The best of aug-sept-oct 2004 (117)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Danyce

am mai auzit eu povestiri despre sistemul medical de acolo,si nu prea am comentarii...iti tin pumnii sa reusesti sa rezolvi cumva.

Mina- esti de admirat.te-as aduce dadaca la ai mei dac-as putea.
Crismir-mi-e dor de mare. am vazut oceanul acum un an si ceva dar era cu vant si frig-in martie la Boston.

Lia e maraita ca ii tot ies maselele de o luna si ceva. Asta e randul doi de masele- deci ultimul, si de abia astept sa-i iasa si sa scap-desi va mai dura o luna, doua la ea. Cu Liam nu am probleme- a fost putin marait vreo doua nopti la rand si ma intrebam de ce, ca sa realizez ieri ca mai are doi dintisori- acum avem 6. A inceput sa se tarasca -cu spatele si sa incerce sa stea in picioare sprijinindu-se de ceva.Ma gandesc ca acum un an ne agitam mai toate- se taraste, se intoarce, merge, nu merge...he, he -ce a trecut timpul.

va urez la toate week end placut.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Anamari, wow felicitari domnului Liam, nu pot crede ca trece timpul asa repede... ai copii mari, ce mai ..... si bafta la dintocii piticilor!!! Alex ce mai face?
Eu sunt cam buimaca, dupa baie a apucat-o pe uca energia maxima vreo doua ore, pe la 12 a adormit, a trebuit sa ne povesteasca toate prostiile, de la mare si trenuri pana la revelatia ca vrea carnita si sa se imbrtace cu o anume "lolitza" cu "lolele", sa mor nu alta ca nu mai adormea.... acum suntem in grafic si ma duc si eu la ea..... doar am venit sa-mi vad jucaria cea noua, adik monitorul
Va pup dulce si noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA esti criminala cu povestile tale...auzi,jucaria noua,monitorul...a,si eu cred ca as inebunii daca Robert s-ar culca la ora aia,12?..el la 9,30 maxim 10 doarme...si asa e cam tarziu dupa parerea mea..ca eu nu mai am timp de nimic atunci..cat despre munte,hmmmm,pai cred ca de aia imi e si dor,pt ca sunt obisnuita mai mult cu el decat cu marea sau oceanul..si sincer imi place mai mult sa traiesc la munte si sa merg in vacante la mare...dar asta e...traim unde ne duce destinul

ANAMARI piticii tai...daaa,tie dor de ocean,pai hai la noi,e cald si fain acum,prea cald chiar...ah,dar stai ca am uitat ca nu poti merge in vacanta...sooooryyyy,imi pare sincer rau!...dar lasa ca ai casuta...la toata familia!

Eu am mai intrebat dar nimeni nu mi-a raspuns...asa ca repet,cate randuri de masele trebuie sa mai iasa la copilasi la varsta asta?...Robert are 1 singur rand si caninii,pe langa dinti...deci sunt curioasa pana la ce varsta trebuie sa iasa si restul?!

Noi maine mergem la lacuri la crocodili,sa pescuim si sa facem gratarel..abia astept..sper sa fie vreme faina,ca in fiecare dupa masa a plouat...ne auzim luni!

la toata lumea si numai bine!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata rapid ca fi-mea e deja treaza si mancata si ori ma apuc de ciorba, ori o duc in parc, cert e ca net nu mai apuc curand.
Crismir 2 randuri de masele or sa aiba, al doilea rand e programat pe la 2 ani (sau dupa) din cate stiu eu, deci or sa inceapa si alea. Acum si Ale are 1 rand de masele, bine sunt iesite de mult, caninii la fel si mi-e teama ca a "uitat" durerile si va fi varza cand vor iesi alelalte masele.
Uite o schema furata de mine de pe un alt site: Dintii si ordinea aparitiei

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Neata,
Mirela 1 rand de masele la varsta asta si destul de curand tre sas iasa si al doilea rand. nu mai stiu 22 sau 24 luni, cu Cristina(MCM) m-am tot vazut saptamana asta asta, sunt in Bucuresti, Alexia e frumoasa foc are niste ochii si e si cuminte, numa ca sta lipita de

mama-sa tot timpul.

mina, esti o draguta ca ai avut rabdare cu atatia copii
fetele, aissa, mina, anamari, mina, andora, herra sper sa nu uit pe cineva, multumesc ca mi-ati raspuns, m-ati uns pe suflet.

Timea cu degetul nu stiu ce pot sa-ti, eu n-am avut iubirea asta nici sor-mea nimeni din jurul meu, in schimb eu am avut suzete si sor-mea cred ca pana la 5 ani daca nu si mai bine.

herr, vreme buna sa aveti si distratie multa.
si noi plecam, la mare pe 5 august , gata, am rezolvat miercuri joi
si vineri am umblat din agnetie in agentie sa cautam ceva bun.ieftin si in perioada pe care o vroiam.
Dana scumpa, sanatate multa si rabdare cu medicii. Pupici nazdravei tale.
ieri am fost din nou la strand aproape ca numai in apa a stat, eu am deja nasul infundat si ma simt un pic racita ea deocamdata doarme, sper sa nu fi racit, ii tremura barbia si aproape ca se invinetise la gura si tot tipa ca vrea baie, baie, mama

Herra, esti tare ca face ca masina politiei, hihih, v-am mai zis ca ta-su ii zice Tarzan, ca cica n-are nici o regula ca in jungla, eu cand tipa ii zic iar faci ca trenul in gara???
A, m-am vazut si cu Ramona(Loreema24) are un burtoi mare, si Lori e tare cumintica si ascultatoare!
Multumim pt urarile de la multi ani.
Anamari pupici Liei si dragalasilor ei frati.

o duminca placuta va urez

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salut,
ce-i cu voi? va bucurati de soare si vreme frumoasa?
noi am fost ieri la la vreo 40 de km de Bucuresti la niste rude la curte, ne-am simtit tare bine, in schimb in masina la intoarcere mi-a fost rau de tot de abia am ajuns acasa, am vomitat nu eram in stare sa stau in picioare
nici acum nu ma simt prea bine tot am tot un nod in gat si o stare de greata.
am mancat niste oua de tara si cred ca de la alea, offf

va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

salutare, am revenit si noi din mini-vacanta! eu cu o masea umflata si cam prajita de soare, dar sper sa-mi revin repede si sa pun si poze!

am campat vineri seara langa lacul Bicaz, aproape de satul Ceahlau; de acolo am urcat sambata pana la cabana Fantanele.
a fost cam frustrant sa coboram de acolo, cand varful Toaca, Panaghia si cabana Dochia sunt la doar doua ore si se vedeau atat de frumos, dar incepuse sa ma innebuneasca maseaua; si imi faceam si griji pt ca am mai fost cu o pereche si ea era insarcinata in 4 luni; ceea ce nu o impiedica sa fie prima la urcat, in timp ce noua ne ieseau ochii in urma ei - asa da om de munte!
a fost frumos, am facut si baie in lac; Vlad s-a descurcat si el foarte bine, cu "suita" (adica mama si cumnata mea )!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Si eu prin zona...... sa vad ce mai faceti hihihi.
Mireluto sunteti cred la crocodili, aveti mama grija sa nu-i faceti pe toti gratar hahaha.Acums erios, distractie placuta!!! Cu dintocii cred ca te-au lam,urit fetele, io habar n-aveam
Mada sper ca te simti mai bine acum.... wow ce frumos ca mergeti la mareeeeeeee... mie mi-e un dor de duca, un conteaza udne duca sa fie haha.... bine ca aveti antrenament cu baia Pupa-i pe Alexia, Lori si bebe din burtica dac-i mai vezi..hihi si eu pe Ramona cu burtica am mai vazut-o in poze , super arata si o sa fie o mamica frumoasa si mai ales tanara .. toata admiratia pt mamicile de aici de doi-trei copilasi
Herraaaa mai tare rau imi pare de maseaua ta, si-a gasit momentul oportun .. dar e supeb ca ati ajuns si acolo, data viitoare o sa megeti mai mult, oricum cu atat lume dupa voi nu stiu daca era posibil, mai ales cu Vladut hihi si cu tanti insarcinata..... hai si nu ne arati poze?
Noi ne invartim prin casa, asteptam indemnizatia

Mai vroiam sa va zic o chestie la Uca.. in ultimul timp a inceput sa-i cam fie frica...de pasaje, de aspirator, in general de zgomote urate (la puternice nu se sperie deloc), de barbatii cu palarie , de parinte si de oamenii in negru... . azi am adus si montat aspiratorul si m-a facut sa-l pun la loc, plangea de numa, "mama nu coate patolu' nu", sa nu-l scot si pace... dar plangea ca lumea nu asa. Sau o fi invatat sa zica "ma lica" si de aia ii place sa-l foloseasca, asa am crezut la inceput dar chiar ii e frica..
Acum cica ii e frica de o tanti la tv care canta opera si are o chestie mare in cap, isi pune mana la ochi si zice ca-i e lica.
Ce sa-i fac? Cred ca tot cu incetisorul o s-o iau.... vedem noi...
hai ca v-am impuiat capul cu prostii... va pup si o zi si o saptamana super bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Andreea, si vizigotului ii era la un moment dat frica de aspirator. Cum dadeam drumul cum se punea pe urlatul ala special cu buza pusa de=ti era mai mare dragu..of of. Pana la urma cu eforturi sustinute din partea mea si a menajerei, indemnandu-l sa faca si el curat cu cel portabil, am scapat de frica.
Dupa aia ii era frica de zgomotele mai puternice auzite de prin apartamentele vecine, dar aici cred ca a avut Nana vreun mic rol (stiti ca bunicile folosesc metode de educatie cu i-auzi bau baul). De asta am scapat ignorand respectivele zgomote. Asta numai cand nu dadea in plans. Se auzea zgomotul si tero se strangea mai langa mine. Il intrebam ce e, imi zicea pe limba lui si ma prefaceam nepasatoare: ei ce, nu s-a auzit nimic, oamenii prin casa lor. Hai sa ne vedem de treaba.
Asta a mers la noi, acu vedeti si voi ce metoda e buna.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Da Mina , ai dreptate in mai toate etapele "fricoase" ignoranta a dat roadele cele mai vizibile, sper ca merge si acum... Ma mira cu asopiratorul fiindca a mai fost vreo luna cand ii era frica acum vreo juma; de an dar i-a trecutm, dadea singura cu el in joaca..... acum am lipsit o luna de acasa cu tara si marea si n-a mai vazut porbabil...sau o sa-i iaud e jcuarie, are vara-sa si vad ca de ala nu-i ea frica...
Iar cu zgomotele, e ciudat de exemplu un pocnet f puternic nu o sperie, dar un zbarnait urat de bormasina auzita in departare da. da' are mama metode... Daca gasesti argumentul forte si pt zis cand vine pishu asu altele si stat pe olita sa ma anunti ca platesc dr de autor numai sa rezolvam ca acus vine cresa....
Noi innebunim in casa pe caldura asta... si postasul ala nu mai vine..

Mergi la inceput