peeling chimic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu mi-am facut acum 2 ani, aici in US...nu am vazut absolut nici o imbunatatire..poate am avut eu ghinion..nu stiu ce sa zic...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Un peeling chimic adevarat nu se face la cosmetica ci la medic
Acum depinde, sunt de mai multe feluri: superficiale (si tre' sa faci multe pana "vezi" ceva), medii si profunde.
Alea profunde se fac la medic si se poate spune ca iti ...rascheteaza fata de tot ce e primul strat : semne, acnee, pete, riduri fine, etc
E super-vizibil dar e si complex, costa mai mult si te cam scoate din circuit cateva zile
Eu nu mi-am facut dar e unul din subiectele mele de ...fascinatie
Vara nu se fac (nici laser, si nici lumina pulsata din pacate)
La toamna imi fac si eu, daca mai astepti pana atunci promis dau feed-back :-)

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cit costa padurile de la Avon?Ce cantitate e necesara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

uite aici e-brosura...sunt pe la pag.8

http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/home/brosura_avon.html

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by Hermis

Eu iti propun sa ne luam de manautza si sa mergem la carnavalul de la Venetia...
Eu folosesc de aproape 3 luni, un medicament-unguent Retin A, petele s-au mai estompat ceva, dar mai e pina la a spune ca e ok. Am incercat multe minunatii: masca de drojdie de bere, suc de lamaie, crema de la Skincode, Efelidal-Favisan, fiole depigmentante de la Floritene. Cert e ca astept iarna sa fac en peeling sau dermoabraziune, ca vad ca altfel nu se poate. Acum vara nu se fac datorita soarelui puternic.

Am citit si eu mai de mult de medicamentul acesta,inca n am avut curajul sa il probez.Am inteles ca se decojeste fata si trebuie o crema super hidratanta.Dar cica rezultatele sunt excelente.A mai incercat altcineva crema?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Anca, tocmai mi-am comandat si eu setul de peeling de la Avon, dar acum ma intreb daca asta se poate face si vara? Nu ca as sta eu prea mult afara (si oricum ma dau cu crema cu factor 40 cand merg cu fetele in parc), dar oricum...

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Retin A se aplica numai seara pe fata curata, iar dimineata se aplica crema hidratanta (eu folosesc Ictyane-Ducray). Fata nu s-a uscat/ nu s-au facut cojite - asa cum poate ai mai citit. Parerea mea e ca cine pateste asa ceva nu foloseste o crema hidratanta buna. Procesul de uscare nu e de la o zi la alta - sigur iti dai seama daca o zona s-a sensibilizat sau nu. Eu de exemplu am constatat in jurul buzelor/nasului ca incepe pielea sa se exfolieze si mi-am dat cu mai multa crema hidratanta (citeva zile nu am aplicat Retin pe acele zone) si nu s-a intamplat nimic vizibil pentru cei din jur, iar pielea si-a recapatat elasticitatea si tonusul.
De 1 saptamana m-am lasat de toate tratamentele pe considerentul ca si pielea mai trebuie lasata sa se odihneasca. O sa reiau tratamentul, intre timp am mai aflat si de crema de la Avon pe care intentionez sa mi-o iau. Dar sperante am din ce in ce mai putine...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carolinah

Anca, tocmai mi-am comandat si eu setul de peeling de la Avon, dar acum ma intreb daca asta se poate face si vara? Nu ca as sta eu prea mult afara (si oricum ma dau cu crema cu factor 40 cand merg cu fetele in parc), dar oricum...

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

io am facut tratamentul toamna spre iarna...din cate stiu nu e indicat vara sa stai la soare dc faci acest tratament...dar cel mai bine citeste prospectul cand iti vine prod (vezi ca luna asta iti da avon cadou si crema abraziva de la anew care e super! ai grija sa.ti aduca aceasta crema reprezentantul tau...crema abraziva o poti folosi oricand si e super buna!)

poze:

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Hermis

Retin A se aplica numai seara pe fata curata, iar dimineata se aplica crema hidratanta (eu folosesc Ictyane-Ducray). Fata nu s-a uscat/ nu s-au facut cojite - asa cum poate ai mai citit. Parerea mea e ca cine pateste asa ceva nu foloseste o crema hidratanta buna. Procesul de uscare nu e de la o zi la alta - sigur iti dai seama daca o zona s-a sensibilizat sau nu. Eu de exemplu am constatat in jurul buzelor/nasului ca incepe pielea sa se exfolieze si mi-am dat cu mai multa crema hidratanta (citeva zile nu am aplicat Retin pe acele zone) si nu s-a intamplat nimic vizibil pentru cei din jur, iar pielea si-a recapatat elasticitatea si tonusul.
De 1 saptamana m-am lasat de toate tratamentele pe considerentul ca si pielea mai trebuie lasata sa se odihneasca. O sa reiau tratamentul, intre timp am mai aflat si de crema de la Avon pe care intentionez sa mi-o iau. Dar sperante am din ce in ce mai putine...

la mine retin-a n.a avut absolut nici un efect...imi dadeam seara, pe fata demachiata, intai la 2 zile (ca asa am citit si.n prospect si mi.au zis si fete de pe forum) si nimic...am inceput sa.mi dau in fiecare seara...si iar nimic...pur si simplu dupe 2 luni si un tub intreg nu s.a vazut nici o schimbare pe fata mea...fete de pe forum spuneau ca dupa 1 sapt le curata fata si era super...la mine n.a avut nici un efect vizibil...am fost super dezamagita ca ma asteptam la multe...in fine...e fata mea mai ciudata...

inca ceva...la pad.urile de la avon, nu le lasati pe fata mai mult decat spun ei si dc va ustura fata dupa ce ati dat cu acidul neutralizati urgent!...si nu va asteptati la rezultate spectaculoase din prima seara...dupa tot tratamentul (2 luni) intradevar se vede fata mai curata si ridurile reduse (io n.am dar am vazut o fata ridata, inainte si dupa tratament!)

poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Si eu am 3 luni de Retin A. Dintre tot ce-am incercat, Retin A-ul e singurul dupa care s-a vazut cat de cat ceva...dar mai e de munca...Aplicare zilnica in tot acest interval...
M-ati facut chiar curioasa cu Avon-ul!

Mergi la inceput