Mamici de ianuarie - februarie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Va anunt oficial ca au inceput greturile si aseara am dat la boboci, rau de tot, tot ce mancasem peste zi, si cred ca m-a stricat si la stomac de la piersici, cred Naspa rau, nu eram in stare de nemek aseara, nici macar dus nu am facut, m-am culcat imbracta in hainele de casa Si la 6.30 m-am trezit si direct la . Am hranit copilul, am mancat si eu ceva, si apoi iar au inceput. Ma tratez cu suc de grapefruit acum Anisule, tu cum esti????

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Buna, gravidute frumoase!

As vrea si eu pe lista voastra, mai am un baietel de 8 luni implinite astazi... si o sarcina de 8 saptamani, la doar 6 luni de la cezariana (dupa o metoda a calendarului care n-a mai functionat ca inainte), spre marea mea spaima. Mi-e frica de nu mai pot, numai la ruptura de uter si la alte grozavii ma gandesc.Ce sa spun? Cu Dumnezeu inainte!

Eu zic ca ai mult curaj, bafta iti doresc si bine ai venit. Dr ce zice?! Cum va fi?!

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tonnia ,bine ai venit!
Ce de mamici cu bb mici..Si aiska, eu, albinutzza, monu, amaya..si daca am mai uitat pe careva ..scuze..

Eu sunt mai bine, nu am greturi, am noduri in gat.Nu pot manca mai nimik.Chiar aseara am fost amandoi la restaurant , ne-am dat intalnire si eu am mancat doar salata...ca nu m-am putu atinge de altceva.

Carne sa nu vad ca mor.Si as bea apa non stop.Cu picioarele n-am inca probleme.Sper sa fie ca la Ingrid, dupa ce am nascut mi s-a latit putin laba piciorului.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Paracetamolul e sigur in sarcina.Sarcina trecuta am racit de vreo 4 ori, de fiecare data am luat paracetamol ( cu acordul dr) ceai cu miere si lamaie la greu.

Mai pun lista cu medicamentele inca o data:

Medicamente clasificate dupa riscul de administrare in sarcina.Toate medicamentele for fi luate numai dupa prescriptia medicului.

SIGURE : amoxicilina,ampicilina,antiacizi,cefalosporine,eritromicina,lincomicina,neomicina,sucralfat,paracetamolul

SIGURE (daca se folosesc cu atentie,cu acordul dr)):antiemetice,atropine,cimetidina,dopamine,furosemid,metroclopramid,ranitidine,tiroxina

RISCANTE(a se folosi numai daca beneficiile sunt mai importante): aspirina,captopril,cortizon,gentamicina,metronidazol,ibuprofen(nurofen, e mai sigur dewcat aspirina totusi)

CONTRAINDICATE : estradiol,tetracilina,streptomicina,fenobarbital.

AniS
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Tonnia, bine ai venit!
Fetelor, voi cand ati facut prima ecografie? Adica, la cate saptamani se vede? Eu abia satept sa trec de perioada asta cu greturi, somnolenta, si sa inceapa sa mi se vada burtica.
Apropo: voi ce va doriti? Eu as vrea tot fetitadar si un baietel ar fi frumos...
Moni5+ si Maria 5,4 ani

Mergi la inceput

Moni, cand am vazut prima data ca e baiat, eram in 12 sau 13 saptamani. Si eu abia astept sa treaca, ca tare rau e
Eu mi-as dori o fetitza, ca sa am pereche, dar pana la urma mai imp e sa fie sanatos

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Neata burtici! Mie mi-e si rusine sa spun ca nu am greturi, chiar ma intreb daca o fi normal? Mama mea mi-a povestit ca toata sarcina ea nu a stiut ca e gravi, doar ca mai dadeam eu din picioare si o deranjam. Am inceput in schimb sa am o permanenta stare de somnolenta, de 3 zile adorm la TV. In rest, astept ziua de maine sa-l mai vedem pe ghemotoc inca o data.
Noi ne dorim un copil sanatos, barbati-miu vrea insa fetitza.
Va pup.

Bubulina 5+

Mergi la inceput

Bubulina, sa dea D-zeu sa nu ai greturi. Eu ieri am intra in 6 sapt si au inceput si greturile

Am crescut atat de mult

6+ BARZA

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurak spune:

Buna dimineata!
Bubulina stai linistita ca nici eu nu am greturi pana acum, numai dupa ce mananc parca simt ca imi vine sa vomit , dar imi trece repede, uneori parca cred ca nici nu sunt insarcinata. Doar sanii ma dor si am inceput sa am probleme cu somnul.

Astazi am intalnirea cea mare cu doctora ginecolog, am inima cat un purice. As vrea sa stiu si eu in ce consta acest prim control. Se face si ecografie? sa-mi tineti pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Albinuzza, dr a spus exact asa: "cam repede dar merge...".

Moni, prima eco am facut-o la 5+, a fost transabdominala, s-a vazut doar sacul embrionar, dar s-a vazut deci, a doua am facut-o la 6+3 zile, s-a vazut bine, s-au auzit si bataile inimii.

Cora, chiar ca ai tras o spaima! Si eu la fel stiam ca periculos e sangele rosu aprins.

Anis, tie iti spun in mod special felicitari pt sarcina, un miracol pare, ca si prima! Extraordinar!

Mergi la inceput