Clubul "Sunt plictisita" (neverending story:))
![](images/user_woman.png)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76010" target="_blank"> Partea I
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77720" target="_blank">Partea II
Omu negru a venit, dara noi l-am plictisit!
De fapt nu-s plictisita... da fara sobectu ista ma plictiseste DC-ul...
ei bi, the Extra-Bramburici, si ceata de pitigoi (19.07.2003),(22.06.2005)
Raspunsuri
michelle7 spune:
mie-mi vin socrii peste 3 saptamani. fix de 4 iulie care e fix ziua mea. frumos cadou . 3 luni cu socrii in casa
Michelle
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Llaura spune:
Eibi, sa traiesti ca deschisesi sobectu' zilei.
Michelle, am vazut ca gatesti bine, vino la mine 3 luni (iti calc).
nematics spune:
ieeeeeeeeeessssss
thanks Aburel!!!! Era cit p-aci sa ma mut la gashca certaretelor si de suparare ca n-am sobekt si grup de sprijin am mincat chiftelutzeeeee Muc cel Mic
PS: uite, te bat si pe tina la cap ca si pe Laura cind a deschis capitolul 2 - pune dom'ne acolo link la capitolele precedente, cu un mic explicatie sa stie lumea cine se plictiseste si cine nu si de ce!!!
michelle7 spune:
multumesc de invitatie - cred ca as pleca si pe luna daca as putea. sper sa nu-mi faca viata amara minunatii ,oricum noroc cu lucrul. am calculat ca de cand vin eu de la lucru si pana vine barbatu-mio acasa sunt fix 4 ore in care sunt singura cu ei. nu-i capat de lume. Nu ma deranjeaza ca vin ci ca vin pt 3 luni
si ce e nasol e ca nici nu remarca mizeria asa ca probabil o sa fac curat non stop cat o sa-i am aici.
Michelle
AB spune:
Ntzz.. arunca chiftelele aci si tine o varza. Murata ai voie?
Io cu cine sa-mi cetesc rapoartele studentilor?
Sa va tzuce mama pi "toante"!
AB spune:
Nematicsu editai minimalist... daca mai idei munceste si le pune fata.
nematics spune:
quote:
Originally posted by AB
Nematicsu editai minimalist... daca mai idei munceste si le pune fata.
Este mai mult decit perfect, chiar conjunctiv, subjonctif shi-un 'si conditionnel'!
sunt total distrusa de la chiftele, ma consolez ca erau de dovlecei si azi am avut ziua de legume
ps: da studentii tai shtie cu cine le cetesti tu rapoartele?
PPS: te las cu continentul nord american ca mie de la atita varza mi s-a facut somn
![](pupic.gif)
PPPS: Michelle, da-le mama o ocupatzie ceva, pune-le o bidinea in mina sa zugraveasca, o coasa sa aranjeze gazonul, trimite-i o saptamina in Florida, alta la New York, muta-te in schimbul doi si in final si cel mai sigur plictisestei pe ei cit poti ca sa plece ei de acasa cind or sti ca tre' sa vii tu!!!
![](bandit.gif)
nematics spune:
PPPPS: sa nu uitam ca oamenii negri sunt cu ochii pe noi si asteapta sa ne certam strasnic
incep io:
foaie verde sh-o sipica
pe-unde umbli ionica??
[andrada - se pune??]
PPPPPS: continuind dizertatia/aberatia noastra despre plictis si nonplictis, sa va povestesc cum il caracteriza Anatole France pe Flaubert:
quote:
Epicureanul indulgent in vizita la vikingul care a debilitat plictisul slefuind legiunea de fatete ale invizibilului
de unde deducem cum poti scapa de plictis prin debilitare
sau
quote:
Fiecare om pe limbul plictisului lui, siluit de meteorologia capricioasa a subconstientului, mingiiat de ritualurile defularii “oficiale”, ingrozit de transparen#355;a singuratatii, in care nu se poate ascunde de sine - si intr-o fericire fara somn, boala, lipsita de durere, devine canceroasa placere de a trai. Batjocorirea mortii nu poarta, din pacate, sprijinul iluzoriu al inconstientei, fiindca dementa se cistiga greu, ca orice aprindere indragostita a mortii. Asa ca preferam ratarea voioasa.
din care nu mai deducem nimic
![](bandit.gif)
AB spune:
Nematicsu ioi.. d-asta sunt io la ratarea voioasa
...
Mey... cele mai faine is introducerile in engleza cum bine zice zice unu "Introduction in English
...at the end of my work-placement this report intends to explain you what I performed during ten weeks
...
"
cel putin unu care a trecut pe la studii di pi alte continente zicee
" .. all of them are specialits of a contry or region...
many of them have spent a lot of time with .X-ulescu population to know them better"
sau " The great part of my misson was the creation of the <<bla>>. It should be easy to access for anybody, easy to to use for..."
E fain ca-n scris au o engleza demential de inovativa.
AB spune:
Pentru cine nu pricepe engleza ... nu se poa traduce
da-i fain
Nematicsu ioi de un sa stie studintii.. stiu sys. adminii da nu pricep di ce fac io trafic toanta ziulica de acasa taman pe DC