Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 27
dolores spune:
fetelor, m-ati facut sa plang cu povestile voastre despre cele 2 liniutze.....offf....ce frumos si emotionant
dolores
17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
ama.lia spune:
Fetelor, ce povesti frumoase aveti...
La tine Miro am inceput sa plang... si sunt la serviciu, nu stiu cum sa fac sa nu se uite la mine colegii...
Amalia 18+ si 
Dia1609 spune:
Fetelor, tocmai am vazut pe Reality TV o nastere de gemeni ... ce emotionant... saraca mama ce greu i-a fost sa o ia de la capat dupa ce a iesit primul bb.. era epuizata
dar si cand i-a avut pe amanadoi in brate... cine era ca ea?
Dia
17+ cu 
Dia1609 spune:
Miro, foarte emotionanta povestea ta cu liniutele..... de multe ori m-am gandit ce norocosi am fost noi ca am reusit asa de repede.... la atata chinuiala, meritai sa ai doi bb :))

Dia
17+ cu 
dolores spune:
azi a fost emisiunea cu nasterea gemenilor?
o mai da reluare???
dolores
17+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."
Lavinia_P spune:
Da fetelor, foarte emotionante povestile..
Cand ma gandesc la mine cred ca sunt singura care nu a sarit imediat in bratele sotului.
Si noi eram la a cincea luna de incercari, dar el nu era asa stresat ca mine.Eu ma hotarasem sa fac testul acela de fertilitate,acum am uitat cum ii spune, cu substanta de contrast si radiografie, iar el se hotarase sa mearga si el daca e nevoie.Avusesem o infectie cu chlamidya depistata tarziu si stiam ca da infertilitate.
Numai ca aparatul cu pricina se stricase si doctora mea a zis, vino dupa urmatoarea menstruatie, ca vom aduce unul nou si mai bun..menstruatie care nu a mai venit si din prima zi , cand trebuia sa fie prezenta si nu a fost,am stiut ca am ramas.Am fugit la farmacie ,dar pt acid folic si nu pt test, pt ca stiam ca trebuie sa mai astept ca sa fie concludent.Asa ca am asteptat o saptamna , dar oricum nu era nevoie de el ca erama bsolut sigura si zambeam singura pe strada gandindu-ma la asta.Dupa descoperirea liniutei, i-am spus seara si sotului, care cu zambet pana la urechi
ma tot intreba sigur?, si dupa aia a fugit la sticla de Jack mi-a turnat si mie o gurita si am sfarsit cu ![]()
.
Uneori asa se aranjeaza lucrurile, parca cineva le muta cu mana..faptul ca s-a stricat paratul ala.. ca am prins cred ca cea mai faina perioada de a fi insarcinta (fara luni de iarna) si tot asa.. si sa mai fie si baietel.
De cate ori am ocazia ii multumesc lui Dzeu ca ne ajuta si il rog sa fim toti sanatosi.
Asta va doresc si voua si sa aveti numai bucurii de la bebicii care sunt pe drum (si cei deja sositi).
Lavinia 18 
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ruxandra sb, merci de incurajare... tu cred ca ai experienta primei sarcini, de aia nu te mai panichezi asa usor :))
He, he din contra!
Acum stiu prea multe.
Dar asta e Dia, ne straduim sa fim calma si linistita. Cateodata ne si iese.
_
La multi ani Deborah77!!
18+Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Dia1609 spune:
dolores, azi a fost emisiunea, eu am prins-o de pe la 10:45, dar era inceputa. Nu stiu daca va mai fi reluare, nu am programul. Dar m-am bucurat ca am prins-o ca a fost asa de emotionant
Dia
17+ cu 
chinico spune:

am sunat, am sunat ca ma rodea taaare...si cica mai frau, sa stii ca la matale nu e riscul crescut, stai linistita....Uite asa se inmulteste parul albul pe crestetul prostul!
Miro in loc sa muncesc stau si belesc ochii la forum si ma lacrimez de una singura de emotii..frumos!!!
Deborah 77, La multi ani cu sanatate dubla, una tie una lui bebe!
Saryta sar'mana de raspuns, uite ca poate zice ursuza mea de ginecoloaga data viitoare ca nu tre sa mai fac nici un TT. La mine era pliul nucal 0,7..nu am fituica la mine, asa ca nu mai stiu daca 0,7 mm sau 0,7 cm..habar nu am.Iti tin insa pumnii pentru urmatoarea intepatura, am citit prin ce ai trecut.Mie nu-mi pove nimic, nu tu col, nu tu placenta, nimic. Zice bebe e atat si atat de mare, inima bate bine(pana acu nu i-a masurat nimeni bataile de inima a lui bebescul meu...)si gata, da-te jos di pi scaun si ti du acasa...
Dia1609 multumesc si tie. Eu am facut testul la 13 +1. Sa dea Dumnezeu sa fim toate in iarna mamici de bebei sanatosi si mancaciosi.
ama.lia spune:
Deborah77
, sa fiti sanatosi si sa ai un bb frumos si cumintel!!!
Sarcina usoara.
Amalia
18+ si