sunt bune pireurile din magazin?
Raspunsuri - Pagina 9
Siminaf spune:
Nu, nu rezista deloc mult. Scrie si pe ele si am verificat: dupa ce-l deschizi nu mai "rezista" decit cel mult 24 h.
madau spune:
miti imi pare rau dar pe aici pe la noi nu sunt borcanase de la Heinz, singurele cu lapte sunt astea de care ti-am zis, de la Hipp. Iar Siminaf are dreptate, odata deschise sunt valabile 24 ore, tinute la frigider musai
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
marybell spune:
pai daca spun producatorii ca sunt atat de naturale
e normal sa nu tina mai mult de 24 de ore de la deschiderea borcanasului. daca tineau era clar ca au conservanti in ele. eu ii voi da bebelushului meu numai in caz ca plec pe undeva si nu o sa am ce sa ii dau altceva.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
madau spune:
Din punctul meu de vedere cred ca asta a si fost scopul ptr care au fost facute borcanasele, sa fie date atunci cand nu exista posibilitatea prepararii hranei proaspete. Nu am auzit pana acum pe nimeni sa hraneasca copilul cu borcanase, in loc sa-i faca papa acasa. Ar fi o prostie, sunt extraordinar de scumpe...si nici nu-s foarte gustoase![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Guguluff spune:
Ba eu am vazut de cateva ori mamici cumparand cate 7-8 borcanase, ca sa tina pt o saptamana si erau hotarate, nu cred ca luau ocazional. Si eu ii mai dau in deplasari tot timpul si acasa foarte rar. Ma uit sa nu contina acid citric si iau Nestle sau Hipp. Sunt bune ca sunt curate si ii plac, sunt altfel gustuite si sosul este mai gros(cred ca de la amidon). Oricum nu inteleg de ce unele mamici n-au dat niciodata copiilor borcanase dar le gatesc mancarea copiilor pe fund le lemn vechi de zeci de ani si le dau si de la restaurant uneori(cunosc un caz). Mai bine borcanas decat sa fac rabat la igiena.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
alexuta2005 spune:
Ba da, sunt mamici care prefera sa hraneasca copii cu borcanase.Si nu e deloc o prostie.
De la 6 luni Alexia manca aproape zilnic mancare din borcanas eu ii faceam doar piure de cartof cu ou.E drept sunt foarte scumpe dar si foarte bune.Asta pana la un an, acum mananca mancare obisnuita si uneori ii cumpar borcanase cand gatesc carne de porc, fasole sau varza.
De ce e o prostie?Ca-s mult mai sanatoase decat legumele din piata?Ca nu contin pesticide?
Sa va dau un exemplu:
Eram intr-un magazin in care se vindeau diverse pesticide si alte otravuri, ca sa cumpar ceva substante pt. florile mele din balcon.Acolo la coada 2 femei de la tara se laudau cum fac ele sa aibe ceapa frumoasa si sa nu creasca buruieni printre cepe sa nu fie nevoite sa mai sape.M-am cutremurat cand am auzit ca pun:"asa din ochi" niste substante toxice care distrug toate buruienile.
Pai daca femeile astea care pun pesticide vin si vand ceapa la piata,asa cum se obisnuieste de fapt si eu o cumpar se cheama mancare sanatoasa?
Alt exemplu:Imi aduce tatal meu de la tara morcovi, cumparasem si eu morcovi de la piata, de la tarani.Stupoare, nu au acelas gust.De ce?Ca-s tot de tara?Dar tatal meu nu a pus nici un fel de ingrasamant sau nici o otrava in pamant si morcovii aveau un gust mai bun.
Daca aveti gradina si va cultivati singure legumele, stiti sigur cum sunt crescute, atunci da, se poate spune ca e mancare sanatoasa cea gatita in casa, dar daca luati legume de la taraba si nu exista un control asupra modului de cultivare a legumelor in mod sigur mancare mai contine si pesticide si alti hormoni de crestere sau mai stiu eu ce.
Daca mi-as putea permite as hrani-o pe Alexia cu borcanase cel putin pana la 2 ani.Acum ii cumpar cat pot de des.Sut tare suparata ca nu gasesc asa multe variante ca in afara.
O sa plecam in concediu si bineinteles ca nu va manca mancare de restaurant ci din borcanas.Asa am facut si anul trecut la mare si nu am avut nici o problema.
madau spune:
Alexuta eu am spus ca-mi pare o prostie ptr ca-s foarte scumpe si nu mi se pare deloc o solutie de lunga durata...nu mi s-au parut cine stie ce stralucite la gust...plus ca nu au toate combinatiile de legume pe care le poti prepara in casa. Nu sunt impotriva borcanaselor, ba din contra...dar doar ca o solutie de rezerva atunci cand nu avem mancarica sau nu am posibilitatea sa-i prepar ceva poraspat. In fine..fiecare face cum vrea si cum ii permite buzunarul...eu doar am spus care e parerea mea.
Madau si
votati mica dansatoare
alinusha06 spune:
mie mi s-a intamplat cu legumele de la hipp sa nu le digere nu stiu care este cauza dar le elimina exact la fel cum le manca si destul de repede si doar cele din borcanase aveti vre-o explicatie?in general le-am evitat am incercat sa ii dau pt ca ea fiind o mare mofturoasa am zis ca poate dau lovitura cu ele dar sa dovedit ca nu le accepta nici ea si nici organismul dar ce poate fii oare de nu le digera?
sapt viitoare vom merge la munte si nu stiu ce sa ii dau are un anisor si este tare mofuroasa si slabuta nu stiu ce va manca probabil voi lua o lada frigorifica si ii voi da doar ciorba de acasa ca altfel moare de foame si nu vrea nimic sa pape,asa este ca analize am facut cu zecile si nika nu iese.
oprescu
Siminaf spune:
Ba chiar sint mai bune si au si varietate mult mai mare decit ce as putea gati in casa. Acum are 18 luni mezina, deci oricum maninca cu noi, dar pina pe la un an i-am dat aproape numai borcanele si tare bine i-au priit. Si nu exista ca toate-s cu amidon sau mai-stiu-eu-ce. Nu i-am luat decit borcanele in care singurele ingrediente erau legumele si apa in care au fiert ele, plus ceva carnita in cele cu mincarica. Si borcanelele cu deserturi fooooooarte bune!!! Iar sarea si zaharul nu se adauga cu un scop in mincarica: de a nu incarca bebeii cu sodiu inutil (si apa plata pentru bebei este saraca in sodiu, pt.a rinichii lor inca nu-s complet maturizati) si de a nu aduce aport de zahar complet aiurea unui organism inca in plina maturare a sistemelor digestiv, excretor, endocrin s.a.
Pofta bunuta tuturor!
mamitzica spune:
Si al meu a mincat din borcanase in cantitati industriale.Eu i-am luat numai organice.Dar e o mare diferenta intre ce e aici si ce e in Romania-intii de toate pretul-anul trecut in vara am fost socata cit costa un borcan acolo;in afara de Hip restul sint niste mizerii care au zahar in nestire inclusiv Nestle.
Nu stiu cum o fii la restaurantele din Ro ca e drept nu am fost la nici unul dar in Viena a mincat al meu de la restaurant de am zis ca se sparge.