Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Moni, m-a lovit damblaua..dar nu vezi ca am primit si felicitari pentru gestul meu?!

printesa mea
Ciresica Bianca -2.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Daca fiu-mio s-a trezit doar la 10 am profitat si eu .
Cata si eu tin borcanele, virgine/nevirgine in frigider, ca nu mai am unde sa le pun si e super cald la noi.
Marco nu mai vrea branzica, cred ca din cauza sunt bucati mari si ii ramane pe gat. tre sa o mixez putin, poate - poate.
Anasebe, Anymony, Cosmi .
Moni spor la munca.
Intrusa_dusa si-a facut de cap aseara si nici macar nu a deschis un nou capitol. Eu cred ca nu se pricepe .

Iar se anunta o zi torida la Timisoara.
daca e totul ok pana la ora 17 mergem la inot azi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai Cata, da precoce e fata ta..auzi la ea, sta in picoare singura, si oricum, la varsta ei e o performanta faptul ca se ridica in picioare daca e tinuta de maini. uite o pt Bia precocea!


Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)


"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

si noi te pupam GIOVA

bibilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

trebi serioase pe aici........hai sa vin io cu "pulverizatoru" ca poate, daca fac puf-puf fug si maleficele spirite dintre noi si se reinstaureaza linistea si pacea planetara.......amin!Go Entreprise!(asa parac o chema pe naveata aia)Haide, zboara frmusel cu mamica!

boon........deci polverizatoru.......aici e mare moda cu sprayu cu apa de evian sau alta apa de lume cu nasuri fine. io-l avusei trecut si in lista de nascare, noroc cu o prietena care-l avea nefolosit de la vremea ei(era sigilat), asa ca primu lucru, cand a auzit fata ca e de nascut mi-a zis ca-mi face cadou spray-ul ei(nu ca ar fi mare scumpatate, dar daca tot nu-l folosise), la care spray in focurile nasterii mele speedy normal ca n-am atentat. acum astept si eu alta graviduta la cotitura si pe princi^piu "citeste si da mai departe" o sa-l predau cu onorulie cuvenite ca vaz ca ies copii dashtepti si fromosi cu spray-ul asta......
acu ca v-am introdus in atmosfera epocii sa revenim la cum e cu bebeii.......cica atunci cand e cald rau ii putem spropi pe unde vrem din cap pana in picioare; imbracati, ori dezbracati(bebeii) dupa caz..........si dr meu, care nu e un fitzos, a zis ca dintotdeauan asta s-a facut cu pulverizatoru de plante nu e bai sa cumparam "evianu".....totul e insa ca bebeul sa perceapa asta ca o joaca, ca in general nu se sperie, daca noi mai radem la ei , mai facem un puf, etc.........si sa nu fie jetul prea puternic ....apa la temp camerei, fara jena..........si uite asa nu se dezhidrateaza saracii si se mai si racoresc...........parerea mea e ca nu tr sa fie pornit aeru conditionat cand va jucati asa, daca sunteti in casa sau sa nu bata vantu afara......in rest distractie cat cuprinde.....
si cu asta sper ca va lamuri........

si aprozito...conferentatele....faceti si un mic raportel de activitate pentru muritoarele de rand "neinvitate".......ca io nu-s printre alea 15 participante, nici intre cele 5 suparate........pliiizzz lamuriti-ma si pe mie unde-i banca mea ..ca priomit sa stau frumos in ea...nu de alta, da curiozitatea

crez ca am o pb..........calc meu ultrasilentiosu(damblau lu barbatu-miu) face ca aspiratoru ........sper sa nu crape acu ca m-am spart ca luni am o lucrare de predat si muncesc in colectiv cu trei ametiti, asa ca ne tot tremetem scrisorele de amor cu aranjarea informatiei macro si micro, etc(nu va bag in pb ca ziceti apoi ca-s a mai potrivita la cautat maleficile), asa ca va rog fromos.....treceti la incantatii tot poporu ...

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua!

Giovooo paseaza mamica branzica aia cu ligurita ca doar nu e telemea.

Bai eu n-am poze la semnatura. Sa stau acum sa imi fac album separat.. io cu do ar100 de zapp.... Asa ca o sa imi vedeti puradelu in parcca e mai interesant live decat in poze

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am fugit in dormitor ca am dat drumul la AC
Ioana preferam sa fie precoca la mincare..macar nu ma mai chinuiam..iar faza cu statul in picioare sper sa-i treaca, asa vroia si acum 3 sapt. sa stea in fund si i-a trecut..vedem!
Giova misto mai cu inotul..eu si acum ma duc ca bolovanul la fund ca nu stiu sa inot si cica Dan a terminat IEFS..si pe mine tot nu m-a invatat sa inot..sa o invete macar pe Bia!
Andiaroro zici sa pulverizez fata..i-o place, nu i-o place..sa vedem, dar cind imi fac curaj si nu acu cu Ac pornit !

printesa mea
Ciresica Bianca -2.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Maraki, cum e cana aia speciala? Vreau o poza ca sa vad si eu. la fetita am luat tot felu de cani, lingurite,....si nu le-am folosit si poate o am dar nu stiu care este. Te rog mult.
Sucul, apa, supa.....ii dau cu lingurita. Nu vrea nici laptele cu biberonul dar il mai pacalesc. Nu mai stiu ce sa-i dau de mancare. mananca foarte bine supa , carnita, fructele, biscuiitii dar nu prea vrea branza si o amestesc cu multe si il las sa flamanzeasca putin si o rupe pe urme..... Am intrebat pediatra si mi-a spus sa-i bag oul si pestele dar in rest????







Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Neata fetele.
Noi ne-am facut plimbarea de dimineata pe racoare. Adica de la 8.30 pana pe la 10 si ceva. Apoi venit in casa, instalat locul de joaca pe jos sa nu mai aterizam fortat (Moni, tot voiam eu sa intreb de Dia care a cazut in caputz-din fericire nu prea tare. A ramas cu piciorusele atarnate in pat sau cum? CA mie asha mi-a reiesit, sau m-am inselat?).
Fetele cu borcanele Hipp sau Nestle sau ce-or fi ele! Nu-i acuma nici un bai daca in casa sunt 27 in loc de 25. Asta o spun eu din experienta proprie si personala. Alea pana la 25 sunt conditii ideale, dar daca borcanul e bine inchis si sterilzat, n-are nimic si in conditii mai vitrege. CA tot lucrez eu la conservat borcane de tot felul, iar astea pt bebei tot conserve sunt.
Andiaroro, asta cu pulverizatul tb neaparat s-o invat, nu de alta dar a mea in afara de lapte nu pupa lichide de nici o culoare! Nu pot sa-mi permit s-o jignesc cu ceai, apa sau suc. MAcar s-o racoresc cu ceva la nevoie.
Teolinda, chiar ca papanashul e mai simpatic live, ca toti bebeii de altfel. DAr noi pe caldurile astea ne incumetam numai foarte dimineata si cred ca matinali ca noi mai rar. Plus ca eu in curand o sa ma teleportez la malul marii.(si pt tine Mirela)./
fetele, ca eu tot nu-mi explic cum reuseste fii-mea sa gaseasacas covorul sub un maldar de diverse puse de protectie

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetele,
Eu ma pregatesc sa scot putin ratonul afara, dat fiind ca detin una bucata de raton puturos nu am putut sa il trezesc pana acum asa ca abia acum ne pregatim si noi de iesit afara.
Nu am apucat sa citesc din urma asa ca nu prea stiu despre ce ati mai vorbit dar recuperez eu mai tarziu.
Aseara imi mergea super prost netul, acum vad ca si-a mai revenit.
Pupici, sa aveti o zi minunata.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput