Clubul "Sunt plictisita" (neverending story:))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Omu negru o fost, miezu noptii o batut, mi-am pierdut papucii prin casa alergand sa biberonizez pruncu !

Asa ca Nematicsu un pahar plin de zama de varza s-un dovleac zambitor..

Dau restului de plictiseala s-un ... sa va inscrieti

ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (19.07.2003),(22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Eu inteleg ca toata noaptea bantuiti pe DC , dar sa dormiti pana la ora asta...asa ceva...(cine zicea ceva de un clasic in viata ? )

Predau stafeta : ma duc sa incerc sa bag pruncii in pat , si sper sa dorm si eu un pic , ca altfel nu stiu cum o sa fac fata pana diseara !

Sper ca atunci cand intru din nou pe forum , sa nu gasesc tot postarea mea ultima ... ca va mananc ! Cu/fara varza , cu/fara chiftelute !

Nema , sa inteleg ca urmezi dieta aia cu ciorba de varza la discretie si cu zile de fructe , de legume , amestecatura de legume+fructe...etc ?
E super ! Mai ales acum , vara !

Somn usor cui imi urmeaza exemplul !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pai eu sunt cu 9 ore in urma Romaniei (dupa ce mai beau o cafea calculez fata de GMT), e 7 jumate dimineata, la tine cat e?
Plus ca ai auzit, nu mai avem voie sa scriem prostioare, barfitul soacrei si retetele de chiftelutze exclus.
Eu am proaspete mecanica cuantica si cea statistica, cu care sa incep, sa bag capitolul 1 azi sau sa va dau o pauza pana maine, sa va luati textbucu'?
Hai va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

mey, iau shi io o pauza de ne/plictis - aku ca i-am ridicat cit am putut moralul Adriennei si i-am scazut tot cit am putut plictisul, nu vreau sa mai cresc ratingul la ZZ inutil...

Muc cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

nematics - o idee de dieta. dovleac copt in cuptor. are putine calorii si e desert

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

de cand tot vreau sa va spui, ca lingonberry sunt si in Romania si le zice coacaze de munte, in copilarie mergeam la cules de ele cu bunica in Parang (si de afine, si zmeura si mure si ... ciuperci ... ce vremuri!)

Mergi la inceput

Mey da la agrise cum la zice Adela?

Porumbel mai si lucra lumea mey. Vorba anihilatului NN... asa cevaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Joxy, muta-le cu respect la prieteni sau un oki rade

AB daca pleci iti trimit laptele praf inapoi

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Plec scumpa... Poti aduce o cutie cu lapte praf daca vii tu cu ea cu tot... am eu grija sa-ti mai dau un geamantan la plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Aburito.

Joxan n-a facut altceva decat sa ia aminte la subiectul deschis de mine ca sa va mute de la ZZ.Oe cuvant.Chestia cu armata era o simpla gluma...mai barbateasca.De catva vreme tot intru pe un forum unde majoritatea sunt masculi feroce.Pe bune ca nu sunt atatea suparari:D

Sanatate brotacelului si pe cuvant ca la ZZ nu era locul vostru:)
si cum speram ca forumul se curata, nu mai ramane zz locul nobil.deci no reason de suparare.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput