Clubul moldovencelor de peste Prut (31)
Raspunsuri - Pagina 22
lia_c spune:
Lilia, adevarul e ca imi place sa am de toate... insa impulsul principal e mamica, ca marea majoritate a conservelor le facem impreuna . Eu nu stiu a stringe capacele la borcane, cu toate ca mamica mi-a facut cadou masina semi-automata de strins , tot ea sau sotul le string...
Poate se va obisnui Amelia la urmatoarele sedinte si kiar ii va placea, dar nici maseoza nu ar fi bine sa forteze nota... Multa bafta si cite mai putine lacrimi!
Elena, si Lucia zicea mai inainte ca isi facea unghiile cu gel cind era la Chisinau...
Violeta, intr-adevar europenii inteleg adesea altfel "cultura" noastra: machiaj, unghii, pantofi cu toc, costume si in general haine ...
Natali, mai zi-ne de Vladut...
Celelalte fete, pe unde ati disparut? Fetele noi, Silvia si sorry ca nu-mi aduc aminte numele din Canada care intreba despre meniu la botez...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Trin spune:
Violeta - bravo tie ca sunt ale tale si le poti creste atat de lungi!
Te rog sa-mi spui care e diferenta intre tipsuri si alungire cu gel ? Si inca o intrebare: gradul de afectare a unghiilor depinde de durata aplicatiilor puse sau le afecteaza din prima zi? Adica daca le tii o saptamana - tot asa moi se vor face?
Mercic!
Cat despre modul europenilor de a se imbraca .... e greu sa-i cataloghezi si mai ales sa dai un verdict: e bine/ nu e bine.
De exemplu italiencele se imbraca foarte elegant si cu bun gust (puteti sa admirati moderatoarele de la tv), iar belgiencele se imbraca foarte comod. In general europenii sunt foarte comozi de felul lor, dar am observat ca la toate sedintele, summit-urile, intalnirile de afaceri - sunt la patru ace. Important e sa facem distinctie cand e situatie de "casual" si cand e de "protocol". Si pana la urma indiferent de stilul abordat, important e sa ai hainele curate si asortate.
Din pacate croiala si calitatea hainelor din vest difera foarte mult de a celor produse la noi - diferenta vizibila.
lia_c spune:
sorry, daca n-am fost bine inteleasa, ma refeream la cazurile relatiei eveniment/ocazie si hainele potrivite. De ex. adeseori mai vezi prin piata sau tolciok perosane imbracate elegant, in rochii de catifea... sau studentele in costume si cu pantof cui... Mai ales iarna pe gheata mi-e mila cind le vad cum merg, dar nici alta incaltaminte nu vor sa incalte... Si noi sintem "obligati" sa ne imbracam la 4 ace cind avem delegatii importante, printzi, presedinti ai companiilor mari... Si nu sint p/u ca toti sa umble in blugi... Insa ai nostri adeseori depasesc limita...
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
lia_c spune:
uitati www.alchemylab.com/guideto.htm" target="_blank">un link cu termeni ce tin de fructe/legume si altele ale bucatariei
si alt link cu termeni in romana....
Editat link-ul, am scapat http-ul
lia_c
de-ale mele
Trin spune:
quote:
Originally posted by lia_c
De ex. adeseori mai vezi prin piata sau tolciok perosane imbracate elegant, in rochii de catifea... sau studentele in costume si cu pantof cui... Mai ales iarna pe gheata mi-e mila cind le vad cum merg, dar nici alta incaltaminte nu vor sa incalte... Si noi sintem "obligati" sa ne imbracam la 4 ace cind avem delegatii importante, printzi, presedinti ai companiilor mari... Si nu sint p/u ca toti sa umble in blugi... Insa ai nostri adeseori depasesc limita...
Subscriu in totalitate.
Cornelia - linkul in romana nu merge.
Davina spune:
La multi ani Chris!Iti doresc multa sanatate,o copilarie fericita si sa-ti bucuri mereu parintii.
Davina spune:
Lilia cind scapati de masaj ?Mie mila de Ameluta cit trebuie sa indure .Poate roji maseuza sa fie mai docila ..
Nati si tu te-ai pus pe dieta ? vad ca in ultimul timp n-ai mai postat nici o bunatate ? Intrebam de placa de par ...
Trin si mie mi-au pus din gresala odata gel pe ungie si tin minte ca mi-au ros ungia cu un aparat ,o fac mai subtire si iti ea luciul .Am observat ca oja tine foarte bine pe unghii ,chiar pina la 2 saptamini daca nu prea le tii in apa .Cam la 3 saptamini trebuie sa te duci la salon pentru mentinere daca vrei sau le scoti .Am vazut la cineva cu manichiura franceza si cite o pietricica deasupra si mi-a placut .
Cornelia cind esi in concediu ?
Tania profita din plin de timp cit nu-i Chris cu voi
Mersi de sugestii cu pantofii si poseta.O sa-mi caut ceva clasic sa ma tina ca nu cred ca-mi mai cumpar alta rochie .Pantofi de culoare bleu-marin n-am vazut prin magazine .Margelutele is de culoare ca si rochia citeva sunt aurii cu maroniu parca .
Noi ieri am fost la o zi de nastere la un bufet si am indopat la dulciuri ca imi pare rau acum si nici nu vreau sa ma urc pe cintar sa nu ma stresez de dimineata ...
LiliaToma spune:
Tania, ce zici de sambata dupa masa? Nu e posibil pentru tine?
Pentru ca si Natalia a zis ca i-ar fi mai usor sambata dupa masa, si eu sunt cam in aceeasi situatie, propun sa fie
intalnirea sambata seara ora 17
Locul intalnirii, cel de data trecuta: Fantanita de la Universitate( vis-a-vis de Teatru National). De acolo o luam in directia decisa pe loc in unanimitate.
Deci lista la momentul respectiv e cam asa:
Lilia- DA
Natalia- DA
Elena - NU( am inteles bine, nu? ca pleci? si nu vei fi din pacate...)
Alina- ?
Tania-?
Silvia-?
Astept raspunsurile voastre.
Sper sa iasa ceva, ce ziceti?
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Davina spune:
Referitor la haine la discutia de mai devreme eu am observat ca e mare diferenta si intre MD si Ro .In MD fetele-s mereu pe tocuri chiar si in piata centrala hehe ,la romani am observat stil sport mai mult,casual,comod.Aici in US majorotatea is pentru comoditate ,peste granita ,in Mexic ,cum le vedeti in seriale
Balbina spune:
Alina, o sa ma uit la preturi pentru placa de par, chiar miine sau poimiine am drum intr-un magazin mai mare.
Bunatati am mai facut, dar nu multe ca inainte, e adevarat. E si din cauza caldurii. Am o reteta noua, incercata recent de mine si de Alinka, e o prajitura interesanta si foarte buna. Astept o ocazie sa mai fac o data, ca sa o fotografiez, apoi voi posta reteta.
Lilia, astept si eu curioasa sa vad, cite ne adunam.
------------------
Numai bine,
Natalia