"ciclul normal"- la cate zile ?

"ciclul normal"- la cate zile ? | Autor: victoriamaria

Link direct la acest mesaj

buna fetelor!
am o problema mai veche cei drept ciclul meu are o perioada de 35-42 de zile; mai are cineva asemenea perioadade ciclu? aveti idee care este cauza? este "normal" sa fie asa, normal in sensul ca mie asa imi vine de ani buni, luni in sir la 35-37 zile si cate 2-3luni pe an la 42 sau chiar 45 de zile
astept raspunsurile voastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Ai trecut poate pe la un medic sa discuti problema? Medicul e cel mai in masura sa zica daca e ok sau nu si tot el poate sa dea un sfat competent.

La mine de ex e destul de "ciudat" e intre 28 si 40 de zile. Niciodata nu stiu cand ma loveste si mereu tre sa fiu pregatita, dar la mine a fot mereu asa si poate s-ar rezolva daca as lua pastilute / nu e cazul si m-am obisnuit asa

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu sunt in aceasi situatie!! doar ca mie mi se mai "intampla" sa imi vina si la 31 , 33 de zile si la 37 (o singura data mi-a venit la 42). cat timp am luat AC mi-a venit la 28, cand le-am lasat tot asa imi venea!!
acuma nu stiu cat e de normal....

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victoriamaria spune:

Medicul mi-a dat o "explicatie" in sensul ca problemele endocrinologice declansate de functionarea anormala a glandei tiroide dau cicluri lungi;
am incercat reglarea cu AC dar "ciclul" a fost regulat doar atat timp cat le-am folosit- vreo 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_psy spune:

Cauze frtecvente: tiroida, ovarele sau asa e de la Dumnezeu, situatie in care e bine! Restul: la medic, repejor! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor dragi, ce bine ca este un astfel de subiect, acum cand am si eu o intrebare.Eu am un ciclu normal care vine la 30-31 zile.Luna trecuta mi-a venit ce 20 sau 21, eci luna asta trebuia sa vina tot pe 20.Dar, dimineataq, surpiza..a inceput putin, un pic maroniu si curge cateva picaturi mici la cateva ore.De fapt, mie asa imi vine mereu, la inceput, in prima zi f. putin.Precizez ca in ultimele seri am folosit frecvent setul meu anticelulita, adica aproape odata la 2 zile.Aceasta crema anticelulita activeaza f mult circulatia.O fi de la asta?Vi s-a intimplat sa va vina cu o saptamina inainte, de fapt cu 10 zile pt ca mie imi vine la o luna fix?Acum nu stiu, vine, nu vine sau sunt doar vreo cateva picaturi.Vi s-a intimplat asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mie imi vine la 28 zile fix, si asa stiu eu ca este normal, cel putin asa am citit eu prin carti

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da Victoria exact asa si la mine. Eu tot ma intreb cind naiba pica ovulatia in cazul nostru? O pica de doua-trei ori oare:)) ca vb aia timp e destul.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

In tinerete si ciclul meu venea tot asa intre 31 si 34 de zile. Nu am investigat problema. Acum vine cam la 26-27 zile. Normal stiu ca este intre 26 si 33 zile.

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

CM normal e la 28 zile fix , dar e diferit la fiecare femeie.La unele vine mai repede , la altele mai tarziu de 28 zile.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns victoriamaria spune:

Vikinga, dupa socotelile mele ovulatia se produce la 20-25 de zile, de ex am avut ultimul ciclu in 13.12.2003 si am ramas insarcinata in 04.01.2004 (sunt aproape sigura ca asa a fost);
In rest n-am avut nici o problema ginecologica (chisturi, rani de col ..etc)nu pot sa spun ca am vreo problema deosebita din aceasta cauza; la voi cum e?
`

Mergi la inceput