Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
diana12 spune:
Moni, bebelusii au tendinta sa calce pe varfuri, asa ca nu cred sa ai motiv de ingrijorare.
03/02/2006 si 25/04/2000
monica70 spune:
DIANA mersi,iar cu apa minerala era cam un sfert de pahar la trei sferturi suc.Si n-a baut ea decat ... max un sfert de pahar,ca nu i-am dat de data asta.Cum ziceam era portia mea,a fost de gustare ...sau de proba!
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
diana12 spune:
Pai Moni ce probe? Nu vezi ca seamana cu tine?Hai pupicei la Dienutza frumusica. Doar eu dau pupicei, nu de alta dar daca zic ca si Peter trimite cateva bale la Dienutza sare Irina cu .
Eu am dat o tura pe culinar si cred ca m-am ingrasat cu un kil numai privind ce bunatati fac gospodinele pe acolo.
03/02/2006 si 25/04/2000
Giova spune:
Am venit si noi...
Mai da liniste e pe aici.
Moni si Marco mai calca pe varfuri si cu degetele incordate, dar si pe toata talpa.
Si bebele nasilor vrea mai mult acru decat dulce. daca ai stii ce gust are ceaiul lui...si acum mi se strange gura cand ma gandesc.
Am fost la bazin, o ploaie....mama mia. mi-a adormit in taxi, dar s-a trezit exact la 6 si ne-am dus la echipat. am luat de acolo pampers de apa pana la 9 kg si de abia i l-am dat pe el.
El a fost cel mai mic de azi, dar cel mai bucuros si galagios. I-a placut fff mult in apa, inota pe burta sa prinda o minge, pe spate isi tragea piciorul in gura. Dar ii placea cand il aruncam de pe marginea bazinului in apa. a luat si apa la bord, dar din cauza mea, ca ma uitam dupa cai verzi pe pereti.
RTipa nu ne-a explicat prea multe, mi se pare mare pretul in comparatie cu ce e acolo. asa pot sa merg si la o piscina, caci nu stiu ce era in apa aia, ceva dezinfectant tot era, ca ni s-a zbarcit pielea.
Oricum a fost mort, dupa 50 min. de balaceala. asa ca... trebuie repetata experienta, unde mai vedem.
Revin putin mai tarziu.
.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
anasebe spune:
Gio Suna chiar misto! Poate mergem si noi in curand, ca tot imi zic ca-l duc, dar... ba ploua, ba n-am chef, ba e prea cald....etc. Incearca sa faci poze data viitoare (roaga pe careva sa va faca 2 poze) sa-l vedem pe Marcolino plutind.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
mirela10 spune:
bun...adevarul e ca e mare dependenta de forum
am venit de la vaccin(4INTZEPATURI) SI L-A MAI SI DECALOTAT pana i-a dat sangele la putzulica,asa ca va dati seama ce suparat e pe noi.are 7.750gr si 68de cm(IRINA,daca vrei sa treci si la noi datele,sar'mana).bietul pui a inceput cu zambete cand a intrat acolo,si chiar si dupa primul vaccin...dar apoi bineinteles ca a plans cat l-au tinut plamanii.
MONI,spor la treaba si terminat hartzogaraia.cum o putea dia sa bea asa acrituri?da las'ca nu-i strica vitamina c..
ANDIAROO,M-AI AMUZAT TARE cu stilul tau sangeros.tine-o tot asa,poate reusesti sa ne aliniezi
BEE,sa inteleg ca te pregatesti de mare si soare.ce bine,sper sa-i priasca anushkai
ANAM,cred ca asa eram si eu in sarcina...noroc ca nu prea era sotul pe acasa si-mi faceam treaba singura.ma bucur ca papa carlita,ia sa vezi ce o sa-ti manance urechile
MARAKI,sper sa nu aveti efecte de la vaccin.si pupicei pt angelos voinicelul
DIANA12,
ASTERY,ma bucur ca poti intra mai des.mai `pune-ne despre razvanel.
pupicei la restul mamicilor.nu mai pun emoticonul,ca altfel ma transform in pupacioasa sectei,si nu vreau sa pic in extreme
na,ca nu m-am putut abtine sa nu ma "laud "cu intzepaturile proaspat achizitionate
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
anasebe spune:
Mirela Pai proasta i-a suflecat putza pana la gat?! De ce dracu a tras in halul asta! Off, saracul, de parca alea 4 intepaturi nu erau mai mult decat suficiente.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
maraki spune:
Mirela si Angelo s-a ales cu doua intepaturi, a plans pe moment dar a tacut repede.pupici lui Dani,of saracutul ce a mai tras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
nicoleta raducu spune:
Salutare fete cucuiete...
Noi nu am intrat de ceva timp...ca am o perioada tare nasoala...
Examene,un pic pe la serviciu ca il am inca pe tati acasa...incerc un business...Noroc cu o fetita cumintica..papacioasa...mai nou...
Vreau sa lamuresc un lucru fetelor:nu-mi place ce gasesc.De ce forumul asta incet-incet de transforma in cimp de batalie?????Mai ..nu este pacat sa stricam ce am facut in atita timp???Nu uitati ca am fost impreuna in momente fericite..mai putin fericite...si telul nostru este acela sa fim in continuare ca o familie...Ca in orice familie...inteleg ca nu sunt numai momente de calm..dar haideti sa nu uitam un lucru:sa ne pastram decenta si bunul simt!Initial..citind tot ce se petrece..voiam sa nu mai intru...dar apoi...am zis ca mai bine sa spun ce gindesc...cu riscul de a fi criticata...
Si inca un lucru....NU AM NICI O LEGATURA CU INTRUSA_DUSA!!!!!OK???????
Va pup pe toate...si va multumesc tuturor pentru ca atunci cind mi-a fost greu(sarcina...depresie post-natala...etc...)mi-ati fost alaturi neconditionat!!!! la toata secta...
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
paula2003 spune:
Am uitat sa va spun ca Paul de 2 saptamni striga mama si baba. mama cand este foarte suparat si flamand, in rest nu-i mai tace gurita. Acum de cateva zile nu se mai trezeste noaptea si nu -i mai dau sa pape pana la 6.30.
Cine ma ajuta cu ce-i mai dau sa pape????
Paula cu Paul & Alexandra