Mamici de sept-oct 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
putzuruca spune:
Hazul, am vrut sa scriu de Lucas, dar mi-a alunecat degetul pe alta tasta.
putzuruca 25+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait
inni spune:
In primul rand multumesc pt. aprecieri eli, gripo, pufymic, ramomar, mephala (n-ai de ce sa-mi multum.), katia, ignatica Pt. toate cate 10
Am sa pun si poze cu burtica..si cu parere de rau...nu mai arat cine stie ce...ca m-am mai ingrasat, am o fatza rotunda ca o luna...etc etc...
Tanima..de la 4 saptamani ai contractii ??? Mamaa..pai in cazul asta ne disputam locul..ca eu am zis mai mereu ca sunt mama contractiilor...tu devii atunci bunica contractiilor
Sibylle nici eu nu ti-as recomanda bicicleta.
Mirabelac(off cate ai mai patimit si tu) bine ai venit printre noi si multa sanatate si sarcina usoara.
Ramomar...e lasa ca nu-i nimic daca nu te mai duci la mare...ce sa mai cauti si tu pe acolo...lasa...ce atata mare
Pufy..intr-adevar pare laborios tortul meu..dau lucruri bune astia in revista Ioana...dar majoritatea sunt asa...de-ti ocupa aproape juma de zi.Da' stii cat de racoritor ee....!!!
Lexi atat de tare mi-au placut lucrusoarele tale de bebe. Abia astept sa am si eu. Chiar m-am emotionat privindu-le.
Ce aveti nene cu zodia Fecioarei ??
Io am urat-o la inceput...de asta m-am ferit de cand ma stiu...sa nu am bebe Fecioara si sa nu fiu gravida vara pe calduri Si iete ce mi-a dat Doamne-Doamne...copil Fecioara si gravida pe 35 grade
Si am inceput sa studiez problema..si acum vreau sa se nasca in zodia asta. E buna si pt. fetite si pt. baietei.
Eu am intalnit numai tipe extrem de ambitioase, cu mult noroc si la bani si in dragoste. Numai ca acasa, unele, muncesc de le ia gaia.
Iar tipii .....sunt foarte apropiati de parinti si la fel de norocosi la bani si in dragoste si foarte...de casa...buni familisti si buni tati.
Per total..acum sunt multumita.
Am terminat si cu epilatul...sa dea naiba..nu am reusit sa mai vad nimic..noroc cu oglinzile astea...
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu ....
lakioana spune:
Ce mai faceti fetelor?
Nu v-am mai citit de mult si bineinteles nu v-am mai scris de mult. Sunt in concediu de odihna si intru dupa aceea in prenatal.(internet nu am decat la birou...dar imi voi instala intr-o sapt. si acasa si atunci vom discuta mai des)
Noi doua suntem bine. Fetita misca foarte mult si cateodata dureros de tare. (e posibil si din cauza stresului prin care a trecut mamica ei pentru ca buni a fost internata in spital) Voi ati patit asa ceva? Sa dea asa tare incat sa te strambi de durere.....
In orice caz deocamdata suportam destul de bine si caldura de afara...
Ce sa va mai spun...Vad ca sunt si noi venite...Le urez bun venit si sarcina usoara
La fel va doresc si voua
Va pupa...
Lakioana 28+ si bebita Rebecca Riana
inni spune:
Lakioana sa stii ca si eu le cam primesc uneori de la bebica mea. Intr-o seara atat de tare m-a lovit ca am sarit efectiv in sus....nu-i si ea delicata asa..cum sunt alti bebei...parca as fi sac de box cateodata.
Poze
Poze tort si pizza
Inni 29+ cu ....
Monique_new spune:
LakioanaNici bebelina mea nu e prea delicata, citeodat imi da cite una de parca fac pe mine iar intr-o seara se misca intr-un fel de parca ii iesea minuta sau piciorusul prin burtica
Cit despre zodii acum ca or iesi fecioare sau lei om vede oricum e bine.Insa in zodiacul chinezesc e anul ciinelui de foc si e un an si o zodie buna.
cri19 spune:
MARTHA se pare ca e cam disputata pozitia nr.1 in listuta de nasteri.Sa vedem cine are bebelan mai grabit;pustoaica mea nu prea este ft. activa (puturoasa ca ma-sa) si nu sunt sigura ca are vreo graba in fundulet,dar eu sper...mai ales ca imi doream sa se nasca pana sa implinesc eu 30 de ani,chiar daca asta inseamna mai devreme cu o zi ca mine.
MEXXA stai puiule linistita,nu vezi ca ne-am inscris deja alte fete pe lista sa nastem primele;tu esti mai mica,asa ca n-ai decat sa stai la coada (putin respect pentru varstnici).In alta ordine de idei,e stresant un astfel de diagnostic,in acelasi timp,tre' sa-ti dai seama ca atata timp cat o sa faci ce ti-a spus dr.,totul o sa fie bine.Uite un de la mine sa nu mai stai suparata.
ITZY-BITZY vad ca sunt cam puturoase fetele;cred ca o sa amanam intalnirea,dar astept propuneri pt. alta zi.
Sa auzim numai de bine.
27+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
Oanacn spune:
Buna fetelor,
si eu m-am ferit de zodia fecioarei, mai ales ca sotul e "fecioara", are multe parti bune dar e si extrem de incapatanat ,meticulos, realist si calculat. Nu prea poti visa alaturi de el, dar eu sper fiind fetita sa fie un pic diferita, am cateva prietene Fecioare si sunt extraordinare. Si la urma urmei mai important e sa fie bebeii sanatosi si norocosi.
Mamicile de la iulie august au deja 6 bebei, deci o sa apara si la noi cu siguranta mai devreme de termen.
Noi incepem azi sa vopsim in camera lui bebe, cum terminam instalam patutul si va pun poze.
Pupici
Oana 29 cu Lisa Maria
Poze
Oanacn spune:
Ceva dragut
http://romaniainedit.ablog.ro/2006-06-23/monster-erektion.html
Oana 29 cu Lisa Maria
Poze
martha78 spune:
Oana, am vizionat imaginile..tare haioase m-am amuzat ce sa mai..
Referitor la miscarile lui bebe, la fel si la mine, nu-s intotdeauna delicate, uneori se umfla ca un balon, alteori se face ghem numai intr-o parte de capata burtica o forma tare ciudata
Martha 29 sapt