Miresele anului 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
Voi v-ati cumparat pernita pt. verighete? eu am vazut la Alb si negru, dar nu era cine stie ce si costa 650.000 lei.

Pernutza mea o poti vedea in poze.
E cam in ceatza dar iti pot spune ca are in mijloc un trandafiras alb; de fapt e alba toata.
M-a costat 100 sau 120 nu mai stiu exact. Am luat-o de pe Lipscani, ed la un magazinas mic si ingust in apropiere de Tudor Colection.
Daca vrei iti cumpar eu una si ti-o trimit prin posta.

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Neatza!!!
Clau misto rochita!!! Se pare ca mirii nostri au camasa, vesta si lavaliera la fel. a lui Clau, vesta si lavaliera sunt gri, nu maro.
Oana, Ralu, m-au pufnit pe mine emotiile pt. voi. Ca doar suntem de la inceput impreuna. Doamne nu-mi vine sa cred, ca se apropie ziua aia.
Oana pt. ce e cufarul? E cumva pt. plicuri? Noi vrem sa ne facem casuta visurilor noastre, sa scoata Clau panurile si sa o construim noi, in miniatura.

Voi v-ati cumparat pernita pt. verighete? eu am vazut la Alb si negru, dar nu era cine stie ce si costa 650.000 lei.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce scumpe sunt florile, of la naiba. dar mai conteaza? ca e musai sa le pui.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

io una am luat pernuta, dar la biserica Radu Voda unde am fost la o nunta si unde o sa fac si eu, nu a fost folosita deloc!
preotul a cerut vereghetele si le-a dus in altar si gata!!
asa ca am dat bani pe ea degeaba! am dat 150.000 de la calin events.
dar mare lucru de capu' ei nu ei!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

cred ca am reusit sa bag niste pozute (dupa o luna, rusine sa-mi fie!!!!!!). Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum fac sa pun in locul adresei de la semnatura doar un nume, gen nunta. pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdaminoiu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

saru' mana mult krelia pentru poze
eu am stat in tribuna 2, a fost ok si de acolo si am fost si la petrecerea de dupa, daca stiam poate ne dadeam intalnire
inalta ordine de idei ne-am facut si noi comanda pentru verghete si sunt

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

eu am stat in tribuna 2, a fost ok si de acolo si am fost si la petrecerea de dupa, daca stiam poate ne dadeam intalnire

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Elara, Ginutza mersi mult. daca nu gasesc ceva frumos, nici nu cumpar. risc sa nu o0 folosesc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Magda, foarte frumoase poze. Frumosi miri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am fost oarecum fatza in fatza ...
la petrecerea de dupa, am stat putin..ca prietena mea vroia sa mearga acasa ..dar, tot am prins sa-mi fac pozuca cu chirila..cu tariceanu ....ai vzut ce imbulzeala era la bar..proasta organizare...
oriu, am dat in carlsberg pe gat am dansat vreo 3,4 melodii si apoi, tzushti acasa
acasa am ajuns ragusita...febra la maini si la gambe de cat am sarit ..dar a meritat..pacat ca au trecut asa repede 2 ore....

quote:
Originally posted by camelia1

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Fetelor sunt fericita!
Pe 8 iulie la ora 11, avem cununia civila. M-am trezit azi de la 6 dar a meritat. Am fost sa ne inscriem la sectorul 2, s-a facut listuta, s-a intrat in ordine, erau mai multe ghisee. Totul a mers struna.
Desi venisem pregatatita si cu un pachetel si vorbisem cu cunostinte de-ale cunostintelor de pe acolo, dar nu a fost nevoie. Poate am fost eu norocoasa si ora 11 nu era asa ceruta.
Certificatele medicale le-am rezolvat la medicul de familie, fara sa ne prezentam noi.
Pana aici toate bune. Mai am de stabilit florile si de cumparat rochita de civila. Simt cum intru in priza si cum incep sa se miste lucrurile. Placuta senzatie. :)

Va pupic si spor la pregatiri!

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

kreliutza mama ti rog nu te lua de organizare ca papusa mea a muncit acolo 2 zile de il vedeam doar seara la 12:00..si probabil tot el te-a servit...dar saracii nu ei sunt de vina ci tot cei de sus care cu 48 de ore inaintea concertului ii anunta ca Office-ul va face petrecerea...dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul...cum spune badea

pentru nunta
noi

The big day

Mergi la inceput