peeling chimic

peeling chimic | Autor: iulia1977

Link direct la acest mesaj

si-a facut cineva dintre voi asa ceva?
cum se face?
poti apela la orice cabinet de cosmetica?
cam cat costa?
va rog indrumati-ma ca am o masca de dupa sarcina groaznica si de la soare ma fac parca as fi pictata cu carioca maron. am auzit ca peelingul chimic ajuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

nu ma ajuta nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

iubita, io stiu putine despre...

...m.am interesat si eu candva pt.mine, se face in cab.de chirurgie plastica...cu neste acizi, pielea este dupe aceea f.sensibila si stiu ca o perioada relativ lunga nu ai voie sa o expui la soare...

...eu am facut un tratament cu pad.urile de exfoliere chimica de la avon...rezultatul destul de vizibil si OK...dar am inteles ca rez.peelingului facut in cabinet este de.a dreptul incredibil...dar nu stiu dc masca ta are leac asa...ma gandesc ca pana se regleaza din nou hormonii dupa nastere...

...poate mai intra fete sa ne spuna mai multe amanunte...si preturi...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nu stiu de peeling chimic, dar stiu ca pt problema ta au niste aparate speciale cu lumina pulsata (un fel de laser) la cabinetele mai dotate. Cauta pe net ca vei gasi sigur.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rotty spune:

Personal, nu mi-am facut, dar din experienta unei pritene iti poti spune ca nu e recomandabil imediat dupa ce ai nascut si daca alptezi. Prietena mea si-a facut la un cabinet de prin Dorobanti si a costat-o cam 2 milioane.
Din cate stii eu, pentru masca de sarcina peeling-ul chimic nu te ajuta. Iti trebuie doar un pic de rabdare, eventual tratament cu infuzie de patrunjel.
Eu am folosit crema pentru indepartarea petelor de la Farmec, dar nu a avut rezultate spectaculoase.
pupici,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia1977 spune:

Rotty, baietelul meu are 2 ani jumate si eu tot cu petele am ramas.
curios ca-n timpul sarcinii n-am avut , au aparut dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica
...eu am facut un tratament cu pad.urile de exfoliere chimica de la avon...rezultatul destul de vizibil si OK...

poti sa ne dai amanunte ?
face o curatare in profunzime?
chiar is curioasa sa vad cum arata si ptr ce "defecte" se mai pot folosi

aime

Mergi la inceput

aime, eu le.am folosit pentru ca am unele urme vizibile (din ce imi spun cei apropiati sunt de fapt vizibile doar de mine in oglinda maritoare) de acnee...adica neste craterute...pad.urile astea funtioneaza ca un peeling chimic, sunt in 2 pasi, pasul 1 padul de peeling (are acizi, il dai pe fata si lasi sa.si faca efectul), pasul 2 padul de neutralizare...sunt 30 de paduri din fiecare, se face peelingul la 2 zile...eu am urmat tot tratamentul de 2 luni, la primul pas ustura suportabil fata...trebe lasat acidul ala pe fata 30 sec.1 min (depinde de cat e de sensibila fata)...rezultatela mine craterutele nu au disparut total...dar s.au atenuat vizibil...apoi dupe lunile alea de tratament fata era intr.adevar mai fina...ma gandesc ca acest tratament e totusi recomandat 1/2 ori pe an...si ar trebui sa.l mai fac...deci ca rezultate sunt OK...dar nu ca sa te dea pe spate (totusi cred ca acidul ala nu.i chiar asa concentrat! ca doar e tratament de/acasa...sa nu faci cine stie ce prostie...)

edit:io una as incerca peelingul chimic la cabinet...da' mi.e frica...oricum stiu io ca vara nu e indicat...ca nu trebe expusa pielea la soare dupa asta...

poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Eu iti propun sa ne luam de manautza si sa mergem la carnavalul de la Venetia...
Eu folosesc de aproape 3 luni, un medicament-unguent Retin A, petele s-au mai estompat ceva, dar mai e pina la a spune ca e ok. Am incercat multe minunatii: masca de drojdie de bere, suc de lamaie, crema de la Skincode, Efelidal-Favisan, fiole depigmentante de la Floritene. Cert e ca astept iarna sa fac en peeling sau dermoabraziune, ca vad ca altfel nu se poate. Acum vara nu se fac datorita soarelui puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Anca, multumesc tare frumos de lamuriri...ei, deci n-am nevoie de peeling, eu nu am pete, doar asa in jurul okilor pielea e mai inchisa la culoare...si niscai riduri (da la 37 de ani...ce sa mai zic ), da uite ca citind, am sa incerc cu chestii mai putin acide , cum ar fi masca cu drojdie si cu sucul de lamaie...desi ...astea sunt...acolo-s de cand sunt...uf, nush ce mai vreau si eu

aime

Mergi la inceput

si ma bag in seama cu petele astea...

...mi.a povestit o tipa o data demult ca avea si ea pete d.astea...si a crezut ca de la sarcina...da era o ciumpercuta...si i.a dat o farmacista un preparat (nu ma intrebati amanunte ca n.am cum sa dau de ea deloc!) si intr.o sapt.i.au disparut...

poze:

Mergi la inceput