Clubul moldovencelor de peste Prut (31)
Raspunsuri - Pagina 15
Balbina spune:
Alina, vroiam sa te dau deja in urmarire generala ce bine ca ai aparut.
Merci pentru felicitari. Sa stii ca noi nu ne bazam pe Mos Craciun, ca raminem fara masina speram sa ne-o luam totusi inainte de craciun.
Ziceai ca veti cara scaunul de masina, dar nu gasiti in Md. la cineva pentru o perioada scurta?
O sa astept cu nerabdare pozele cu Deanna la plaja.
------------------
Numai bine,
Natalia
doroti_5 spune:
Buna fetelor.
Felicitari Alincic pentru primii pasuti ai Loredanei.
Felicitari pentru sotu lui Nati de permis.
Iaca si noi cu copilu in brate ca numai deschid calculatoru si se trezeste.
Vineri am fost la Chisinau toata ziua si fata mea se invata calatoare.
ieri noapte cata joaca pe la vreo trei.
Am facut malina cu zahar.
si mai incerc sa citesc totul de aici si mamici(de aici nu prea reusesc).
Cam atit.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
lia_c spune:
'neata
se incep iarasi caldurile , in rest sintem bine
Cam putina activitate pe aici, nici kiar perlele elevilor nu v-au impulsionat? Intr-adevar e greu de crezut ca imaginatia elevilor poate ajunge kiar asa departe!
A incercat cineva sa faca zmeura cu zahar p/u iarna in robotul de bucatarie ? Eu ieri am pus sa incerc, dar nu sint sigura de rezultat. Deja prima greseala am descoperit-o: prea m-am straduit s-o maruntesc, caci mi s-a parunt ca robotul nu marunteste suficient si am pus-o blenderul s-o marunteasca... Pls daca aveti ceva experienta cu robotul ziceti-mi si mie ca eu sint analfabeta inca
Alina, ba eu kiar consider ca sa cresti un copil e ceva mai mult decit "full time job", e 24/24 si 7/7... Dar stiam ca de obicei tu la toate sarbatorile faci cite ceva yammy Asteptam cu nerabdare pozele de la plaja.
Ieri am gasit in sfirsit inghetata recomandata de Alincic, ucraineasca cu lapte condensat fiert - e super buna! Fetelor va recomand sa incercati in inghetata simpla sa puneti lapte condensat fiert , cu toate ca eu nu recunosc altfel de inghetata decit cu cacao/ciocolata, pe asta am savurat-o din plin
P.S. am inceput sa scriu mesajul de la prima ora si uite cind am reusit sa-l termin
la munca
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Cornelia, ian, ian, cum se cheama asortimentul acela de inghetata recomandat de Alincic? Io sint fana si inghetata si lapte condensat, mai ales fiert (Imi cer scuze daca a scris, mi-o fi scapat din vedere ) O sa gust neaparat cind vin acasa.
Despre prepararea fructelor cu zahar pentru la iarna nu pot sa-ti spun tare multe, pentru ca eu n-am facut niciodata. Dar parca tin minte ca mama mea le dadea prin masina de tocat sau le pisa cu tocatorul de lemn, iaka nu mai tin minte
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
Natali, nu stiu daca a scris pe aici, insa la intilneala ne-a povestit si eu curioasa fiind am intrebat detalii, se num "Mushketer", noi am cumparat la kg/punga, insa cica este si la bucata... Am gasit-o la Green Hills dar cica este si la Fidesco(ea de acolo cumpara). Inghetata asta e f fina facuta!
Cit priveste zmeura, si mamica o piseaza cu ceva de lemn, eu insa am vrut sa nu ma chinui asa tare si am bagat-o in robot Bine ca am pus doar o cantitate mica p/u testare , azi-miine ramine sa vad ce mi-a iesit
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Cornelia, merci, o sa tin minte
Eu parca stiam ca asa si trebuie, de tocat fructele cu ceva de lemn, ca sa nu se oxideze si sa decedeze vitaminele pe acolo Cred ca mama folosea totusi tocatorul.
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Iaka, Natalia, m-a urecheat( virtual) ca nu mai scriu.
Recunosc oficial ca sunt o putoare si mi-e lene sa scriu( nu e nimic nou, nu?)
Cornelia, nu mai povesti despre inghetata ca imi faci pofta si aici nu eee asa cevaa.
Interesante perlele elevilor, dar pe mine m-au intristat nitel, pentru ca nu credeam ca pot sa gandeasca asa.
Diana, imi pare bine ca mai dai un semn. Bravo Natalitzei ca ii place la oras, poate ii atrage pe mami si tati definitiv acolo.
Rodica, multa sanatate...
Noi ne-am cumparat frigider nou si acuma sunt in plina forta ca sa umplu congelatorul pentru la iarna cu fructe si legume. Asa ca va rog sa dati navala cu sfaturi privitor la acest procedeu, ce si cum se congeleaza.
Si va rog sa mai spuneti si voi ce mai gatiti, ca eu nu mai stiu ce sa fac.
Azi am facut dovlecei si vanata prajita pe care am mancat-o cu maioneza, usturoi si rosii( un fel de limba soacrei, numai ca fiecare isi facea combinatia cum vroia pe loc).
Ameliei i-am facut si niste paste cu branza.
Voi?
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Violetik spune:
Nu ma dati pierduta ( desi nu vad sa-si mai aminteasca cineva si de mine)! fac viza si mai am 4 doc de facut din lista de 20 de acte!! sint f obosita...ametita, vreau mai repede sa trec de cosmar. Vb dupa ce termin viza mea ( sper) de nu si a lui frate'meu.
Aveti grija de pitici!
LiliaToma spune:
am uitat sa ii raspund Tanei:
hihi, care vacanta, ca eu sunt in vacanta mereu :P .
Daca serios sper sa ajungem macar pe cateva zile la mare si pe cateva zile in Moldova la parintii mei( plecatul in Moldova sper sa fie un cadou de ziua mea)
Violeta, succes mai departe. Cu siguranta nu a uitat nimeni de tine
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
alincic spune:
Hehe,ce bine ca merge fotbalul la ora asta,si eu din plin pot sta la calculator.
Offf,ca multa alergare de la "o luni".Bine ca am ajuns si eu pe aici.
Am savurat ciocolata neagra"Spokusa" ---cica nu ingrasa(cicolata N.)
Dar nu ma-s da in laturi nici de la o inghetata.....
Cornelia,ce a zis sotul in seara ceea,nu a spus ca suntem (cel putin eu)galagioase? caci tare eram entuziasmata de la intilnire.
Dar de inghetata,sa stiti ca este si la paharut(ambalata)si la 0,5 si 1kg.Si este si cu cacao(cafenie)si alba, toata cu lapte condesat.
Davina,noi cu dintii am "terminat-o",dar inainte de plecare mai facem o vizita la domn.doctor,sa vada daca totul e bine.
EU astazi am avut ghinion cu masina mea de cusut,s-a stricat tocmai cind eu eram asa de mindra si bucuroasa ca am reusit sa fac din gentile(p/u bagaje)cele ieftine,ceva bun si trainic.
Din 8 genti ,numai la una am reusit sa-i cos niste torti din alea BUNE.
Ma duc mine la atelier sa vad ce imi iese mai bine(ieftin),sa mi le faca ele,sau sa repar masina de cusut??????
Nici cum nu ma pot obisnui sa platesc pe cineva,stiind ca pot face eu singura acel lucru,poate ar trebui?
La ora asta,dupa asa o zi,cred ca si eu deja scriu ca si elevii de mai sus
Violetic,spor la treba,si la umblatura.Caci eu in fiecare zi tot ma duc pe undeva
Diana,dar nu iti pare ca fata voastra e cam invatata cu bratele,sau ea e fan al DC.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag