Mamici de sept-oct 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 2
Zina spune:
Fetelor, eu am 20 de saptamani(cu toate ca la eco bebele arata de 21 saptamani) si am probleme dupa ce mananc: ma simt f.umflata, balonata. Ma sperie gandul ca nu o sa mai pot manca cum trebuie mai incolo, cand burtica va creste si mai mare. Ce-o sa fac, daca acum ma simt asa de umflata dupa ce mananc ceva? Si nu mananc mult, un fel de mancare. Senzatia e urata, voua vi s-a intamplat? Ce sa fac? Si cu digestia stau cam prost. Ce sa fac sa nu ma mai simt asa? Si pana acum am pus numai 3 kg. Voi aveti sarcina mai avansata si stiti mai multe, va pup cu drag.
putzuruca spune:
Fetelor,
La 25 de saptamani de sarcina cate luni sunt de fapt?
putzuruca
25+ cu
?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait
CamiSol spune:
Buna burtcutzele!
Cu greu reusesc sa va citesc...foarte active sunteti
.
In primul rand La Multi Ani pt Mexxa cu intarziere dar si condoleante pt bunica ei. Mie nu mai imi traieste decat o bunica ( destul de bolnavioara) si o stabunica de aproape 100 de ani care se tine foarte bine, sigur o sa ajunga sa-si cunoasca si stra-stra nepotelul.
Itzy-Bitzy La Multi Ani si casa de piatra.In curand implinesc si eu un an de la casatorie, asa ca vreau idei de cadouri
.
Palina si Nicole, bine ati venit! Si eu sunt doar cu o saptamana mai veche decat voi la mamici de sept - oct
.
Inni mie abia mi-a trecut herpesul , in vreo 4 zile. Medicul meu mi-a spus sa nu ma dau cu nimic daca nu ma deranjeaza foarte tare, sa-l las sa se usuce singur ca intr-o sapt scap de el.Si asa a fost, acum mai am doar un semn mic.
sa treaca.
Pufymic si pe mine ma da gata Alesio.Sper sa am si eu un baietel plin de viata si simpatic ca al tau
.
Eu sunt cat de cat bine,ca si voi am durerile acelea de burtica si nu numai noaptea, si cand ma ridic, si cand ma asez, si cand merg...dar deja nu ma mai sperii daca am auzit ca-s normale. In weekend am umblat prin vizite, gratarele... M-a innebunit si pe mine caldura asta dar inca rezistam voiniceste si eu si bebele.
Pupicei la toate burticutele, tare e bine cand ai cu cine sa impartasesti atatea sentimente si emotii
.
Cami
25+ cu
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
katia spune:
Zina, nici eu nu pot sa mananc tare mult (si de pus am pus vreo 5 kg). Incearaca sa mananci mai putin si mai des ca sa nu ai senzatia de plin si balonat la stomac. Cum o fi mai incolo si eu sunt curioasa...da' n-avem incotro...![]()
![]()
![]()
Putzuruca, au mai postat fetele la alte capitole....se pare ca incepand cu saptamana 28 intri in luna a saptea. Deci tu la 25 saptamani esti in luna a sasea! Cred ca asa e...vezi ce mai zic si fetele!
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
inni spune:
Vauva..multumesc mult 
Zina..mananca multe fructe ca sa-ti usurezi digestia. Mai ai tot timpul sa iei kg in plus..minim 9 kg...dupa parerea mea ai putea sa ajungi la 9 pana la sfarsit. Dar poti vorbi cu medicul tau. De obicei in situatia cand mamica nu asimileaza sau o face foarte greu...sunt necesare niste vitamine. Asta depinde si de corpul tau inainte de a ramane insarcinata. Daca ai fost o persoana care metaboliza foarte repede desi manca la greu...inseamna ca ti se pastreaza functiile si acum oricum...de luat in greutate tr sa iei...macar 9 kg (dupa cum ti-am mai spus). De obicei in ultimul trimestru mananci cel mai mult....ca sparta..io...am inceput deja 
Putzuruca...luna a 6-a
Inni
29+ cu
....
Monique_new spune:
Buna burtici. Nu stiu ce candida am capatat ca simptome nu prea am. In afara de o mica scurgere in rest e ok. Chiar asistenta care mi-a luat secretie mi-a spus ca nu prea are ce sa-mi ia, ca fata de alte gravidute eu nu prea am scurgere. Deci nu ma deranjeaza mai deloc. sa zis asa o data pe zi am o oarecare scurgere.
