Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
mexxa spune:
Buna dimineatza la amiaza dar nu se pune ca noi gravidutele avem voie...
Eloise ecografia morfologica fetala am facut-o la AVICENA la D'na doctor Socolov...am stat 30 minute...sa uitat cu foarte mare atentie si am dat 610.000 cu tot cu doppler si poza. Oricum pe 30 imi fac programare si la Iliev...ca asa vrea medicul meu ginecolog(nu are incredere in alti ecografisti) da asta a fost ca sa ma linistesc eu ca ma speriase tare de tot doctorita cu pozitia lui "stramba"..
MamiLili felicitari pentru
Mirabelac si Hazul bine ati venit.Sarcini usoare si bebei sanatosi
Va doresc la toate weekend placut ca nu stiu daca mai intru pana diseara.
Multi pupici
24+ Sebastian
poze
Vine barza
mini_me spune:
Buna, fetelor
MamiLili felicitari pentru baietel! Iti multumesc pentru raspuns. Ca sa fac o paranteza eu deja folosesc creme si unt de cacao antivergeturi (am schimbat cateva marci pana acum).Pana acum nu a aparut nimic si sper sa nici nu apara. Sotul meu deja e gata sa imi faca programare la psihiatrie nu la ginecologie. Toata ziua ma dau cu crema, arat mai ceva ca un pui gata de rotisor.
Lexi multumesc de raspuns. La mine va fi foarte cald in octombrie asa ca atunci cand vom pleca de la spital pe bebelina o voi incalta cu ceva usor (gen espadrile de panza - am vazut aici la un magazin niste sandalute roz superbe).
Lexi cred ca in albumul tau am vazut o gentuta de voiaj pentru bebe (diaper bag): ai cumparat-o cumva de la vreun magazin din Bucuresti? Aici oferta este foarte limitata, aproape inexistenta, si ma gandeam sa iau din Bucuresti daca se gasesc.
poze
Monique_new spune:
Pufy mai ai voie sa te duci la dentist si sa-ti faca obturatie de canal la atitea saptamini ca eu auzisem ca numa pina in nu stiu cite sapt e voie???
Eu inca nu am vergeturi dar prietena mea care dupa ce nascuse avea pe sini unele de am zis mama mama daca ajung sinii asa dupa ce nastem sintem deteriorate total, a folosit Vergisal la de Favisan si acum e ca si noua aproape.
bb ralukutzaFrumoasa povestea cu cerceii. Punei fetitei pe aceia.Asta stiam si eu cu cei nascuti in fecioara ca sint "gagicari " Felicitari pt bebelina.
Noi acum am venit de la plaja. Si ne-am pirlit un pic. Ideea e ca a sarit o baba cu gura pe mine "vezi ca nu ai voie sa stai la soare ", dar eram cu ceva pe cap, plecasem de dimineata de la ora 8, am mai stat si pe la umbra iar acum la 12 am plecat. E chiar asa grav sa mai stam si noi un pic la soare
TryParca tu ai vb ultima de Vigantol. Eu am inceput dar am spus si eu ce am auzit de la cineva si chiar eram curioasa daca asa este ca ma miram sa fie cum a spus acel medic.
Am vazut aseara la TV ca este expozitie pt bebei. O fi iar baby Expo ca tb sa fie mai tirziu parca. A fost cineva ?????Tine pina miine.
Pupici la burtici si un weekend minunat.
Monica 29 sapt+
Monique_new spune:
LexiGata am gasit pozele cu hainute. Nu stiam unde sa ma uitSuper dragute , daca le-ati si cumparat deja e bine. Eu nu vreau sa cumpar mai nimic pina nu nasc. Poate sint superstitioasa, cu toate ca deja inebunesc cind le vad si imi vine sa iau orice de bb.
Cel mai mult imi place paturica
Mirabelac spune:
Buna fetelor,
In primul rind vreau sa va mutumesc mult pt. primirea in rindul vostru si pt. urari!
Mexxa - se pare ca suntem din Iasi amindoua. La ce dr. esti? Eu sunt la dr. Pavaleanu de la Elena Doamna. E o tipa tare de treaba si pune suflet. Eu am facut morfo fetala la drul Socolov tot la Avicena.
Si eu am luat Gynipral pt. contractii, chiar am facut si injectabil. Este f. bun. Ce doze de gynipral, nospa si scopantil ti-a dat, pt. eu oricite as lua tot am contractii si dureri, desi stau numai in pat.
DPN-ul meu este 30 sept.
Mirabela 26+
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png
inni spune:
Eloise, MamiLili, Amarantina
Am fost la doctor. Toate bune. Colu scurt . A ascultat-o pe bebe cu palnia. O palnioaie mare, de parca era a mamei de la masina de facut carnati . Si m-a apasat destul de tare, chiar tare...eu nu as fi avut curaj sa ma apas asa pe burtica...pana cand s-a enervat bebe si a inceput sa care pumni si picioare si atunci nenea s-a potolit.
