"ciclul normal"- la cate zile ?
Raspunsuri - Pagina 2
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Vi s-a intimplat sa va vina cu o saptamina inainte, de fapt cu 10 zile pt ca mie imi vine la o luna fix?Acum nu stiu, vine, nu vine sau sunt doar vreo cateva picaturi.Vi s-a intimplat asa ceva?
Cateva picaturi de sange poti avea si la ovulatie, nu numai la ciclu.
quote:
Originally posted by victoriamaria
Medicul mi-a dat o "explicatie" in sensul ca problemele endocrinologice declansate de functionarea anormala a glandei tiroide dau cicluri lungi;
am incercat reglarea cu AC dar "ciclul" a fost regulat doar atat timp cat le-am folosit- vreo 4 luni.
Eu am ciclu cam la 30-35 zile de cand ma stiu dar se pare ca e vorba de o usoara insuficienta hormonala. Iar dupa sarcina mi-au descoperit si o hipotiroidie.
S-a mai reglat insa de cand cu sarcina, poate si pentru ca iau tiroida.
La un ciclu mai lung ovulatia poate sa fie la mijloc sau decalata. Depinde care dintre cele 2 faze a le ciclului e mai lunga (inainte sau dupa ovulatie - se secreta hormoni diferiti in cele doua faze).
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
vikinga spune:
Victoria nu sunt asa de sigura ca asa e si la mine, din experienta mea. Si de cind ma stiu asa am la 35-37 de zile si uneori 40-42. Dr zice ca sunt sanatoasa tun, n-am nici pe naiba, si nici dureri nici nimic. Chiar asa tu ai ceva dureri inainte, care sa te anunte asa cu 2-3 zile inainte ca "vine". La mine nici macar atit, si cum e atit de neregulat tre sa stau in garda cu o sapt inainte
, ete asa platesc dublu banii pt ob-uri. Da partea buna e, vb sotzului, ca am mai putine PMS-uri pe an
E si asta o treaba, nu:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
victoriamaria spune:
Dureri inainte de ciclu mai intense am avut inainte de nastere, dupa nastere lucrurile s-au mai schimbat asa ca nici eu nu stiu exact cand vine
,dar asta e ...
asi spune:
Ciclu normal este intre 25 si 35 de zile dar in fiecare luna sa vina la acelasi numar de zile.Adica daca vine la 25 de zile tot la 25 de zile sa vina de fiecare data.Ciclurile peste 35 de zile sau sub 25 sunt anormale si trebuie consulta imediat medicul.La fel si cand sunt cicluri la numar de zile diferit in fiecare luna.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
teodora35 spune:
si eu tot asa sunt defecta spre ex trebuia sa imi vina pe 26 luna trecuta si abia pe 10 luna asta mi-a venit si problema asta o am chiar de la inceput am fost si la doctor iar rezultatul a fost ca am luat progesteron iar acus se vad problemele care mi le-a dat mai mult par reglarea ciclului ioc si vb fetelor care au luat ac cat le-am luat a fost bine venea normal dupa ce le-am intrerupt s-a dereglat din nou asa ca am renuntat sa mai fac ceva si m-am resemnat cu ideea ca asta este
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
victoriamaria spune:
"asi Posted - 11/07/2006 : 16:13:46
--------------------------------------------------------------------------------
Ciclu normal este intre 25 si 35 de zile dar in fiecare luna sa vina la acelasi numar de zile.Adica daca vine la 25 de zile tot la 25 de zile sa vina de fiecare data.Ciclurile peste 35 de zile sau sub 25 sunt anormale si trebuie consulta imediat medicul.La fel si cand sunt cicluri la numar de zile diferit in fiecare luna."
Asi, nu te supara dar esti sigura ca e asa? Pentru ca daca ai dreptate eu sunt defecta rau ,nu-mi vine in 2 luni la acelasi nr. de zile (35,37,42 depinde).
Poti sa-mi spui care este sursa informatiei, sau esti de specialitate?
Sper ca nu te-ai suparat
Multumesc!
asi spune:
Victoria sunt sigura ca este asa 100%.Nu sunt de specialitate dar stiu de la nenumaratii medici la care am umblat pentru a obtine o sarcina.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
victoriamaria spune:
Mulumesc pentru raspuns, o sa-mi fac o programare la ginecolog, sper sa nu descopar ceva grav.