Piticodromul de sept-oct 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

ei uite ca nu m-am culcat si am pus poze de la gratar [b].

de la plaja nu am ca am uitat aparatu´ si am facut doar cu telefonul.

acum gata...la somn!

pe maine- sper sa am timp desi ajunge mama si avem multe de recuperat!

pupici!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neatza, somnoroaselor! V-am susprins cu ora asta, asa-i? Nu, nu s-a trezit bebela, s-a trezit tac'su sa plece - asa ca acum verific proverbul cu cin' se scoala dimineata departe ajunge - drept pt care am revolutzionat casa si ce-am mai gasit prin preajma. Si mai dau un oki si pe net .
Vizionat pozici:
BB Milan - are niste okisori de nici nu ma gandesc cate victime va face, vizionat falcosul (si botosul) de BB Luca, cerceii lui Eleni (Almy, tu inca n-ai vazut un porcusor adevarat - sper sa reusesc sa pun si eu poze pana-n majoratul Alexiei ) si Noelia la iarba verde.
Sunt superbi piticontii (ca bebei nu mai sunt).
Gata, hai ca stau din treaba, o zi sexi va doresc!
(Simo, imi pare rau ca bb Luca paraseste competitia dintless - probabil vom castiga prin neprezentarea adversarului)

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce frumos e Milan! Cu tine seamana, BiuMil!

Neata!
revin eu.....

Mergi la inceput

Ioana, 6! Scandal la ianuarie-februarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata! tonnia, unde incepe scandalul? ca nu gasesc.....merci, dar mie nu prea mi se pare ca seamana cu mine...bine, saten cum e nu prea aduce cu tati decat la unele trasaturi!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

N-am avut rabdare sa vad unde incepe, undeva in capitolul trecut si continua in actualul.

Anya20, felicitari pt progrese!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor!

Despre mary ilie stiu eu, dar nu stiu daca am voie sa spun. Ei se pregateau de plecat in Italia (cu serviciul, pe termen lung). Daca totul a mers conform planului, sint deja acolo de citeva zile. In caz ca o prind pe mary pe YM, o voi intreba cum e acolo si cum s-a adaptat Andrei.

Irina Noeliei, v-am admirat pozele de la gratar.
Tonnia, mersic. Ma apuc de citit acu scandalul. Edit: am identificat grupul cu scandal, e vorba de ian-feb 2006.

Miruna a trecut la orarul de vara, se trezeste mai devreme de 7, si ne rupe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la buburuze,

Mai, mai, sa nu va gasesc, dar nu scapati asa usor de mine. Iar am disparut ca magarusul in ceata, am citit doar un pic si pe sarite din urma ca nu stiu cum se face ca nu mai am timp deloc.

Mersi pt primirea calduroasa de dupa concediu, sunt inca datoare cu pozele de la botez.

Vera, sa va fie de bine botezul, e foarte dulce Iulia.

Apanda, bine ai venit, sa-ti traiasca galusca, scrie mai des, nu face ca mine.

Ioana
sa va fie de bine vacanta si prajiturile...mmmm...eu am inceput regimul ca nu se mai putea.

BiuMil, e un super-dulce Milan, sa va traisca.
M-am gandit la tine si la Kristinutza cat am fost in Rom, stiu ca voi stati in Crangasi, eu stau in Giulesti, aproape de voi, as fi vrut sa am timp de o lalaiala prin parc dar nu a fost sa fie.

Anya20, felicitari pentru progresele Anyei.

Noi suntem inca in competitia pt ultimul cu dintisori, nu avem nimic, nimic, nici urma, numai simptome cat cuprinde, bale si maraieli.
Mai citesc si mai revin.

Pupici, o zi buna,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata'

Ioana, Simona !

Bianca Milan e un dulce ! Imi place tare mult poza in care "intindeti rufe", super!!!

Anya20 felicitari pt progresele micutei Anya! Vrem poze!!!

Almy pt invitatia de viza!!! Super Eleni cu cercei !

Simo luca e superb, asa cum il stiam !

Carmen Mary Ilie a plecat luni (acum pe 19) in Italia pt 3 ani. Eu sper sa-i mearga toate perfect si sa aiba net sa ne povesteasca si noua cum e viata pe acolo. Din cate am retinut la Napoli s-a dus. acum am vazut ca a scris si Ioana

Innaa o vara frumoasa si linistita iti doresc si te asteptam de cate ori poti!!!

Vladut al meu a facut febra ieri si apoi kk imprastiat in toate directiile . A dormit rau si azi noapte s-a trezit pe la 2 si a urmat 1 ora de plans in reprize, dar ce plans ... Of,of,of... era cat pe aci sa ma duc la urgente ca nu pricepeam de ce plange asa de rau... In brate era cat de cat bine, dar nu puteam sa ma asez nici macar pe balansoar, ci sa ma plimb cu el prin camera. Daca ma opream incepea scandalul . Nu se freca pe nicaieri, nu isi freca picioarele, nu partaia, ci doar plangea... pana la urma a adormit in pat cu mine. Dimineata era OK!

Gata.... m-am lungit destul....

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am uitat...

Ioana mi-ar placea sa ne vedem duminica la nisip cu piticii !. vb pe YM.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput