Clubul moldovencelor de peste Prut (31)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

am pus pozele in albumul comun, citeva poze sint cam pe o parte, parca as fi turnul de la Piza - asa a fotografiat sotul fiind un pik somnoros...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lia, vreau si eu asa o surpriza Citeam mesajul tau si ma gandeam despre ce perioada rece vorbesti? Mie mi se pare ca daca eu nasc pe caldura toate gravidele fac la fel Dupa aia mi-am dat seama ca tu nasti prin noiembrie nu?

Fetelor, ce mishto sunt intalnirile astea! Ma bucur pentru voi!

Noi suntem bine, multumim de felicitari!
Va pupam!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

lia_c, foarte nice hainutele tale!
Vorbind de surpize, am avut si eu parte de una : azi cind am venit la servici sefu ma astepta cu un buchetel de flori si un cadou.
M-a felicitat zaranee
, cite o si o zi cit mai reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutareee! ce mai faceti?
Imi pare f.rau ca nu am putut ajunge si eu la intalnirea surpriza..
Fetelor, dar cum ramane?..cum am stabilit? Eu nu sunt sigura ca mai apar pe DC pana luni,adica in week-end nu prea am de unde..asa ca voiam sa ma asigur daca mai este valabila intalnirea,ora si locul..
eu nu mai am mult si plec spre casa..
v-am lasat si un week end cat mai placut,kisssssssss

"Nici o dragoste nu se compara cu aceea a unui parinte pentru copilul sau"

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tania, sigur ca e valabila intilnirea, ora 17, simbata, in fata fintinii de la Universitate. Cum te recunoastem?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

ohh super,dar ne vedem atunci,mersi Nati ca ai fost pe faza..as allways
hmmm nici nu stiu ce sa spun..de recunoscut mai degraba o sa va recunosc eu,ca va cunosc deja din poze..Oricum sa va uitati dupa o tipa mai inalta asa,1.75,blonda..hehe parca sunt la rubrica matrimoniale...Nu stiu inca in ce o sa ma imbrac,asta ca sa ma recunoasteti mai usor...dar eu zic ca o sa ne fie usor sa ne gasim..pupici..

Tanya

Mergi la inceput

Apropo de ce intreba Corina,privitor la reducerea lactatiei,eu tin minte ca l-am intarcat pe Chris la exact un an de zile.Si sa stii ca cea mai buna perioada de intarcare e perioada de vara-toamna,cel putin asa recomanda doctorii..eu tin minte ca am luat 3 pastilute mici pentru oprirea lactatiei,cate una in fiecare zi..si asa am scapat de lapte in trei zile..sorry nu mai stiu exact cum se numesc,mie mi le-a recomandat doctorita,dar daca intri la farmacie si-i zici de ce ai nevoie, sigur iti prescrie ea ceva bun,eu zic ca asa e cel mai bine,si fara dureri si fara alte incidente neplacute,good luck!

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tania, super, abia astept sa ne vedem/cunoastem. Eu tot mai sper la o minune si sa poata veni si Alina...

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Violeta, ce frumos din partea sefului
fetelor multumesc, eu am dat link-ul ca poate cineva are norok de croitor bun si isi face (isi va face) ceva dupa modelele din site...

lia_c
de-ale mele

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Corina imi pare rau ca va chinuiti amandoi .Eu nu stiu ce sfat sa-ti dau ca in cazul nostru laptele era putin si Deanna era dependenta de biberon deja .Sper sa gasesti pastilute la farmacie si sa-ti ajute.
Cornelia sa porti hainele sanatoasa .Arati bine in poze .Intradevar hainele de la matherhood sunt super tari,au de toate si pentru toate ocaziile.Eu l-am descoperit in luna 6 parca si numai de la ei cumparam.Dupa ce le imbraci de simti feminina si sexy ..
La bautura se pune si fasiile rase de zamos si zeama ,si le maninci cu lingura la sfirsit :-)
Nati arata foarte apetisant prajitura .Cind ai incarcat pozele pe webshots te-a pus sa dawnlodezi alt program ?
Bucurestencelor sa petreceti bine maine.
Vio frumos gestul din partea sefului .
Am plecat ca puiul iarasi intoarce casa pe dos ..

Mergi la inceput