Mamici de sept-oct 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Ce optimista esti mai Cri!!!! Auzi tu cica mult a fost si greu a ramas .
Eu ma preling...daca altceva n-am de facut!!!!
Acum ma pregatesc si eu sa plec acasa de la servici.....ufff a mai trecut o zi
Flori, chiar asa, ce mai faci? Cum iti mai e?

27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Sa va povestesc ce se mai intampla in "capsorul" meu.De cateva zile mi-am dat seama ca mai am putin si o sa am bebita in brate...si mi-e greu sa asociez acest eveniment cu persoana mea.Hai ca m-am exprimat ca la balamuc.Vreau sa zic ca ma uit la burtica cum creste,simt bebele cum misca,dar parca nu-mi vine sa cred ca o sa fiu mamica.Si nici nu sunt convinsa ca sunt pregatita pentru o asemenea bucurie dar si responsabilitate.Si inca ceva,de care chiar nu sunt mandra deloc:ma tot uit la copii prietenilor nostrii(copii minunati pe care ii iubesc din tot sufletul) si mi se par de la o vreme incoace prea galagiosi,mofturosi,excesiv de alintati,intr-un cuvant "nesuferiti" si nu ma pot abtine sa ma intreb daca asta imi doresc cu adevarat.Nu mai sunt in stare sa ma inteleg nici eu pe mine,asa ca nu m-as mira daca ati fi intr-o ceata totala in legatura cu ce incerc sa va explic eu aici.
Daca ati priceput totusi ceva,ceva, ce credeti,am inceput s-o iau razna?

Imi pare rau daca v-am facut capul mare cu tampeniile mele.
Sa auzim numai de bine.
27Andreea Emanuela

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

da, m-am exprimat eu gresit inseamna ca a intrat in luna a 7a incepand cu saptamana 28, deci nu sunt 7 luni incheiate

quote:
Originally posted by katia

Marta, cred ca ai gresit... saptamana 29 inseamna intr-adevar ca a intrat in luna a 7 dar are doar 6 luni implinite si o saptamna
Nu? Pentru ca altfel daca ar avea 7 luni si o saptamana ar insemna ca e in luna a 8-a!

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Martha 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

OFFF nu mai inteleg nimiccu saptaminile astea.

Mergi la inceput

ROXANA01 nasica,nasica...dar chiar asa,sa nu-ti mai faci deloc timp si pentru noi?! sper ca esti bine si tu si bebita.
RALU ce-ti mai face tensiunea?
RAMOMAR uite o de la mine,ca-mi esti tare draga!

Mai fetelor,voi chiar n-aveti chef de-o "intalneala"?Daca da ,nu trebuie decat sa strigati si eu pun la bataie terasa.Cred ca daca ati spune ce zile va convin,am reusi sa aflam cand se pot strange cele mai multe burtici.Eu sper sa aveti chef sa ne vedem cat mai curand,pt ca la ritmul in care cresc,in scurt timp cred ca n-o sa mai fiu transportabila .

Ma duc sa-mi ridic picioarele ca iar si-au "luat viteza" gleznele mele.Astept raspunsuri de la voi.
Sa auzim numai de bine.
27Andreea Emanuela

cricri

Mergi la inceput

MONIQUE NEW poate daca ai citi ce ti-am raspuns ai reusi sa intelegi cum e cu lunile astea.

Sa auzim numai de bine.
27Andreea Emanuela

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cri eu inteleg ce spui si stai linistita ca n-ai luat-o razna!!! E perfect normal sa avem stari paradoxale de-a lungul sarcinii, sa ne framante tot felul de intrebari si indoieli cu privire la modul in care vom face fatza rolului de parinte, cum vom relationa cu copilul etc. Eu de obicei sunt toata numai un entuziasm si astept nerabdatoare sa-mi tin bebelusul in brate, dar pe nepregatite ma cuprind niste stari asemanatoare cu cele descrise de tine. Ba ma paralizeaza frica de nastere, ba ma intreb "Cuuum, eu, o sa fiu maaaama? Eeeeuuu?". De felul meu sunt mai curand o fire ne-practica, visatoare si boema, si genul vesnic copilaros(in ciuda varstei) O sa ma maturizez oare atat de brusc?
Ceea ce ma linisteste sunt asigurarile atator femei care au copii. "Nici nu-ti imaginezi cum te vei schimba" "Inainte nu as fi banuit intr-o mie de ani ce inseamna un copil in viata mea" etc etc...
Si pe de alta parte e normal sa nu idealizezi chiar toate aspectele legate de copilas si de maternitate. "Copiii altora" sunt intotdeauna galagiosi, greu suportabili, chiar uratzei... De ce sa ne prefacem ca toti sunt minunati, niste perfectiuni nemaivazute? Nu sunt asa decat pentru parintii lor!(Sau sunt cu totii niste mici minuni de la Dumnezeu, dar nu intelegem asta tot timpul...) (Nu dati cu roshii si oua stricate daca nu sunteti de acord) Am citit ca nu trebuie sa ne alarmam nici daca in primele momente, sau ore dupa nastere nu ne cuprinde o dragoste copleshitoare pentru bebe, si asta e normal. Imi amintesc de postarea unei mamici de mai-iunie, care povestea plina de umor cat de urata e fetita ei, cum a doua zi o priveau, ea si sotzul ei, nevenindu-le sa creada cat e de urata, si cum tot sperau ca se va "dez-uratzi". Ei, si mamica aceea isi iubeste totusi fetita!

Eloise 22+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Fetelor,

eu am venit azi in papuci de casa la servici, abia cand m-am dat jos din masina mi-am dat seama, timp sa ma intorc sa-i schimb nu am mai avut, asa ca... cu toata rusinea...rezist eu pana la sfarsitul zilei.

Uf... ce sa-i faci...memorie de gravidutza

28+ Lisa Maria

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

eu sunt mai bine cu tensiunea. am ajuns chiar si impresionanta valoare de 12 cu 6. sub tratament. miercuri ma duc la dr, desi am avut azi o exp cam neplacuta cu ea! sper ca a avut o zi proasta, vedem miercuri. oricum sunt multumita ca scazut...

eloise, m-au impresionat pozele tale in rochita alba! superba rochitza! si tu odata cu ea, desigur!

gripo, mult noroc cu raceala! oricum daca te consoleaza cu ceva, se zice ca numai oamenii destepti racesc vara...

cri... c-ai intrebat de mine...

flory, ce mai zici?

pufy, tare dulce alesio in rol de big brother!

mexxa, condoleante!

in leg cu ce ziceai eloise, vreau sa zic ca mama a plans doua zile in spital cand m-a nascut ca sunt prea urata! era ingrozita si de ce unghii urate pot sa am ...asa ca...s-au mai vazut cazuri!

raluca 28+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

MICROBU si ITZY-BITZI LA MULTI ANI FERICITI sa aveti parte numai de bucurii si fericire !multi multi ani impreuna cu sotii vosrtri si bebeii care ai asteptati!!!

Microbu ai dreptate ,uitasem sa trec 26+ sapt (eu mi-am facut griji ca bebele meu e asa mare,si acum mi-e frica daca ma crezi) dar am intrebat fetele si mai sint bebei care cantaresc tot cam atit, nu stiu ce sa mai cred nici eu... fetita nu a fost asa mare ,am nascuto normal la 2800grame ,acum eu sint putin panicata,cat o sa aiba bebele cand o sa nasc? tu stai linistita ca bebita ta e bine asa cum e acum
IOANA ma dat gata ALESIO al tau e un scump ce mai, si ce bine ai sta cu ochelarii!!! eu ma bucur tare ca ti-a trecut ..buba si sper din tot sufletul sa nu-ti mai reapara din nou.
Bun venit la urez fetelor noi si sarcina usoara in continuare!!!
Va pup pe toate,mai revin ca vad ca nu ma ia somnul

Tina26+ POZE

Mergi la inceput