Tensiune 13 cu 7.
Si cam atat.
Acai tu ce-ai facut la doctor ?
Mexxa...ti-am spus noi ca e bine bebe si tu tot nu ne-ai crezut
(stiti ca cele mai des intalnite cuvinte intr-un cuplu, nu sunt, "te iubesc" ci "ti-am spus eu!!!"..ia sa observati)
Eli...spor la tort (cand va fi)
Mini_me nu dauneaza cremele cu vitamina E. Poti sa te dai cu ele. Si intr-adevar vergeturile, pe langa alte cauze (predispozitia, dezechilibru hormonal...care nu include aici sarcina...ci cu totul alt fel de hormoni)..cea mai mare o constituie diminuarea cantitatii de colagen si elastina. La noi exista niste fiole cu colagen si elastina, care in principal sunt pt. fatza dar te poti da foarte bine si pe corp cu ele. Incearca acolo, la magazinele de cosmetice, poate au si ei asa ceva.Si..daca gasesti..sa te dai combinat si cu aia si cu creme hidratante.
Hazul ..cu asa raspunsuri de la varsta asta ..sa vezi mai incolo cum ramai fara replica.
Lullabay...nu stiu de ce cand vreau sa-ti scriu vreun mesaj...tastez "lullababy" . Stii care e teama mea legata de nastere ? Sa nu patesc eu ceva . Si abia apoi ma gandesc la bebe. Sigur este o forma de egoism, recunosc, insa asa imi fuge mintea de fiecare data. Ma invinovatesc uneori si incerc sa-mi reprim sentimentul, dar nu mereu reusesc. Sper sa nu raman asa, Doamne fereste...Inca nu mi s-a dezvoltat pe deplin sentimentul matern. Mai astept
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu ....
mexxa spune:
Mirabelac eu sunt la Avatajitei la Cuza-Voda...
Eu iau gynipral care juma de pastila la 6 ore si spozitore scopantil 2 pe zi...dar din fericire vad c au incetat contractiile.
Se pare ca DPN este cam la fel...bebe meu fiind dezvoltat cu o saptamana mai inainte..
Pupici
24+ Sebastian
poze
Vine barza
inni spune:
MirabelaC..vezi ca e o intreaga gashca aici de iesence. (MamiLili, Eloise...si parca mai era cineva...hai ca am luat amnezia de la Credo ..dar sigur mai sunt)
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu ....
Mirabelac spune:
Mie imi scoate firul de la cerclaj in sapt. 37, deci la inceputul lui sept., asa ca eu calculez AMR pina atunci ca nu mai am rabdare...
Se spune ca dupa scoaterea firului se poate declansa nasterea imediat, dar imi este indiferent, sa ajung pina acolo ca apoi mai astept pina cind vrea bebe sa iasa...
Mexxa - e bine ca au incetat contractiile ca eu luam cite 3/zi + 2 no-spa si tot mai aveam. Acuma depinde de organism...
Inni ma documentez eu intre timp care mamici mai sunt din Iasi, merci mult.
Am un calendar al sarcinii pe zile daca va intereseaza http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp#Calendar
Mirabela 26+
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060930/dt/8/k/1d90/preg.png
inni spune:
V-am spus io de amnezie...am uitat sa o felicit pe MamiLili pt. baietel. Sa fie sanatos si sa se nasca usor.
Try nu cred ca e aranjament intre medici si importatori (nu ma starni sa intru in amanunte ca stiu o gramada de chestii) pt. ca e ieftin, si-l poate permite oricine. Avantajul lui este ca e singur pe piata de calitate si la un pret competitiv. Inainte, erau fiole facute de Sicomed si ii dadeai bebelushului calciu urmand ca la cateva zile sa mergi cu el la vaccinat cu Vitamina D...si tot asa..calciu..peste X zile...D injectabil.
Vigantolul a avut noroc ca au disparut fiolele o perioada de timp si atunci a luat avant mare.
Pe de alta parte lipsa timpului la mamici il face util. In loc sa se duca cu ei la soare..mai bine "ia la mama o picatura de Vigantol" si am facut economie de timp, nu ? Si iarasi te gandesti ca daca il tii la soare...poate nu asimileaza cat trebuie.
Este un cerc in care te invarti...nimeni nu stie cum e mai bine pana la urma...acum zici "dar eu ce ?..am crescut cu din-astea?"..acum zici "lasa draga ca s-au schimbat timpurile acum au aparut fel de fel...de ce sa nu-i dai"
Cam asta e situatiunea.
Aa...si mai e o problema..cu copii care se nasc toamna-iarna...cum vor fi ai nostri. Nu prea e soare..tr sa-l pandesti..pana la anu in primavara...deci tot Vigantolul castiga
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu ....