Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Cristina_Ioana o nastere usoara, un bebe sanatos si recuperare rapida!

Chiara 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata la burtici,

azi m-am trezit odata cu sotul ca stiam ca-i 21 iunie si trebuie inceputa galeria. Sotul ma intreba ca ce am de nu mai stau in pat de ce nu mai am somn.

Cristina_Ioana la mine este deja ora 8:20 am asa ca in mod logic la tine 9:20 Daca-mi aduc bine aminte tu trebuia la ora asta sa fii deja in cezariana asa ca nu te supara dar ma alatur si eu marii galerii

Nastere usoara, un Luca sanatos si plin de viata.

Hai Cristina!

Fetele cand aveti stiri proaspete de la Cristina dati-ne si noua de veste!

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

HAI CRISTINA

Nastere usoara si bebe sanatos!!!

Mihaela 31+

Mergi la inceput

Monicutza sa-ti traiasca bebele si tu sa te refaci cat mai rapid.
Sa vii sa ne povestesti cum a fost.

Mihaela 31+

Mergi la inceput

Vai fetelor am si eu niste emottiii!!! Azi are sotul meu licenta. Stiu ca totul o sa fie bine, dar nu pot sa nu ma stresez putin asa ca ii fac si lui galerie.

Mihaela 31+ Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Vad ca s-a dat startul la galerie asa ca hop si eu.

Hai Cristina! Curaj mamico, nastere usoara, sa ai un bebe sanatos si refacere rapida!

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Maslinuta multumim de stiri. Transmite-i Monicai numai bine si multa sanatate, sa aiba un bebe sanatos si sa se bucure de el. Si spune-i ca o asteptam cu stiri si poze cand are timp.

Iar tie nastere usoara, sanatate, bebe sanatos si voios.

mihaela tinem pumnii sotului tau la licenta si facem galerie impreuna cu tine!

Hihi, mi-am adus aminte de licenta, ce mai trec anii astia, as mai vrea si eu licenta ca eram cu 7 ani mai tinerica

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Mihaela facem galerie si la sotz nu-i pb! Bafta la licenta!

Cornelia La Multi Ani pt Eduard! Sa creasca mare si frumos si sa asculte de mami! Multi pupici pt tot familionul!

------------------------
32+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

andrea_sm poate ca administrarea acelui unguent a coincis cu cresterea lui bebe cand nu se mai misca chiar asa de mult. Pentru a sta insa 100% linistita poate ca ar fi mai bine sa mergi sa intrebi un medic, sa-ti faca si un control daca este. Nici la mine nu mai face bebe asa multe tumbe ca inainte, daca-l mangai se misca tare cand are el chef

Monica si 31 +

Mergi la inceput

Medeea m-am uitat si eu la cursul valutar si 1 lira e 52 000 deci o sticlutza va veni 154 960 lei. Dif pana la 200 000 e de 45 040 lei.
Dar voi cand vreti sa va apucati de strans banii? Ca atunci nu pot sa ii dau la tirist acuma cand vine sticlutzele daca nu stiti sigur ca nr total e tot 18 sticlutze ca pe mail.
Oricum cand ati strans banii si stiti exact cate sticlutze vreti sa imi spuneti sa merg sa le cumpar.
Eu acu astept sa treaca de ora 9 sa pot incepe iar cu telefoanele la agentii ca am mai gasit niste case pe net si sa vad daca mai sunt inca pe piata si daca da sa putem merge sa le vedem. Off multa nebuneala cu locuintele astea! Si ce ma enerveaza e ca ei fac o descriere la casa si cand mergi sa o vezi e cu totul altceva. Urasc lucrul asta.

------------------------
32+
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput