Clubul "Sunt plictisita" (neverending story:))

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Sabina

nu l-a mutat decit dupa o serie de mici "discutii" - a spus ca in 24 de ore il inchide ca nu aduce nici o valoare informationala si si-asa l-a inchis de 2 ori pina acum si nu scapa de el ca de riie

pacat ca nu-si asuma raspunderea celor scrise si si-a sters urmele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

vai ce m.am mai shocat...nu mai gaseam topicu...vai ce sperietura...

tocmai voiam sa intru sa povestesc despre deosebita dulceata de agrise pe care am prestat.o io anul' trecut......AB...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

AB , dar cine nu lucra ?

Si pt. ca preocupa atat de mult fructele exotice (pt. alte meleaguri ) , din cate stiu eu , la agrise le spune gooseberry sau barberry .

Joxy , chiar n-aveai loc de noi acolo ? Ca cica discutam pe marginea unui subiect f. important pt. Adrienne...
Da , stiu ce si cum am scris , nu-i nevoie sa ma tragi de atentie...

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

mey...ia sa va spui io o faza buna...is plictisita de mine...adica de cat de vaca sunt...

...mi.am luat burda si un mat.misto sa.mi fac o fusta de acolo...de o luna jumate...nici n.am scos materialul din punga...burda n.am mai gasit.o ie perduta pe undeva prin casa...

...acu o sapt.am inceput un plovaras pt pitix...am lucrat 5 randuri...si m.am plictisit...

...la servici frec tiparu degeaba...am o lucrare de facut...da' mi.e lene...

...pe DC am un chef nebun de cearta...de la o vreme...

...ziceti.mi si mie ce e...sau tb sa deschid topic separat????? topic d.ala tembel...

poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nu stiu ce e, dar am un leac, mergi si cumpara material pt inca o fusta, sau mai bine fusta gata facuta, ce s-o mai lungim atata.

L-a vazut cineva alaltaieri pe George Carlin la Jay Leno? a fost absolut senzational.
Edit: A facut o parodie rimata si ritmata cu care ataca stereotipiile astea de limbaj, care acuma sunt aproape obligatorii, in reclame, in CV-uri, in magazine, fff misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by AB

Mey da la agrise cum la zice Adela?

coacaza salbatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ne-au stricat raii bunatate de subiect, nimeni nu mai scrie aici, am primit aici suport moral, informational si profesional de la d-nele profesoare, si acum cand sa zic multumesc e pustiu complet.

Mergi la inceput

daaaa...ce inseamna cand e plictiseala la sub.despre plictiseala???

poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

M-am intors dar as mai fi stat. Mi-a placut f mult cu toate ca am fost racita cobza. Am fost la Olimp, pe croaziera la muntele Athos, la Skiatos, la Eghina, la Meteore si in Evia. Am dantuit la seara greceasca ca niciodata.....am fost in club mai mereu..am facut baie noaptea...ne-am plimbat....am ras..am glumit....am fost la cumparaturi, am facut poze!!Am avut si oameni aiurea ....s-au batut....su furat din biserica....una lua diazepan cu alcool!! eh....dar asta e....pana la urma a fost super de super!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput