Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

apai..io de ai de sus ziceam..nu de cei de la bar....eu..la masa aia de oameni care astepta acolo..as fi pus 3 barmani pe-o parte si 3 pe partea cealalta...ca oricum nu se respecta ordinea si care era mai tare-n gura (sa fie auzit)..era servit ...
dar..asa e..traim in Romania..si asta ne ocupa tot timpul...de asta asteptam la coada pt un cico..fie el si gratis
..uitandu-ma la iubi tau..parca parca imi pare cunoscut...je mi-am luat "cico" de pe partea cu intrarea

quote:
Originally posted by camelia1

kreliutza mama ti rog nu te lua de organizare ca papusa mea a muncit acolo 2 zile de il vedeam doar seara la 12:00..si probabil tot el te-a servit...dar saracii nu ei sunt de vina ci tot cei de sus care cu 48 de ore inaintea concertului ii anunta ca Office-ul va face petrecerea...dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul...cum spune badea

pentru nunta
noi

The big day

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

inseamn ca te-a servit Sasha ..BB era in spatele lui....si uite asa inveti baietii de la Office

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

off-topic...ce misto erau canapele alea....erau din office?? (ca io nu fusai umblata pe acolo..si de cand tot zic ca dau o fugutza mica )

quote:

inseamn ca te-a servit Sasha ..BB era in spatele lui....si uite asa inveti baietii de la Office

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Elara, Ginutza mersi mult. daca nu gasesc ceva frumos, nici nu cumpar. risc sa nu o0 folosesc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

asa zic si eu!
acum imi pare rau ca am luat-o!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

nu, nu sunt din office-ul din bucuresti (aici au canapele normale, visinii)...dar incepand de sambata asta (sau vineri, iar nu se stie)..vor avea un cort (ca si anul trecut) la Mamaia in statiune, in fata compelxului Mamaia..daca te intereseaza si vrei sa dai o fuga intr-un wk-ed pe la mare vorbim si dau de baut

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:

pentru nunta
noi

The big day

camelia io te stiu pe tine
din office :)si pe bebe si pe sasha
si tu ne stii pe noi...hihiih ce haios

Mergi la inceput

oricine ai fii numa nu le spune la baieti ce fac ca iar or sa ma faca nebuna, cel putin BB, care parca il aud "dupa ce ca ma terorizezi pe mine acasa, mai terorizezi si pe altii cu nunta"
si-mi spui si mie cine esti

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:

oricine ai fii numa nu le spune la baieti ce fac ca iar or sa ma faca nebuna, cel putin BB, care parca il aud "dupa ce ca ma terorizezi pe mine acasa, mai terorizezi si pe altii cu nunta"
si-mi spui si mie cine esti

pentru nunta
noi

The big day

stai linistita ca nu spun nimica la nimeni.iti scriu mail ca sa nu monopolizam aici subiectul cu "ce mica e lumea".
pup

Mergi la inceput

no, saru'mana de oferta ..s-ar putea sa ajungem un vikentzel la mare pe la jumatea lui iulie...sa'l videm pe DJ-ul nostru la treaba ..pana atunci..bucuresti scrie pe noi
luam si pliciu si facem un trio in capitala!

quote:

nu, nu sunt din office-ul din bucuresti (aici au canapele normale, visinii)...dar incepand de sambata asta (sau vineri, iar nu se stie)..vor avea un cort (ca si anul trecut) la Mamaia in statiune, in fata compelxului Mamaia..daca te intereseaza si vrei sa dai o fuga intr-un wk-ed pe la mare vorbim si dau de baut

pentru nunta
noi

The big day

26 august 2006

Mergi la inceput

gata, ca si facuta o punem de un suc...eu chiar daca nu scriu zilnic sa fiti sigure ca va citesc...vorbim

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput