Mamici de iulie - august 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
mamanati spune:
Geliza, Cornelia_Laura, merci si voua pentru urari in adresa sotului.
Ancutex, e ziua lui iubi al meu azi.
Da daca spui tu, atunci sa traiasca si sotul lui map.
Ce bine ca mai mergi doar o saptamina la munca. Vreau si eu sa stau acasa.
Cornelia, cred ca Eduard a avut parte la cresa de primul lui Birthday Party pe care il realizeaza! 
Fetelor eu va pupicesc si merg la somnic.
Nati si minunea din burtic 32+
amiss_zip spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI!!! refacere rapida si multa sanatete voua si bebelushilor!
Fetelor am revenit si noi cu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
Ioana81 spune:
Impresionant Andreea! 
Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Asa da nastere si poveste, plina de optimism. Buna ideea sa ma gandesc la bebe scump al meu
.
Gata ma duc la somn!
Ioana
34+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
emiliapop spune:

Felicitari Cristina_Ioana...de astazi esti MAMICA, upps de ieri ca e trecut de ora 12 noaptea!
LUCA bine ai venit pe lume si mult noroc in viata! Sa dea Dumnezeu ca viata ta sa fie plina de bucurie!
cornelia_laura, la multi ani pentru Eduard! Multa sanatate si o viata cat mai linistita!

Am pierdut galeria ca am avut ceva treaba...dau examene la greu...doctora la control a zis ca am colul lung si inchis si ma tine pana termin sesiunea, dar atunci de ce eu simt ca ma apasa bebe de vrea sa iasa afara si imi da niste picioare in ovare mama, mama!!! Si daca imi da picioare acolo nu e prea jos?
Si colac peste pupaza doctora de familie mai baga si ea cuiul: mai sarcina ta e cam jos, sa nu te apuce nascutul pe acolo....eu pe care sa o cred???? 
a...si sa intru si eu in galeria cu burticute cu butuci in loc de picioare si carnaciori in loc de degete si pe deasupra de vreo saptamana mi se umfla si degetutele de la maini care intre timp au devenit degetoaie ...
Am incercat eu cu mai multa apa dar parca nu da rezultate, poate si pentru faptul ca beau apa minerala ca plata nu imi vine
!!!
Eliza ce zici tu, cand dam startul la cumparaturi, ca mai am doua examene saptamana viitoare
si scap de ele, asa sper ca pana acum le-am luat pe toate
si vreauuuuu la cumparatuuuuri ... 
![]()

emilia 33+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
emiliapop spune:
gata ma duc la culcare ca s-au umflat iara carnaciori
si mor de somn....
inca o noapte de intors de pe o parte pe alta si calduri insuportabile
....
eliza nu mai intru pe messanger ca m-a lasat calculatorul dar mai ii fur seara laptopul sotului care nu are messanger si care nici nu vrea sa il instaleze....

!!!
cica devin dependenta si il tin pe bebe treaz noaptea, ca acum asa cred ca vrea sa zica....
!!!
emilia 33+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
larissa_79 spune:
neata' fetelor. Ia uitati ce matinala sunt astazi...deja imi beau capucino in liniste.
M-au ametit de cap caldurile astea...
Andreea, am citit povestea nasterii lui Petra...foarte emotionant. Fiecare nastere de un bebe este un miracol. Si ce sportiva ai fost tu in sarcina...eu cred ca doar daca puneam mana pe racheta de tenis si intram pe teren nasteam instantaneu. 
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37 fix
geliza spune:
Ancutex, eu m-am intors saptamana trecuta din bulgaria si am mers cu masina 4 sute si ceva de km si n-am avut nici o problema...iar saptamana viitoare mergem o tura la Moeciu...daca eu ma simt bine si n-am nici o problema ma simt in stare de asa ceva de ce sa stau in casa?...ginecologul meu mi-a zis ca n-am nici o restrictie ca doar sunt gravida nu bolnava...in schimb o ginecoloaga de la spitalul unde lucrez mi-a zis ca ea n-ar fi plecat in locul meu, ca am curaj...etc....eu zic sa faci exact cum simti...daca tie ti-e bine si te simti in stare de un drum si de o petrecere la Cluj...go away...
Emiliapop, mi-am inchipuit ca o fi patit calculatorul tau ceva
...hai ce o sa te sun, probabil de luni incolo ca maine plec la tzara...bafta la examenele ce le mai ai de dat si in curand vom da startul la cumparaturi
...eu ma simt f bine si sper sa mai merg la serviciu si in iulie un pic ca ma avantajeaza mai mult sa intru cat mai tarziu in prenatal
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
map spune:
Buna dimineata burtici,
mmmce bine am dormit. In sfarsit s-a mai racorit un pic, aseara a plouat mult asa ca s-a facut taman temperatura potrivita. Am dormit cu geamurile deschise dar asa a fost de bine, aer curat si racoros. Parca nici nu m-am mai perpelit asa de pe-o parte pe alta. Savurez ziua asta ca se intorc zilele de canicula ![]()
Ancutex, Nati merci de urari ptr sotul meu, ziua lui a fost mai de mult dar nu conteaza, sa-mi traiasca ![]()
Ancutex daca te simti bine ar fi pacat sa nu mergi la intalnirea de 10 ani. La noi acum 2 ani cand trebuia s-o facem nu au reusit colegii care mai erau in orasul nostru sa mobilizeze trupele si ce rau imi pare. Intre timp, dupa ce trebuia sa fie intalnirea dirigintele nostru a murit
. Sunt multi colegi de care-mi este dor, pe care nu i-am mai vazut de ani de zile. Au fost 4 ani frumosi de care-mi aduc aminte cu mare placere si-mi pare rau ca noi nu am facut nimic dupa 10 ani. Asa ca daca poti mergi, poate are sa-ti para rau apoi. Este frumos sa-ti amintesti de vremurile tineretii ![]()
Mada cum a fost la vizionarea casei?
Monica si
31 +
geliza spune:
tocmai ce m-a anuntat sotul meu ca maine are si el cursul festiv pentru 10 ani de la terminarea facultatii, la Brasov....normal ca ne vom duce...eu am asa o energie in mine...si la mare as mai pleca o tura, dar nu vrea el...
Eliza
32+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Eu intru pe fuga ca azi am program incarcat.
Map ms de intrebare. Casa era super naspa adik ce ziceau ei proaspat renovat inseamna ca propietara a dat cu bidineaua pe pereti si mirosea si a mucegai, niste conditii groaznice si mai vroia si 850 pe luna pe ea.
Acu tre sa fug ca la 11 jumate ma vad cu o alta tipa de la o alta agentie sa vad vreo 2 case, sper sa fie mai rasarite.
Iar samb mergem si o sa vedem cam 4 case. Din 4 una tre sa fie mai acatarii.
Va pupic si fug ca pierd trenul acusi daca nu ma grabesc! Intru cand ma intorc sa citesc ce ati mai scris si sa va zic cum a mers.
------------------------
32+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby