Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 13
andiaroro spune:
pai tocmai de asta aberez si eu pe aici ..ca poate .....poate..apar fetele...
sunt asa sangeroasa ca am vazut de curand "neamul soimarestilor"
ana si alexandre (17.02.2006)
diana12 spune:
Astery, dar papa bine Razvanelul. Eu in locul tau i-as da sucul de fructe intre mese, tinand cont ca el are deja o masa de fructe. Adica daca vezi ca e marait i-as baga acolo 10 ml, 20 ml de suculet.
Am hranit si eu piticotul, acum ma duc sa iau fata de la un curs de engleza, dupa care peste vreo ora jumate o duc la un "centru de creativitate", iar seara are cursuri de inot. Mama ce program...dar sper sa va mai citesc si sa ma mai bag si eu in seama pe aici.
03/02/2006 si 25/04/2000
Ana_m spune:
quote:
Originally posted by asteryaro
Lasa-le ana, ca-si revin ele, dragele... toate, ia sa vezi... ca forumu' asta da dependenta, asa ca...
Ma si nu mai stati pitite, ca va vaz, sa stiti.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Bee spune:
Andiaroro, cu riscul de a te plictisi (dar parca vad eu ca in 2 luni o sa ne bombardezi tu cu diversificatul, desi la cat de studioasa te stiu, ai sa citesti cate-n luna si in stele), ii zic si io Dianei cu fructele si laptele. Ana mea nu a patit nimic de la laptic dupa fructe. Acum incerc sa nu-i mai dau nimic dupa fructe in ideea sa-mi pape mai bine legumele, nu ca n-ar mai putea ea ceva lapte.
Mirela, hai ca nu ne-ai plictisit deloc! Imi pare tare rau ca ai probleme, dar uite cand ne mai spui si noua cate bebele pe capul tau, ne mai faci sa vedem care sunt necazurile adevarate. Vezi si tu ca fiecare ne plangem de toate cele.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
Ana_m spune:
Si daca tot nu e nimeni pe aici hai sa bat si eu campii si sa va zic ca azi i-am dat bebelinei pireu de cartofi si a papat asa si asa, dar oricum acum parca incepe sa pape. Duminica i-am dat o para si a halit-o de-a dreptul de m-am mirat si inca ma mai mir si acum. Ieri i-am dat para cu banana si a papat dar nu tot, da nu-i bai ca eu de-abia asteptam
Ana si bb Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
andiaroro spune:
Bee povestiti linistite ca ma ajuta .......citesc eu in diagonala, dar sigur ramane ceva care sa-mi foloseasca la momentul oportun.......iar de citit...iaca mi s-a luat.......pentru moment
utocatalina spune:
Eu am fost o tura pe afara si acum suntem la iaurt...facem spume cu el, dar macar papam..sper sa nu fie prea rece, ca l-am scos cu 45 de minute inainte din frigider, dar pina acum cam tot am incalzit nitel, dar iaurtul se facea fleasca asa ca azi i l-am dat asa!
monica70 spune:
Hello gagici,tocmai m-am supaaaarat si eu ,macar asa pot lucra en gros din urma la conta.Am hotarat sa ma suuuupar rau cate o ora - sa fac treaba si dupa aia sa imi treaca vreo 15 minute sa dau buzna p-acilea sa nu care cumva sa raman in urma Dup-aia iar ma suuuuuupar vreo ora...si tot asa Maine toataaaaaa ziulica o sa fiu suparata asa
Mai ce nu-mi place mie e ca nu stiti sa va suparati si voi tot asa!
Ca vorba cuiva de mai-nainte (nu mai stiu cine Dc-ul da dependentza
Asa,ca sa nu treaca sfertu academic (desi a trecut de muuult),sa va zic repede noutatile ...
A inaugurat si Diana cana aia cu manere si chestie din aia prin care sa suga,de fapt prin care curge...MARAKI parca spunea ca are. Ei si a inaugurat-o cu....sucul meu propriu si personal de grapefruit + lamaie + zahar + apa minerala Cu ceai nu servea,deci nu-i chestie de cana ci de gust! Vrea acru? Ii dau nene! Nu i-am dat chiar cat voia ea ca tocmai ii pregatisem piersici, cu banana,cu fulgi si cu branza ... A! Si ea bea lapte dupa fructe! Si kk nu e imprastiat ci dimpotriva,doar ca face de 2-4 ori pe zi,.Chiar si de 5 uneori ...
Asa ...de kka si papa v-m zis,acu cu temperatura imi pare extrem de rau dar n-o stiu CATA mii de scuze
Stati sa rasuflu un pic (si sa mai inchid ferestre cu reclame ca-s tot pe hardu virusat) si revin!
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
monica70 spune:
Asaaaa...
Am citit pe aci ca Bia calca vartos gata sa o fugareasca pe (fugarit la propriu nu la figurat )
Acu sa-mi ziceti si mie cum calca bebeii ,ca Diana vad ca o face pe varfuri cand o pun! E normal? Sau e pentru ca-i lipsita de practica?
Vad ca recuperat repede cu rostogolitul ... dupa ce am pus-o doar de cateva zile pe saltea.Azi chiar s-a rostogolit si a ramas un pic....surprise! Pe burta! Din proprie initiativa!
Cu altceva n-am sa ma mai laud,asa ca trec la treaba.
Deci sunt fooooarte siuparata amu!
P.S. Am o banuiala ca intrusa_dusa e pe punctul sa se supere si ea! Ca altfel, de ce nu ne-a salutat azi?
MONI care DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
diana12 spune:
A dus barbatu' mandra la centrul de creativitate, asa ca o ora mai stau si eu prin zona ca dupa, trebuie sa ma duc sa o iau.
Cata, cu febra incearca sa o iei usurel. Poate ar fi bine sa nu ii mai iei febra in fiecare zi. Eu am patit asa la mandra, intr-o vara tot imi facea febra, analizele erau bune, dar avea febra. Iar la mine febra inseamna peste 38. A luat copilul la antibiotice atunci cat nu iti poti imagina, pana mi-a spus o asistenmta sa las copilul in pace si sa nu mai stau la fundul ei tot timpul cu termometrul. Si mi-a fost mai bine, iar dupa vreo luna copilul si-a revenit. Nu stiu ce a fost, azi facea febra, maine era ok.
Dar stiu ca e greu sa fi indiferenta, mai ales cand ai primul copil cel mai mic stranut te ingrijoreaza, dar o temperatura peste 37...
Hai capul sus ca e bine Bia.
Moni, deci zici apa minerala?Ai grija, nu stiu cat de bine este, ca de sanatos mi-e si frica sa zic.
Spor la conta!
03/02/2006 si 25/04/2000