Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (68)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Melkule ,insanatosire grabnica Dariei ,stiu cum e sa ajungi in toiul noptii la spital ,cu febra ,plinsete ,e tare nasol ,sper sa va faceti bine cat de curind !!
Noki ,felicitari pentru fetita plimbareata,abia il astept si pe al meu dar cred ca mai avem pina atunci!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Noki multumesc de atentionare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Buna

Intai, Melku-le sanatate multa lu' bebe Daria, va trece repede si hopul asta, ai sa vezi. Stiu cum e sa fii cu fetita la spital, am trecut si noi prin asta, dar acum am si uitat.

La multi ani copilasilor nascuti acum cateva luni, sa fie sanatosi si cuminti.

Noi tot 2 dinti avem, desi ii curge din gurita non-stop, sa vedem care se anunta dintre dintisori in continuare. Stam in fundulet bine, fara ajutor, si cateva minute bune, ne rostogolim prin tot patul. Da' inca n-am pornit catelus.
Noki ce-mi place de Titilica ta cum umbla peste tot.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Buna ziua tuturor!


Felicia iti multumesc frumos pentru informatie

madutza vaccinul il poti face si la medlife, ce importanta are cine face vaccinul( atita timp cat scrie in carnet).Cumva pediatrul tau se apropie de varsta pensionarii ? cum adica iti pune foiaa in brate!!! Si nu iti da informatii complete despre ce poti alege pentru binele copilului tau. eu zic sa consulti neaparat si un alt pediatru.Acum despre kk, bb. papa mult? ce i-ai dat azi sa manance? Nu cred ca este normal sa aiba 10 scaune intr-o zi. Tu ii ai apa sa bea?

Melku multa sanatate pentru puiut.

camelia iti sta tare bine.
Dupa cate observ, aici, cam toate fetele sunt trase la linie, numai eu sunt rotunda( da nu ma las ajung eu ca inanite!!!)

Noki tare dulcica e fata ta, si e vioaie ca si fii-mea.

Vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o am, Alexia adoarme singura, am reusit ieri si azi, deci sunt pe drumul cel bun.
In rest nu are chef de papa, dar nici nu mai fac caz din asta.VEdem la control ce si cum, oricum a luat in greutate .
AZi super realizare:
Alexia merge in picioare tinuta de mana , maine face opt luni si mami 31 de anisori( s-o fi gandit piticot sa imi faca cadou de ziua mea....primii pasi!!!)
In rest toata ziua vrea in picioare( nici in carut nu mai vrea).

Va doresc o zi racoroasa.



Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )



“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

roxisialexia,am intrebat la Medlife de vaccin ,il au dar il pot face doar acolo ,problema e ca dr. de familie vrea neaparat sa vac vaccinul la ea la cabinet .Eu merg regulat la Medlife cu bb ,la dr Marcu ,sint foarte multumita dar tre' sa mai tin legatura si cu dr. de familie ,asa ca am sa o rog pe Marcu sa-mi dea vaccinul sa-l facem la medicul de familie!
Bb de duminica a inceput cu scaunele mor si multe la numar ,ii dadusem piesica de la Hipp si apoi banana ,mar si caise ,clar de la borcanele e ,i-am dat pentru ca tot ce i-am facut in casa pina acum nu mi le-a acceptat dar m-am lecuit ,m-am hotarit sa-l tin pe lapte pina cind o vrea el altceva ,nu-l mai oblig!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 17.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Iaca si eu pe aici... Piticul doarme in camera lui pentru ca in sufragerie a trebuit sa dau drumul la aer conditionat. La 7 azi de dimineata dupa o noapte in care nu am inchis deloc geamul erau 29 de grade la el in camera! Iar in sufragerie e sufocant!
Eu mananc niste cirese cu gust de masline... Beah! O fi de la viermi?!

Cat imi amintesc ce voiam sa scriu, sa zic:
Noki, e tare plimbareata fata ta! Mie cel putin mi se pare tare precoce! Cum sa treaca ea pragul ala atat de inalt?!

Roxi, si a ta e fetita mare! Tu mai ai de crescut...

Dordia, poza pe care ai pus-o tu cu scumpetea in chiuveta m-a izbit puternic: Doamne, ce mai cresc bebeii nostri! Au deja figuri de coplasi!

Despre noi: ieri i-am cumparat niste chestii utile. Un carucior sport ca sa nu-mi mai rup spatele pe scari cu el, cu bebeu si cumparaturi. Sunt deja foarte multumita dupa cele doua ore de plimbare si carat cumparaturi! I-am luat si doua mingiute mititele, una tare, alta din burete. Amandoua 90.000 lei vechi, nu mai stiu care era 6 lei si care 3... Nici nu va puteti imagina ce chiuituri si hohote de ras au fost aseara in casa si cum ne-am putut juca, fotbal nu gluma!!!!


Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buna fetele!!!!
Iaca acum am reusit sa ma eliberez si eu nitel..al meu sot e plecat cu trebi a Brasov, asa ca ne organizam singurele pana diseara. Mai greu..dar merge
Cu caldurile astea deocamdata ne descurcam binisor. Adica dau drumul al aer cam pe 25-26 gr in sufra si tin fata in dormitor cu usile deschise, apoi opresc in sufra, mut fata si dau drumul in dormitor. Si tot asa
Noki merci ptr urare. Deocamdata nu am inceput cu amortizarea ca tre sa treaca cateva zile sa se refaca si colul meu ca mai aveam un nod de la cerclaj si mi l-a scos si pe ala . Oricum vreo 2 ani..tot o sa se amortizeze, dupa aia, negociem ptr bb2.
ptr Saraly plimbareata.
Dordia tare poza cu Stefanelul in chiuveta.
Roxi la multi ani ptr maine...sa fii sanatoasa, iubita si mereu fericita alaturi de cei dragi
Cuscra poate sa faca mai moale si de la caldura sa stii. Oricum, piersica si caisa inmoaie scaunul, data viitoare fa combinatia de asa natura incat sa neutralizezi efectul uneia prin cealalta. De ex cele laxative ( caisa, piersica, afine, cirese) cu cele care strang la burtica(banana, mar copt, orez, morcov, etc). Hai ca va tin pumnii sa va faceti bine..ca tare va mai chinuiti. de la Mirunica
Catutza felicitari ptr dintoshel!!!. Ma da vrednice sunteti, noi inca nu avem nici unul. Abia acum a zis doc ca se vede ceva, ceva, poate peste vreo 2 sapt sa iasa.
Sper ca n-am uitat pe nimeni, daca da, trageti-ma de raspundere
Cu intalneala cum facem??????????? Astept propuneri(daca se poate, nu vineri dupa amiaza ca e concertul Depeche Mode si-s pe stadion ).
Pupicei

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor, va multumesc mult tuturor pentru aprecieri (pentru tunsoarea mea) ! Sunteti niste dragutze, nu stiu ce m-as face fara voi !
Pupici,

Camy & Daria

Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salut fetele!!!

Noi am fost azi afara, ne-am intalnit cu Addya si cu Razvanelul frumuselul si apoi pe caldurile astea eu am fost sa imi iau trimitere la oftalmolog. M-am pus pe rezolvat probleme de sanatate. Faza cu picioarele si genunchii nu are rezolvare asa ca....poate gasim ceva de rezolvat. Daca nu ploua pe la 18.30-19.00 mergem iar in parc.

Cu intalneala astept si eu propuneri si daca s-ar putea sa fie prin preajma o statie de metrou...ar fi suuuper.

Melcule sanatate multa iti doresc pentru puiutza. O sa fie bine ai sa vezi!

Catutza felicitari pentru dintzosi. Noi nu avem decat 2 deocamdata. Super pozele!!! Si ce ochisori minunatzi are!

Mai fetelor, mai stie cineva ceva de Ina???

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

NOKImultumim
Melku...tocmai ia cam trecut aceala la fetita mea si crede-ma ca te inteleg perfect prin ce treci.degeabaincercau toti sa ma convinga ca e o simpla receala si e normal "cica" eu am suferit cua un leu in cusca cand vedeam ca fata mea nu respira bine si nu doarme si etc.Insanatosire grabnica la puiut

Vanessa lui mama
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_de/album?.dir=/7ce3re2]

Mergi la inceput