Mamici casnice (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Dana ii sterg eu una lu'doamna de-o sa-si gaseasca preocupari mai normale

...dragut raspuns...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai fetele ,Flavia cand se intoarce?
Mmiha ,ce spuneai tu ca vrei sa discutam?
unde ai postat? pe prima pagina ?
ma duc sa vad.
Sunt_mamica,hai ,ma, vino si scrie ,ca te bagam inapoi in lista.
pupici!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

dano,is prin zona citesc din urma!

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Poate o sa avem vreodata ocazia sa ne pupam live.
Pana atunci o facem doar virtual.
Sper sa nu lasam loc de interpretari.Ca vad ca sunt multi care baga nasul pe la toate subiectele si ne trag de urechi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi ,te rog!
ignora!
da mai Georgi ,pacat ca nu veniti mai multe la Moeciu .
sa ne pupam in direct , nu numai virtual.
Andreea,ma bucur ca ai iesit la lumina.
mai fetele ,la mine nu merge messul nici acum.
la voi cum e?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana Moeciu e pe lista noastra inca din iarna.V-am zis ca am petrecut acolo 2 revelioane.Ne-am hotarat ca anul asta sa nu mergem la mare, ci acolo.
Dar problema mea acum e apartamentul.L-am vandut pe asta si imi caut cu 3 camere.Imi trebuie si o diferenta.Asa ca pana nu rezolv problema asta, nu ma pot gandi la munte.As vrea tare mult sa vin dar vezi si tu situatia.
Oricum nu-mi scapa Moeciu anul asta.Numai ca nu stiu cand.Poate la toamna sau la iarna.Poate chiar de revelion.Mai vedem.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Buna fetele!
Sunt cam ametita ca azi noapte m-am culcat tarziu...Andrei nu stiu ce l-a apucat cred ca de la caldura se trezeste in toiul noptii si are chef de stat:) Eu abia reusesc sa il vad bine...
cum zicea si Porumbel as dormi incontinuu cel putin doua nopti, nici la mancare nu m-as trezi sa mananc... I-am facut mancare la Andrei dar nu are chef sa pape:) asa ca stau pe faza sa vad cand ii vine cheful:)
Pa, va pup, fug ca sotul asteapta sa plec de la calculator.

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna fetele!

Paula bun venit,sa stii ca sotii nostri ar trebui sa se ia de-o mana,ca si al meu niciodata nu vede ce fac,dar eu am noroc ca in sept trebuie sa incep munca si sunt sigura ca atunci o sa observe ca nu-l mai asteapta nimeni cu mancare calda

Diadaniela,unde citira-ti despre scandalul cu 'dna elevata"?Ziceti-mi si mie ca m-ati facut curioasa...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

A ajunge la admiratia oamenilor e foarte mult, dar mai mult inca este a ajunge la iubirea tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

dano,cum nu-ti merge mey mess/ca la mine in lista apari on line?sau si-a revenit?
lunna unde stai in piatra?ca si is tot de acolo?

ilinca

Mergi la inceput

Paula .
Am uitat sa-ti urez si io bun venit.La fiecare postare am vrut s-o fac dar m-am luat cu nervii mei si am uitat.
si bun venit in

Avem si POZE

Mergi la inceput