Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
martha78 spune:
Fetelor ce faceti, nu mai sunteti nici una pe aici? Eu desi ma simt mai bine in pat, tot aici prefer sa stau chiar si statul in pat a devenit un chin mai ales ca acum mi-e mai bine numai cu o perna sub fund
Martha 29 sapt
eli26 spune:
inni cred ca fac tortul saptamana viitoare (atunci sta soacramia cu fiicamea) si il fac in liniste, daca ma apuc acum ..nu am nici o sansa cu asta mica pina saptamina viitoare salivez uitinduma la el multumim pt reteta
Lexi si mie mi-au placut tare hainutele sa le poarte bebitza al tau sanatos !mirabelac bine ai venit in grupul nostru! ati doresc sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!mexxa a-ti doresc numai bine si sa ai mare grija de tine,uite si de la mine un pupicTina26+ POZE
cri19 spune:
ROXANA01 pe unde bantui fata draga,de nu mai treci deloc si pe la noi? "Te somez" sa-ti faci aparitia si sa ne dai vesti despre tine.
Sa auzim numai de bine.
27+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
eli26 spune:
MARTHA se pare ca sintem doar noi doua pezente
OANACN m-am amuzat tare ,si sotul meu la fel !Tina26+ POZE
pufymic spune:
Si eu sunt in zona!
Am terminat de facut prajitura...si am si mancat jumate cu ajutorul lui Ovi care s-a intors din delegatie!
Acum merg sa ma pregatesc ca am programare la dentist!
Pupici!
Ioana(27+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
palina012003 spune:
salutare!!!!
se pare ca mai dureaza putin pana invat sa folosesc forumul :).
am vrut ieri sa scriu si am creat un subiect nou. asa ca revin si va multumesc pentru raspunsuri si pentru urarile pe care mi le-ati transmis.
si .... daca mai este loc si pt mine in cercul vostru, DPNul meu este 30 sept 2006.
pupici la toate burticutele
anangel_lexi spune:
Hai ca am de raspuns la multe dintre voi.
Ramomar, inca nu am aflat ce avem, dar va vom anunta de culoarea caruciorului cand vom afla si noi
Inni, tatal meu era fecioara si din pacate nu era deloc asa cum ai scris tu. Era intr-adevar o minte sclipitoare dar de unde noroc la bani??? Oha. In dragoste da, mama si acum il plange (si eu, da' nu-i spun mamei, ca sa n-o intristez mai rau) Si in general a fost ghinionist (a avut accidente peste accidente, o gramada de necazuri la servici, de pensie s-a bucurat doar cativa ani...). Eu tare mult imi doresc ca bebe sa se nasca balanta mai ales daca e baietel. In primul rand pentru ca e zodia cu care eu ma inteleg cel mai bine si in al doilea rand pt. ca baietii/barbatii din fecioara au firi foarte usor influentabile...majoritatea(vorbesc din ceea ce am observat, nu din auzite, sunt convinsa ca exista si multi care nu sunt asa)
Monique, despre ce link ma intrebi? Eu am pus poze cu hainutele lui bebe in albumul "Poze cu bebe si burtica" din semnatura mea, dar am trimis mai demult un link cu hainute de bebe pe adresa noastra comuna de mail. Tu de care ma intrebai?
Cri cum e cu intalnirea pana la urma? Mie maine mi s-a anuntat cineva la noi la ora 17 sa vina s-o ajut la engleza ca da bacul peste vreo sapt. Nu prea aveam eu chef, dar deh...
Am impresia ca am omis pe cineva, daca imi amintesc revin.
28+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png