasit o metoda s-o mai pacalesc ii zic ca-i dau apa si deschide gura,apoi incep o lingura de apa ,una de mancare,pana se prinde c-o pacalesc si nu mai vrea.
Bubite de caldura le tratam cu dusuri si pudra uneori,au mai disparut de cand am dat drumul la AC.
Meme1 spune:
Salutare fetelor,
Simona, felicitari pentru cei patru ani de casatorie...care va sa zica serbati nunta de flori sau de fructe anul asta....
Cristina, felicitari pentru Raducu...arata super in picioruse, dragutul de el...Iar tie, multa sanatate si putere si tot ce e mai bun pe lume...
Andrei al meu sta in fund si se rostogoleste pe burta si apoi pe spate, iar in picioare doar daca il tinem noi,nu stie sa se salte singurel...da tare ii place in picioare. Cum ai spus si tu, progresele se vad de la o zi la alta....
Irina, bravo pentru Vladut plimbaretul...super de super..
Mimsi, Kid, BiuMil sa aveti parte de vreme buna si apa calda la mare si sa veniti bronzati inapoi...Si noi de-abia asteptam marea si soarele...mai avem mai putin de o luna...yupiii
Eu am capatat frica serios de tot as putea spune ca a devenit cronica in a-i da copilului masa de seara de legume cu carnita....indiferent ca e facuta de mine sau praf de la pliculete (milupa)...i se opreste in gat si varsa, cred ca in ultimele doua saptamani mi-a varsat de cel putin 3 ori...inca nu reusesc sa-mi dau seama de ce, ca la cereale sau iaurtel nu face asa decat rar... dar speram sa trecem cu bine si peste aspectul asta...
Aseara o sa radeti de mine daca va povestesc, am dezghetat piure de legume cu pui facut de mine...si cand am vazut bucatelele din el...nici macar nu m-am mai apropiat de andrei sa incerc sa vad daca ar papa...i-am preparat milupa piure mai mult lichid decat piure si credeti-ma ca imi tremura mana ducand lingurita spre gurita lui...
Gata ca m-am lamentat destul.
Va pupic
Meme
b_irina_c spune:
Maddy bine ca a iesit analiza OK. Ai scapat de un stres...
. inca odata mersi frumos tutror de felicitari.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
RalucaCostiurin spune:
Codruta, chiar ca e ceva, prima onomastica a Petrei! La multi ani!
Si tot un mare la multi ani pentru Petrii si Peterul din gashca!
Cristina, beeeeey, da' frumosi mai sunteti! Si ce bine sta Radu in picioare!
Sofia, bine ai revenit, mai fata! 
Am vorbit cu Jadi aseara, n-are timp nici sa moara. Dar de cand e cald, Vladut papa bine, ptiu-ptiu.
Radu a dormit extrem de putin ieri, doar de doua ori cate jumatate de ora, dupa-masa. Iar dimineata la 7 era fresh!! dupa cicluri de treziri asta-noapte, ca-i iese si lopata (no. 6...) Ce mai urmeaza? ceilalti doi incisivi de jos? Caninii? of.
N-am apucat sa va multumesc pt. raspunsurile cu cana. Dar o fac acum.
ege spune:
felicitari vladut!!
oi vom serba onomastica lui ege la pamukkale in turcia.a doua zi vom pleca spre antalya.abia astept vacanta.pana atunci avem nunta mare in familie.se marita sora sotului pe 5 august.eu mi-am cumparat o rokie rosie si vreau sa-i fac una la fel si lu ege.iar tati va purta o camasa rosie.o sa fim familia red
si-a cumparat sotul un aparat de foto nikon.e de profesionisti.
a dat 800$ adus din america ,aici e vreo 40 de mil.dar face niste poze super.i-am facut o poza A3 lu ege.i-am zis ca daca a dat banii aiurea si nu si-a ales un aparat bun ajungem la divort
si cand intreaba judecatorul motivul
la noi cred ca o sa ploua,asa ca azi nu cred ca mai mergem la plaja.
eu cand nu scriu,nu scriu si cand incep nu stiu sa ma mai opresc
am adaugat poze in albumul de 8-9 luni
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos