Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Hazul spune:
Pufymic , de abia acum am realizat ca sunt trecuti toti copilasii pe lista, inclusiv cei nascuti mai devreme. Te rog din suflet sa-l treci si pe Lucas pe listutza. Este nascut pe 04 Mai 2000, iar data mea de nastere este 03 sept.1971
Deci, dupa cum se vede sunt fecioara, si apropos de aceasta zodie, eu mi-as fi dorit din suflet sa am un copilas in aceasta zodie. De fapt am pierdut o sarcina inainte de asta (la 5 sapt. jum.) si bebitzul ar fi fost nascut in sept.
Fetelor, sa stiti ca cei din aceasta zodie suntem oameni calumea (lasand modestia la o parte)
Tipicari, perfectionisti, incapatanati dar nu fara motiv, si reusim sa facem mai tot ceea ce ne propunem.
Va doresc inca o zi frumoasa alaturi de bebitii vostrii, si revin maine.
"I am a dreamer and when I'm awake, you can't break my spirit, it's my dream you take"
Ioana_Crina
lullabay spune:
Mirabelac bine ai venit!!!
Hazul mi-a placut tare mult cum ai scris si ce ai scris de Lucas si bebe-ul tau!Bravo tie si toata admiratia mea!
Lakioana si eu patesc la fel cu bebica al meu,ma gandeam ca sunt singura,e bine sa stiu ca e normal ce se intampla:cateodata se misca atat de tare si loveste si in dreapta si si in stanga burtii parca ar avea spasme:si ma gandesc ca daca ma mai loveste asa de cateva ori o sa iasa prin burta cu totul..sau cand face box cu vezica mea ca am senzatia ca o sa ma mut la baie pana termina partida de box :)))
Anagel_lexi ai mare dreptate cu barbatii fecioara:am avut si eu un prieten bun in facultate si era exact asa cum l-ai descris tu si mai ales foarte ghinionist,tipicar,extrem de constiincios dar si foarte lipicios..era de-al nostru de-al fetelor,nu ne era jena niciodata sa ne spunem secretele de fata cu el...a si era groaznic de barfitor,mult mai rau decat o fata,ne dadea clasa.. nici eu nu ar si vrut sa fac un baietel in zodia fecioarei dar daca asa va fi sa fie eu zic multumesc ca mi l-a dat Doamne Doamne si sa fie sanatos,cda restul mai putin conteaza..eu sunt varsator si am intalnit varsatori atat de diferiti de mine incat mi-e tare greu sa mai cred in zodii.
Apropos de cine naste prima am si eu o frica mare(prietenele mele gravidute sau mamici mi-au zis ca asta e frica oricarei gravide):sa nu nasc prematur si ma rugam sa ajung macar la 28 de sapt,acum ca am ajuns aici ma rog macar la 32..si tot asa..am plecat la 23 de saptamani la varul meu in Elvetia si dintr-o "mica" scapare nu am avut asigurare medicala:m-am rugat din tot sufletul sa nu ma apuce nasterea pe acolo ca la ce sistem de asigurari au ei tb sa vindem apart.din Romania ca sa platim spitalizarea.
Eloise norocoaso ai terminat numai in 3 zile!!!!Vreau si eu asa!!!! si noi tb sa varuim si sa facem cateva modificari..dar eu sper macar in 3 saptamani sa scap..dar se pare ca lucrurile se tot amana..nici meseriasi nu am gasit inca..ma gandesc cu groaza ca o sa nasc si casa o sa fie in santier..iar eu nu sunt asa de norocoasa ca tine,nu am unde sa plec cand se va face curat plus ca eu ar tb sa ma ocup de toate ca sotul e plecat de dim pana seara.
Pt.cine intreba de glicemie :eu stiu ca hipoglicemie e de la 60mg in jos..acum conteaza mult daca te-ai trezit la 6 si ti s-a recoltat la ora 8 e normal ca valoarea sa fie mai mica ca ai stat nemancata atata timp..pt.depistare diabet in sarcina se pot face 2 teste: glicemia a jeun(pe nemancate) si apoi la 2 ore dupa ce ai mancat sau se da glucoza dizolvata in apa si apoi se recolteaza 3 probe..in functie de valorile obtinute se poate determina daca e sau nu diabet,dat la valoarea de 44 parca asta e hipoglicemie si nu diabet.Si legat de colesterol si eu am valori mari(241mg)colegele mele care au fost gravidute, toate mi-au zis ca au avut colesterolul marit..se pare ca e normal sa creasca in sarcina,dar totusi cred ca depinde mult si cat creste.
28+
MamiLili spune:
Buna seara (dimineata)!
In sfarsit am reusit sa citesc tot ce-ati scris in ultima saptamana. Sa va zic ultimele noutati despre mine: ieri am fost la eco si in sfarsit am aflat ca vom avea un baietel, suntem tare bucurosi, mai ales pentru ca in familia mea n-a mai aparut un baiat de zeci de ani. Oricum, dupa parerea mea, mai important decat sexul lui bebe este ca el sa fie sanatos si sa se dezvolte normal. Pufy, poate ai timp intre o prajitura si supravegherea lui Alesio sa treci si la mine un carucior albastru, te rog!
Ralucutza, felicitari pentru fetita! Ce norocoasa esti, in 2 luni o tii in brate.
Mexxa, am citit tot ce ti s-a intamplat in ultima vreme. Sunt alaturi de tine. Fii optimista si protejeaza-ti sanatatea, vei vedea ca daca urmezi sfaturile medicului vei duce sarcina la capat fara probleme.
Lullabay, am citit c-ai mers la niste cursuri prenatale. Ai putea scrie mai multe detalii? De exemplu unde se tin, cand, cu cine, daca trebuie platite?
Inni, m-am uitat la pozele tale si nu-mi vine a crede, fizic esti exact cum mi-am imaginat. Apreciez mult la tine simtul umorului si comicul de limbaj cu care ma faci sa zambesc la fiecare postare de-a ta.
Mini_me, cred ca mai simplu ti-ar fi sa cumperi din comert o crema antivergeturi decat sa faci diverse experimente. Exista creme prenatale, care au scopul de a preveni vergeturile. Uite ce sfat mi-a dat cosmeticiana mea: sa ma dau zilnic cu crema care contine colagen si elastina, gasesti astfel de creme in saloanele cosmetice. Colagenul si elastina sunt constituente fiziologice ale pielii, iar ruperea acestora duce la aparitia vergeturilor. Dintre componentele pe care le-ai scris in reteta eu as folosi acum doar uleiul de masline, de preferinta cat mai putin rafinat.
Vauva, ce fotografii frumoase ai postat! Ma bucur tare sa regasesc in poze locurile pe care le-am vizitat la inceputul lunii. Spune-mi sincer, te mai incumeti acum sa urci scarile de la catedrala?
Bun venit fetelor care ni s-au alaturat pe forum in ultima vreme! Hazul, esti de apreciat!
Noapte buna la mamici si bebici!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili 24 sapt
amarantina spune:
Buna dimineata, eu iar n-am somn. Ieri si azi n-am prea stat pe-acasa si am avut de citit nenica.
Hazul, scrii foarte frumos
Inni, esti foarte draguta. Daca nu ma-nsel in Germania mancai inghetata aia imensa? Ca si eu am tot umblat, dar inghetata ca in Germania nu am mancat nicaieri.
Ralucutza, felicitari pt fetita si MamiLilli, felicitari pt baietel. Vad ca tot baietii conduc ca nr.
Yo m-am rasfatat zilele astea, am fost la coafor, am fost cu fetele la terasa in Herastrau, am fost la mall unde la Mango sunt deja reduceri si mi-am cumparat mai multe bluze de-alea mai largute de zici ca sunt speciale pentru gravide. Si mi s-a facut dor de bebelina mea asa ca maine ma duc sa-mi mai fac o ecografie sa o vad, manca-o-ar mama pe ea de fotbalista.
eloise spune:
MamiLili felicitari pentru baietel ! Sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati de el! Tot asa si-n familia mea, nu s-a mai vazut piciorush de baietel de generatii intregi, si toata lumea se bucura.
Lullabay da, am avut noroc, mai ales ca apartamentul nu a necesitat cine stie ce renovari, doar o mana de var, geamurile alea si reparatii minore. Ufff, e adevarat, 3 saptamani ar fi mare bataie de cap, mai ales acum!
Hazul foarte frumoasa povestea ta! Visul meu de adolescenta este sa infiez copii, inca nu s-a materializat, dar sper din suflet ca dupa ce-mi fac antrenamentul cu puiutul asta al meu care vine in octombrie, peste cativa ani o sa putem si noi infia unul.
Vad ca vorbiti despre zodii. Si eu cred cumva in ele, desi pe de alta parte sunt convinsa ca e o chestie oarecum relativa. Eu mi-as dori mult ca bebele meu sa se nasca in zodia balantei. Toti nativii acestei zodii pe care i-am intilnit eu sunt imaginativi si sensibili, ceea ce se va potrivi de minune cu firea mea (zodia pestilor--a propos, am o mica 'pasiune', 'manie' chiar pentru zodia mea).
Weekend placut fetelor si aveti grija de voi!
Eloise 23+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Mexxa unde ai facut echo morfo? Ai facut cumva 3D? (spuneai de trasaturile lui bb). De dr. Tarnovanu (despre care intrebai mai demult) am auzit si bune si mai putin bune, am fost si eu o data la ea dar nu mi-am format o parere.
Eloise 23+ cu
EU
Virsta bebe
_Ralu_ spune:
buna fetele!
simt ca innebunesc! nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. scrisesem ditamai msj-ul si nu stiu din ce cauza am apasat pe ESC. doamne fereste! tare ciudat....
in primul rand vreau sa va multumesc din suflet tuturor pt felicitarile voastre!
trb sa recunosc ca este intr-adevar o fericire sa tii surpriza sexului lui bb pana la nastere, nu ma indoiesc de asta, dar nu am crezut ca aflarea lui poate aduce asa o bucurie imensa! va spun sincer ca sunt in al noualea cer de cand am aflat si parca dragostea mea fata de alexutza s-a inmiit de cand am aflat! si sunt absolut convinsa ca la fel s-ar fi intamplat si daca rezultatul ar fi fost "baietzel". nu stiu, pur si simplu simt ca m-am apropiat muuuuuult mai mult de bb!
vreau sa urez si eu bun venit fetelor noi, care sunt destul de multe, si sa-mi cer scuze ca n-am apucat sa "le primesc" cum se cuvine si eu datorita problemelor!
am vazut ca vb despre cercei! si eu vreau sa pun cercei micutzei mele comori inca din spital, si nu orice cercei: cerceii pe care i-a purtat mami a ei tot de cand s-a nascut pana pe la vreo 7-8 anishori! au o poveste: sunt facuti dintr-o verigheta gasita de strabunica mea in al doilea razb mondial. strabunica a pastrat-o, i-a dat-o bunicei mele, ea i-a dat-o mamei si mama mi-a facut mie cerceii din ea, iar eu la randul meu o sa-i pasez fiicei mele...
la mine in fam e exact la fel cum povesteai si tu eloise, numai ca nu s-a mai vazut demult o fetitza nascuta...si vine a mea! bucurie mareeeeeeee ! eu sunt singura fata din 6 nepoti ai bunicilor mei, si la randul lor, toti au baietei!
in leg cu baietii fecioara, pot sa zic ca am cunoscut si eu 2 pana acum. unul mi-a fost iubit "in tinerete" (e vb de dl care-ti e coleg, ramo, stii ca iti ziceam eu) si altul e cel mai bun prieten al sotzului meu...si al meu.
din ce am obs eu la ei un lucru pot sa spun: sunt maaaare gagicari! poate depinde si de data nasterii. unul e pe 28, altul pe 29 august! si pot sa zic ca-s si norocosi in ceea ce priveste cariera! sunt f bine acum si fara prea mare efort! sper ca v-am mai linistit pe fetele cu baieti! poate cine stie? mi-o face si mie vreo surpiza....
lili, sa-ti traiasca baietelul! sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
raluca 29+
cu alexia-maria
album yahoo
album webshots
...vine
anangel_lexi spune:
Mini_me, eu o sa-l in calt pe bebe cu ghetutele cand il scot din maternitate. Sunt foarte mici (marimea 18) si nu cred ca le va putea purta prea mult. Fetele care mai au copii ne pot spune cat de repede le cresc piciorusele...
Eloise,
Week-end placu tuturor, ma duc sa cumpar ingredientele pt. praji cu visine ca mi s-a facut pofta (a treia zi dupa scripturi )!
Pupicei.
28+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Chuny spune:
Eu vreau sa va multumesc pt raspunsurile despre bicicleta. Nu cred ca o sa ma plimb ... in schimb, acum caut sa vad daca nu pot inchiria o tricicleta, macat pt 1 sfert de ora sa imi fac damblaua.
Pufymic, s-ar putea sa avem o cunostiinta in comun ... care a nascut acum 2 saptamâni în Bucuresti ... e vorba de Garo. Lumea e mica, am gasit adresa ta de mail intr-un mail comun cu poze. Sper ca nu ma însel, dar cred ca nu mai are nimeni adresa ta de mail .
Am facut si eu prajitura cu visine si a iesit super. In sfârsit o prafitura fara ciocolata pe care o mananca si Ronan.
Raluca, felicitari pt fetitza !!!
Adina, aici, de exemplu, nu iti face nimeni gauri in urechi in spital. Astea se fac intr-un magazin de bijuterii sau piercing si se pun la început cercei medicinali.
Sibylle saptamâna 25
Pozele mele