Mamici casnice (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Sunt mamaica stiu ca esti din p neamt ca ne-am intalnit la "Piatra Neamt perla Moldovei",cand ne mai vizitezi si acolo???Eu stau in Darmanesti langa Orion,la semiluna.Ce-ti mai face Ilinca??

Georgi,zi-mi si mie unde sa intru ca sa citesc ,sa vad si io de ce va enervarara-ti toate ?

Adriana si eu mai patesc cu Ana asa,numai ca ea se trezeste spre dimineata pe la 5 si e ziua afara.Eu cred ca e de la caldura,ma mai trezesc noaptea si mai aerisesc dar degeaba.Mi s-a trezit asa intr-o dimineata si efectiv nu am putut sa deschid ochii,cred ca e prima oara in viata cand patesc asa ceva,efectiv nu-i puteam deschide
De dormit toata noaptea ce sa mai spun,de cand s-a nascut nu am apucat sa dorm o noapte de la A la Z

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Fetelor,am uitat sa va zic,sotul meu este acum intr-un interviu.A gasit un alt loc de munca(zice el ca ar fi mai bun) si spera sa reuseasca sa obtina postul.Unde lucreaza acum ia doar 5 mil si ceva program de 8 ore....vi se pare ca e un salar bun pt un inginer?? Stiu ca in Moldova salariile sunt mai mici dar parca nici chiar sa,efectiv e bataie de joc

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Mai fetelor...eu chiar mi-am pierdut timpul citind carnatul ala de subiect
Georgi ...super le-ai zis.....daca-i deranjeaza si fetitele frumoase.....

Dana ziceam ca mai avem putin si trebuie sa plecam si nu am stabilit cu fetele din buc cum facem...sa mergem impreuna (adica eu cu Alina) sa nu mergem ca gastele ....sa vb sa luam bilete la acelasi tren si e mai simplu asa....sa mergem impreuna...si sa vb si cu Cami , in cazul in care nu are ruta directa buzau - brasov.

De Bianca mai stiti ceva?

Aoooleu, vad ca avem intrusi pe aici...fug la plictiseala mea

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Luuna multa bafta sotului la interviu...sa vina acasa cu vesti bune......si aici cam tot la fel sunt salariile inginerilor.

"Mamiii hai sa mancam cevaaaaaa de mancaleeeeee" Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mmiha,Alina e din Pitesti si are masina.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

lunna subiectul cu il gasesti la generale -forumul nostru
aaaa....am uitat sa va zic ilinca merge de vreo 2 saptamani singura!m-a capiat nu stat 5 minute !dar partea faina e ca am reusit sa slabesc 4 kg
dana ti-am trimis un mes pe yahoo...l-ai primit?

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Luna pana sa apar io vad ca ai primit deja raspunsul.Dar mai bine nu citi.Ca-ti faci nervi degeaba.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intrat salutat, nu mai spun nimic, vad ca s-a luat lumea de mine la subiectul asta

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Danelutza, de tine propriu-zis nu s-a luat nimeni, ci numai de modul nefericit in care te-ai exprimat cu acel prilej.
In rest, numai bine!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by iileana

Danelutza, de tine propriu-zis nu s-a luat nimeni, ci numai de modul nefericit in care te-ai exprimat cu acel prilej.
In rest, numai bine!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Multzumesc pentru ca sint moderata, mi-a fost de ajutor forumul dar mai bine ma retrag. Va doresc o zi buna la toate.

Isabella la un anishor
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami, Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Mergi la inceput