O sa incerc si cu niste ceaiuri ceva pina ajung la doctor.
Oricum am inteles ca in ultimele luni se fae destul de frecvent asa ceva.De ovule mi-e cam frica pina nu zice dr ca eu cu placenta mea joasa ...sau cum o mai fi acum ... nu stiu .
Se vede ca a inceput saptamina ca scrieti la greu
.
Daca am intrat in 29 de saptamini inseamna ca am intrat in 7 luni din alea normale???? sau cum
Pupici pe burtici
ce bine ca ploua s-a mai racorit un pic
Monica
29 sapt
Zina spune:
Inni, vitamine iau, sunt spre sfarsitul celei de-a doua cutii de Elevit. Intr-adevar, am arderile intense, si inainte de sarcina mancam si nu ma ingrasam. Ce sa fac, asa sunt eu.
Fructe mananc destul de multe, dar digestia asta e mult prea lenta la mine. Pur si simplu nu-mi vine...Nu stiu ce sa mai fac.
Katia, am sa incerc sa mananc mai putin si mai des, alta solutie nu vad. Of, nasoala e senzatia asta de plin...
Pupici la toate
martha78 spune:
Monique, daca ai intrat in sapt 29 inseamna ca ai intrat deja in luna a 7-a si ai 7 luni si o saptamana
Martha 29 sapt 
katia spune:
Marta, cred ca ai gresit... saptamana 29 inseamna intr-adevar ca a intrat in luna a 7 dar are doar 6 luni implinite si o saptamna ![]()
Nu? Pentru ca altfel daca ar avea 7 luni si o saptamana ar insemna ca e in luna a 8-a!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
cri19 spune:
Buna gravidute dragute.
Iar am tras chiulul 3 zile de pe forum.De cand s-a facut asa cald afara,picioarele mele mai au putin si explodeaza;chiar sunt cam speriata;daca acum sunt asa ,ce-o sa ma fac pana nasc?!Prin urmare,azi e a doua zi in care stau in casa,cu picioarele ridicate si abia acum arata mai aproape de normal.Asa ca m-am riscat sa ma dau jos din pat si sa vad ce mai faceti.
PUFYMIC
iti multumesc frumos de pm,despre reteta aia vorbeam si eu.Sunt tare bucuroasa ca am si eu numele trecut la bebita mea.
M-am uitat la pozica de la burtici...e de-a dreptul impresionanta.Sa-ti traiasca minunea de Alessio si abia astept sa-l vad si pe bb 2.Posteriorul tau intens mediatizat ce mai face?
FLORI
imi pare tare rau ca ai problemute .Poate te mai dai jos din patut sa ne spui si noua ce mai faci si cum mai e cu contractiile.
KATIA ce faci ,mai draguta?te prelingi prin magazine?Ai grija de tine mai puiule ca nu e de gluma.Bine ca la incidentul cu masina nu te-ai ales decat cu o sperietura.
si ai grija de tine.
MEXXA cu ceva intarziere iti urez si eu "LA MULTI ANI".Sper sa ne aduci numai vesti bune de la eco de azi.Imi pare rau ca ziua ta a coincis cu un eveniment asa nefericit;condoleante.
ITZY-BITZY si MICROBU
multi ani linistiti si fericiti de aici inainte!Vreau detalii picante de la aniversari ![]()
![]()
.
GRIPO tare uratica treaba cu raceala.Dar nu-mi fac griji;am toata increderea ca o sa-ti revii tare repede
.
ELOISE
tare frumusica esti in rochia aia alba.Parca semeni cu fata din reclama la apa minerala/plata.
MONIQUE NEW si PUTZURUCAuitati cam cum calculez eu lunile:1 luna=4 sapt. si 3 zile,de unde rezulta ca 2 luni=9 sapt.,adica la 27 de sapt. ai implinit 6 luni si ai intrat in a saptea.Sper ca m-am facut inteleasa.
Bun venit noilor burtici
.Sper sa ne "adunam" cat mai multe.E asa frumos sa vezi cate burtici cresc in acelasi timp cu a ta.
Dupa cum v-am scris mai sus calculul cu lunile rezulta ca azi am intrat in a saptea luna 

si implicit in al treilea trimestru.Mult a fost,"greu" a ramas.
Sa auzim numai de bine.
27
Andreea Emanuela
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn