Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cornelia LA MULTI ANI pentru Eduard! Sa ca traiasca si sa va bucurati din plin de el! Petrecere frumoasa!.

Fetelor eu sunt in curs de topire, asa incet dar sigur. Ieri toata dupa-amiaza am stat in pat cu ventilatorul langa mine ca sa supravietueisc. Pentru azi s-a anuntat temperatura record de cand se inregistreaza temperatura la München.

Pe bebele meu l-a mai apucat si ceva o manevra ciudata ieri, poate ca s-o fi intors, nu stiu exact dar a facut cea mai neobisnuit ca mi se intinsase burta la maxim de simteam sa se rupe. Sa-l vad ce mai face azi

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monica si eu am patit intr-o zi asa, zilele trecute. Si eu am pp ca si-a schimbat pozitia. Oricum stiu ca bebe era pe partea dr cu capsorul in jos si unde era bombata burta mea era funduletzul. Si dupa schimbare era bombat in partea stg deci pp ca s-a mutat de pe dr pe stg. E asa simpatic sa vezi ce miscari de trupe fac ei prin burtica.
Legat de vreme la noi de doua zile e mai racoare e asa vant mai puternic dar nabuseala tot ii. Aseara a plouat un pic dar putin nu cine stie ce. Sa vedem ce-o mai fi zilele astea care vin.

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Feteloorr, a nascut Cristina!!!
Uitati ce mesaj am primit acum 2 minute:
"Ma cheama Luca si am fost tare nerabdator sa ii cunosc pe mami si pe tati, asa k am aparut in forta. Sunt maricel(3350g) si ma mai fac. Aku' o sa fac putintel nani. Va pup."
BEBE LUCA, BINE AI VENIT PE LUME

Cornelia, mamica luiEduard(2 ani) si 36+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrr a nascut cristina_ioana
mic e un grasanac - are 3350 g si promite sa se mai faca
o pe mami si il si pe tati
acum trage putin pe dreapta sa faca un pic de nani
mami e in si va pupa pe toate
felicitari cristina..............si eu care nu am apucat sa fac galerie
dar fac acum!!!!!!!
sa cresti mare luca, sa fii somnoros, papacios si fara colici
te pupam si iti uram bun venit si felicitari ca ai fost cumintel si ai stat la mami in burtica atat cat a trebuit!!!
35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

HAI CRISTINA asteptam vesti......

Fetelor eu nu mai pot....nu mai am rabdare,il vreau pe bebe cu mine....

M-au mai lasat contractiile,deci bebe se pare ca va mai sta...ma tot doare de cand am alunecta in baie....cred ca am facut o intindere,ceva....pot spune ca azi noapte am reusit sa dorm putin mai bine,dar asta de pe la 3 dim....acum iar m-au luat niste dureri...dar nu sunt asa de puternice cat sa stau in suspans....

Va pup si ne auzim mai tarziu....acum ma mai asez in pat....sunt ramolita rau...

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada 38w3d -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

HAI CRISTINA
NATERE USOARA...SUNTEM CU TINE.....GATA O SA FII MAMICA.....

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Pupici la fete...
Multumesc la toate burticoasele pt.sfaturile cu Sfarcurile....

fETELOR MIE IMI MERGE TARE RAU INTERNETUL...SPER SA-SI REVINA!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Cristina_Ioana Felicitariiiii, sa-ti traiasca Luca, sa fie cat se poate de sanatoas, sa creasca mare si voinic. Iar tie si sotului tau sa va dea Dumnezeu viata lunga si sanatate alaturi de cel mic!

waw fetelor ce emotii!

Mada vad ca si bebele meu incepe iar programul, poate simte ca sunt stresata de caldura asta. La noi aseara nici macar nu a mai plouat. Ventilatorul sa traiasca!

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Se pare ca am scris cam tarziu....bebe s-a nascut deja...e asa frumos....mie una imi dau lacrimile de bucurie....

FELICITARI CRISTINA...SA-TI TRAIASCA VOINICUL SI SA SE FACA MARE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII...

MULTI PUPICI TIE SI MICUTULUI LUCA

Mada 38w3d -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Bebe Luca bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos si cuminte si sa-i bucuri pe parinti!
Cornelia "La Multi Ani" pentru Eduard, sa fie sanatos si sa va bucurati de el cum ati facut-o pana acum!
Mda fetelor emotii. Eu sunt tare darapanata dupa cazatura, am un muschi intins, un cot varza, si niste dureri de spate. Vad ca stau tare bine cu contractiile. Intrebare ce se intampla ca bebele loveste cu capul rau in col si impinge. Oare vrea afara?

Ioana 34+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Cornelia LA MULTI ANI pt micul Eduard,sa fiti sanatosi cu totii si sa vi se implineasca toate dorintele...tie nastere usoara si un bebe voinic si cuminte

Mada 38w3d -

Mergi la inceput