Intrebarea stresanta:"Voi cand faceti un bebe?"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Eu am intrat sa va salut si sa aduc subiectul pe prima pagina.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

cum a redeschis vas discutia despre cum facem fata acestei intrebari, vroiam sa va spun despre ultimul raspuns pe care l-am aruncat nervoasa catre niste cunostinte, care ei sunt cu ceva ani mai mari decat noi si nu au inca copii, iar eu nu i-am intrebat niciodata cand, de ce sau daca au de gand sa faca.le-am spus ca nu se pot cumpara copii de la supermarket ca daca s-ar putea m-as duce acum la non-stop sa-mi iau.stiu ca am fost cam transanta, dar nu mai suport sa ma intrebe toata lumea

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Hi-hi, fetelor, ne-am facut rele de musca cu atatia bagaciosi in jur!
Nici mie nu-mi place sa fiu corcodusa la gura, dar cand sunt intrebata de mai multe ori de aceeasi persoana tot cu acelasi „grabiti-va!” ca vine trenul, am inceput sa fiu si eu rea. Ma fac arici instantaneu.
Cand se pune intrebarea, sa-l vedeti pe al meu ce satisfacut si bucuros anunta imediat: sa vezi ce ti-o furi de la nevasta-mea! Stai asa sa vezi ce-ti zice. Si plin de bucurie asteapta mustruluiala din partea mea care nu intarzie si sperie imediat. Si are al meu o satisfactie pe fata, de ma unge si pe mine la suflet. Ceilalti se uita ca la nebuni si nu inteleg unde-i poanta: sa rada sau s-o faca pe ofensatii? Si atunci plusez imediat o intrebare care-i zgandare si pe ei: dar tu cand te insori, dar tu cand iti iei casa ca acusi iesi la pensie, cand iti iei un servici mai bun, nu mai faci ceva scoala ca n-ai destula, cand pleci de la parinti ca esti mare deja...rautati din astea de care nu sunt f mandra, dar pe moment sunt pe situatie si nu sub.
Acum, sa nu-l plictisesc nici pe al meu, inventez mereu replici usturatoare si la caterinca, de se prapadeste al meu de ras si ma mai si povesteste la altii, de nu ne-a mai intrebat nimeni nimic in ultimul timp, parca a inceput sa ma sperie chestia, oare nu-i mai pasa nimanui de noi daca facem sau nu? Si cand?

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

buna fetelor. eu sunt noua pe aici.
mi-a placut tema asta. adevarul e ca este ceva care nu poti evita
sunt casatorita de 4 ani, dupa o lunga prietenie de alti 4 ani( pt care trebuie sa multumescsoacrei mele)
in fine....acum , dupa 4 ani a inceput sa ne bata la cap cu traba cu . Ca 'ce mai asteptam?'
In incercarea sa nu o dau afara, incerc sa ii raspund cat se poate de calm si relaxat ( dar nu cred ca imi iese de fiecare data).
Chestia e ca nu e singura care ne bate la cap. Au inceput toti prietenii. Si intr-o zi o sa iasa
asta e.
Multa bafta fetelor. Sper sa nu le mai dam mult timp motiv sa ne intrebe, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

N-am citit decat titlul si prima pagina, dar mi se pare ca, indiferent de cine pune intrebarea si indiferent de problemele pe care le are un cuplu, ca poate sau nu poate sa fac copii, ca vrea sau nu vrea sa faca copii (in fond e si asta o alegere, a fiecaruia, si nu faci copii pt ca iti spune soacra sau rudele, si nu cand iti spun ei, ci atunci cand esti tu pregatit), raspunsul invariabil ar trebui sa fie "ATUNCI CAND O SA CONSIDERAM NOI OPORTUN" sau "ATUNCI CAND O SA VINA VREMEA".

Nu trebuie sa te justifici fata de nimeni, nici chiar fata de parinti sau socri, de ce nu ai un copil, si fiecare ar trebui sa-si vada de viata lui si sa nu se mai bage in vietile altora ! Si mie mi s-a pus intrebarea asta de nenumarate ori, cu mentiunea ca "Ai si tu o varsta, draga, si timpul trece ..." si le-am retezat-o scurt, inclusiv soacrei, care a 2 a oara n-a mai indraznit sa ma mai intrbe (il pisa pe barbatu-meu, dar i-o reteza si el la fel, cu aceeasi formula).

Si atunci cand am considerat noi ca e cazul am facut bebele, avem acum o fetita de 2 luni jumate, si am anuntat evenimentul doar cand a fost sigur ca e ok, pe la 3 luni de sarcina (nici aici nu m-am luat dupa babe, care spun ca trebuie sa anunti devreme, ca iese copilul mutulica).

Asa ca nu va mai stresati si cu babele, taiati-le macaroana, sa-si vada de problemele lor !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Babele "mele" de la tara, pe linga intrebarile de rigoare cind? de ce nu faceti? ce mai asteptati?, comentau ca deh, doamna de la Bucuresti nu vrea sa faca, sa nu-si strice silueta. Imi venea sa le dau cu capul de pereti. Pt. ca si eu timp de doi ani, luna de luna, numaram zile, socoteam perioada "buna", faceam teste analize si nimik ...

38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Buna fetelor!
Ce ma bucur ca am mai citit din raspunsurile voastre la intrebari stresante de genul cand? cum? in ce fel? etc.
Eu sunt casatorita de 1 an si bineinteles ca sunt asaltata de intrebari la care eu raspundeam de obicei ca "lucram la proiect", dar ieri o colega bagacioasa m-a prins intr-un moment prost si a avut nefericita inspiratie sa ma indemne ceva de genul:"hai draga ce mai stai asa,fa draga si tu unul mai repede".La care m-am zbarlit toata(ceea ce nu-mi sta in fire) si i-am zis : "ce draga te-ai vazut cu sacii in caruta si acum imi dai sfaturi, daca era pe vrute si comenzi, azi ma duceam la magazin sa-mi comand".Tipa e gravida ,maritata la vreo luna dupa mine, si vreo 3 luni pana ce a ramas m-a stresat ca are probleme, ca cm neregulat, ca nus'ce mai are, ca anii etc,si de aceea m-au deranjat indemnurile ei insistente. Ca sa nu mai spun ca vreo 2,5 luni dupa ce a ramas nici test nu a vrut sa-si faca de frica ca nu e, eu o indemnam sa-si faca sau sa se duca la dr. ca poate e sarcina si are nevoie de sustinere si ea m-a repezit ca are cm neregulat si stie ea mai bine.
Asa ca ieri mi-a venit tare bine, si stiu ca nu e frumos dar fetelor tare "racorita" m-am mai simtit.Si m-am hotarat la cei ce intreaba cat de cat nevinovat am sa le raspund in continuare cat pot eu de politicos dar la cei care stiu precis ca "invart cutitu' in rana" am sa le-o tai, cu replici inspirate de pe aici.
Asa ca multumesc fetelor, replicile voastre sunt un izvor de inspiratie si pt. mine.

merdan

Mergi la inceput