The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si Vlad plange cand aude aspiratorul...
(el nu a mers cu noi la Fantanele, a ramas in Piatra Neamt cu mama si cumnata mea)

am intrat sa va spun ca sunt cam suparata - mi-a povestit bona ca Vlad a pocnit azi in parc trei copii...
trebuie sa am o discutie - cu bona in primul rand, sa nu incurajeze cumva asemenea apucaturi!
asta a propos de povestirile recente cu copii batausi.

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, fetele!

Eu - mai rar pe aici ca am multa treaba.

Mada si celelalte fete eu va admir pentru puterea de care dati dovada in timpul crizelor piticilor. Pe mine una ma depasesc, am incercat toate metodele si degeaba. Marturisesc ca, precum Crismir am apelat si eu, in disperare de cauza, la speriatul cu "nenea" (nenea e un om rau care bocane prin bloc ) - desi nu-s de acord cu aceasta metoda, dar ce sa fac? Am incercat sa o inchid la ea in camera si se da cu capul de usa de mi-e frica ca si-l sparge. Am incercat cu frumosul - nimic. Am incercat cu ignoratul, incepe sa-si dea palme in cap, sa se zgarie pe ochi (la propiu) etc.

Noi avem o noua problema- fie-mea incepe sa dea la iveala fitele de fetita. Adica nu vrea sa se imbrace decat cu ce vrea ea, unele lucruri nu pot sa i le pun si pace. Daca incerc sa o imbrac cu ce vreau eu zice "altul" si daca nu ma conformez s-o schimb se dezbraca singura. Se duce singurica si isi alege hainele din dulap - asa ca daca ne intalniti vreodata imracati ca niste papitoi sa nu va mirati!

In alta ordine de idei, la capitolul bile albe, a invatat sa zica cand face pipi si se aseaza repede ciuci sa faca, nu o mai scoatem afara cu pampersi, ii dam doar cand doarme.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Salutare!

cum e vremea la voi? ca noi aici ne-am copt... sauna zi si noapte de vreo saptamana...

Noi ne-am mai obisnuit nitzel la gradinitza, azi a marait doar un pic cand l-am lasat, dar cand m-am dus sa il iau a inceput sa planga, sa arunce jucariile si sa se dea cu capul de usa ... asta pentru ca ii era frica sa nu plec iar fara el.

Ne inscriem si noi in categoria batausilor. A avut o perioada in care troznea tot ce prindea, indiferent de varsta. Dupa aia a muscat. Acum se mai potolise de cand cu gradinitza. DAr vineri cand l-am luat era el muscat rau de piept.. desi educatoarea mi-a zis ca nu s-a batut cu nimeni. Si mai are si un prieten cu un an mai mare care face, vorba cuiva de aici, efectiv ca trenul in gara cand il vede. Tipa, si se repede la el, la care Tudor, instinctiv, in baga mana in piept sa il tina departe, si daca totusi se apropie .. il musca. Dupa 2 zile cu baietzelul asta, azi iar a muscat 4 copii la gradinitza. Nu stiu ce sa mai fac, iar eu nu sunt ca cei de povestit voi ca se uita ce le fac odraslele si tipa eventual de pe margine. Nuuuu, eu sunt de aia cu explicatu... cu pus mana pe cupilu meu, cu aratat ca tre sa faca mai-mai si sa mangaie... nu prea da rezultate. Mai ales daca e atacat, pot sa ii zic eu ce i-oi zice, rupe daca nu il iau de acolo.

Naty, ce ai facut cu Administratia? Unde ati fost la mare? Frumoase poze.

Danyce, felicitari pentru job. In ce domeniu e? Si cu chistul.. sanatate, poate se retrage. Am avut si eu unul acum vreo 8 ani, ff dureros, s-a retras singur, fara tratament. La voi tot sistemul ala e la doctor: consultatia dureaza un sfert de ora, si daca ai depasit platesti dublu?

Cu zgomotele... si noi am rezolvat aratand-i ce face respectivul obiect si antrenandu-l sa il foloseasca.

Ana.... ce face Stefan? cum mai e la gradi?

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Andreea, mama, ia unu portabil ca e util prin casa. Stiu pe cineva care a luat de jucarie si se vaita ca mai punea nitel si lua unu normal. In plus, daca se obisnuieste cu el face fata curat si ai scapat de grija (vise, vise).
Metoda de stat la oala nu am, iar de anuntat...pai al meu anunta...dar la ce ma ajuta, ca se pune pe oala imbracat.

Naty, nu te stresa ca astea ar fi fitze de fetita. ca le face si vizigotu. i se pune lui pata ca vrea "a'ta" si alta tre sa ii dai sa imbrace. Mai nasol e ca hainele lui sunt puse in dulapul nostru care are usi din alea pe sina de le deschide frumusel singur si cara tot dulapu pana gaseste ce crede el ca vrea sa imbrace....

Bozo, buna metoda, dar cu masina de gaurit tot nu-l las sa umble. Asa ca ori se sperie ori intelege de vorba buna

Tero mi-a facut nitel diaree in we, culmea ca de 2 zile nu a mai mancat caise (preferatele lui, baga si 10 pe zi daca il las). L-am dres si cum a apucat iar caise cum i s-a intarit productia cupil sucit. Acu l-am lasat sa mance la liber.

Va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea ... The best of aug-sept-oct 2004 (118)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ei ma bucur sa aud si vesti bune cum ar fi Dodo pe olita .
Multumesc si tie Bozo pt raspuns....... bafta si sunt sigura ac e doar o perioada cea cu batutl si cu muscaturile.. Herra am inteles acum cu vladut.... si succes bonei in parc!
Naty,....... deci asa, se auto-maltrateaza? Ufff.... chiar nu stiu ce e de facut cu toanele... si uca are manie cu imbracatul, se scoala si is ia cat o palarie si o rochita, musai sa fie toate cu "lolele" adik floricele, plus ca pe tac'su il fraiesreste si-si ia afara si cate 2-3 papusi....... cu mine nu-i merge ii distrag eu atentia repejor... Dulapul e zilnic aproape rasturnat ca ajunge si nu are inchizatori.... asta e, poate daca le punem pe umeras asa in cale hainutele de mers afara or as creada ca le-au ales ele singure si le pacalim..hihihi....
Mino, pai tero al tau si cu Alesio al Ioanei ce semai pun pe olita imbracati, dar esti o fericita,, ieri mi-a facut pisu in chilotei in fata fantanilor din herastrau exact cand ii faceam o poza si apoi dada cu piciorul ca si catelul , cica "Uca pipi pe os, nu pe tine". Nu zice decat dupa..asta e . hai ca tinem pumnii cu caisele alea cu efect aleator A, cu aspiratorul cam ai dreptate cred ca cam costa... hihi cu matura a mers smecheria, ma ajuta, cu praful la fel, poate plusez si scap si de aspirat

Naty acum am vazut pozele, tare dragute, mai dar dseamana Dodolina cu tineee..... suntti frumoase foc si ati avut si parteneri de plaja draguti

gata, cred ca am cris o varza imi cer scuze, dar ma innebuneste aici de cap.... sa desenam, sa ne dam cu crema, cred ca o iau cu fulgi cu tot si mergem afara... paaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput