Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Sunt io "nesimtita"..am venit de afara...si baie, acum bataie sa papam..nitel lapte macar...la noapte vine Dan!desi am inima cam strinsa ca sunt a10-a zi de CM si am impresia ca ovulez mai repede luna asta..sa nu se lase cumva cu ochisori, asa ca stau in dubii ce sa fac! Astept sugestii!

poze noi-15 iunie - printesa mea
poze noi-18 iunie - in fund si nu numai
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Care-i treaba cu contul nou? Ce, acum cind s-a schimbat parola nu au primit-o persoanele de incredere, adica mamicile de la lunile noastre inscrise..Daca se schimba iar, nu vad cum de s-ar evita sa se ajunga in aceiasi sitiatie ca cea de acum!

poze noi-15 iunie - printesa mea
poze noi-18 iunie - in fund si nu numai
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salut fetelor!
Bebeianfeb ti-am trimis niste poze pentru contul comun. Astept sa le pui cind ai timp. Mercic
Ingrid si eu intru rar pentru ca am aceeasi problemutza ca si tine. Si bebelusha mea face mofturi la mincare. Cred ca te inteleg tare, tare bine cind spui ca uneori izbucnesti in plins si iti vine sa pleci in lume. Si eu am dus-o pe la doctori, am dat o gramada de bani si am primit acelasi raspuns ca e un copil sanatos dar care primeste putin lapte. Sabina mea face 4 luni pe 23 iunie si tre sa merg cu ea la cintar si crede-ma ca am emotii mari. In ultima vreme n-am mai fortat-o nici eu cu papa. Cit vrea atita papa si cred ca e mai fericita asa. Si eu cred ca si astia mai mici cresc. Am vazut-o pe Diana ta in poze si e o fetita tare dragalasa, iar in poza de la nastere seamana foarte bine cu fetita mea. Daca vrei sa mai vorbim despre cele doua mofturoase ale noastre putem vorbi pe messenger. Da-mi un semn ca esti de acord. Asta daca mai intri pe site . Sper ca ti-a trecut supararea
Alina80 , pupici si ma bucur ca ti-a trecut urechea.
Silvi 2005 , multumesc pentru incurajari si pentru urarile de sanatate pentru Sabina.
Anymony, noi ne gasim pe mess cind iti da voie Ioana
Si la celelalte fete pupici si numai bine.
Irina si Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele. Si multam ca ati avut grija de neuronii mei si nu ati scris prea mult de 2 zile!
Mirelush, sanatate multa. TAre urate aventuri ai mai avut, dar vad ca tot optimista ai ramas....si cu simtul umorului! Si bine ca ne-ai dat peste nas noua graselor, anuntand ca esti silueta din nou. Desi sunt convinsa ca mai bine era sa fi grasa si sanatoasa. si lui Dani si sa-ti traiasca mama, ca multa nevoie ai si tu de ea!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZImai mari si mai mici, cu mamici mai active sau mai putin: MArio, DAvina, Stefan si Vlad.
Ingrid, vino-ti in fire cu Dienutza mofturoasa la mancare si cu supararea pe secta! CAnd vorbesti de Diana, cu gura ta zici, ca daca n-ar fi problema cu mancarea, n-ai avea de ce sa te plangi, ca doar e un copil minunat. Acuma nimeni nu-i perfect. Stiu ca m-ai intrebat odata cat de putin mananca fii-mea si eu n-am raspuns si fiindca eu sunt cu capul in nori. HAi sa-ti zic cu intarziere. Ana mananca in general in jur de 700 ml/zi si noapte. Eu o hranesc noaptea, fiindca-mi cere (desi la inceput am obisnuit-o eu cu asta, fiindca nu manca mai nimic), de 2 ori. LA noi diversificarea merge greu, dar merge, desi Ana numai mancacioasa nu e. SI regula de baza: nu-mi mai fac atatea griji cat timp e sanatoasa. Are si a mea zile cand nu bea nici 500 ml/lapte si arunc la lapte din biberoane, de mi se face rau. si revino la sentimente mai bune.
March, pazea ca venim la mare! Si parca vad ca taranca mea, care nici macar nu e creola, e mai bronzata decat fiica ta de marinar, pe care n-o lasi in bulanasele goale.
VAzut si eu poze diferite pe toate copertile cred.
Am fost la munte, vreme minunata (ieri), cu ploaie (azi). Suntem rupti de picioare si eu si sotzul. Ieri am mers 5 ore, azi la fel. De slabit nici gand! MA tot uit la mine, macar muschi sa fi facut pe burta. Si cand colo eu vad doar gambele mele ingroshate, ca doar pe astea le-am solicitat mai mult.
la toate si eu sunt prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

buna seara!

Noi tocmai ne-am adunat de pe drumuri adica de pe la nasii lui Nicolas. Astazi a fost arsita maaaareee. Daca o tine tot asa cred ca anulam intalnirile in parc ca io cu Matizul meu fara aer conditionat nu fac fata... defapt eu as face fata dar papanasul se mureaza imediat daca e cald.

Ursulino mama stai potolita ca io am glumit,n-am bre nimic cu tine si cu nimeni. Nici nu ma intereseaza ce se face cu pozele alea pe-acolo ca si-asa intru din joi in Paste. Daca aveam vreo problema nu puneam poze si gata.

Atata caz pt pozele astea bai nene.... ba ca nu ne uitam la ele, ba ca le vede cine nu trebuie, ba ca se joaca cineva cu ele .

Danieloo ce vrei bre sa spun... daca io-s nebuna si nu mi se pare ca ar trebui sa-mi ridic puradelul in slavi ca "moaaamaaa ce frumos" e. Acum orice mama isi vede puradelul frumos sau chiar cel mai frumos .

Asa... ieri cu nunta... la nunta la Palat Mogosoaia a fost naaashpa raau. Va dati seama ca nu a fost o nunta in salonul ala de fitze... era un salon chiar f simplu parca era un cort alb.Asa... DJ nashpa, mancare ... doar aperitiv si sarmale.. hai sa zic si de friputura ca era acceptabila. Pestele arata groaznic si la gust era oribil. Pana la tort m-am plictisit si am plecat ca ma gandeam ca la 7 jumate ma trezeste puradelul.
Asadar bine ca nu mi-am gasit toaleta de gala ca oricum aruncam banii pe fereastra. M-am rezolvat cu o rochie din "arhiva" un shal si mai din "arhiva", corset sa imi acopar burta si ciorapi cu banda, sambata la ora 16:00 cand m-am dus eu sa imi cumpar... n-am mai gasit.Mi-am cumparat doar niste cercei, un inel si niste chestii dragute de prins parul.. de la Meli Melo.
La coafor nu m-am mai dus pt ca dim am constatat eu ca parul meu statea fff frumos..; si-asa ca m-am acesorizat cu ce am luat de la Meli Melo si gata.
N-am facut nici o poza si nici n-am dansat ... ca sunt si urata.

Bomboo zi bre cum fu' cu "striptizu' " ala , odata.

Ioana esti bestiaaaala. Multumim ca ne-ai adus vesti despre cuscra. Ma bucur ca mititica mea nora s-a pus cu burtica pe mancarica si ca a luat bine in greutate. Se pare ca s-au dat pe brazda mofturosii astia mici de formeaza cuplu'.

Cat priveste tabelul ala... eu n-am nici o propunere si nici o obiectie. Daca aveti nevoie de info si de la mine.. va stau la dispozitie cu: e-mail, id mess,nr tel vodafone, nr tel cosmote, adresa cu nr de strada, nr de la pantofi, nr talie si ce numere mai vreti voi.

Io vreau sa stiu un lucru... in seara asta ne jucam sau nu?
Deci ... sa facem prezenta...

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am fost si noi pe afara, astazi a fost o exceptie: magazinele deschise duminica si ora de inchidere la 22.00 Catalina am vazut ca exista lapte formula anti-reflux! habar nu aveam, in Ro se gaseste? Frumoase pozele cu Bia, super si aia haioasa!!!Pupi multi pt. Bia!!!
Alina inca nu am trecut la fapte,daca ma apuc sa urmaresc ma si lamuresc in aceeasi searaFrumoase pozele noi, Giorgos a spus ca aici nu iti da voie cu modelul ala de scaun sa fie intors, trebuie cu fatza spre sofer.Pupicei pt. Ayan, tare frumusel mai este
Angelo vad ca nu mai mananca asa bine, ma cam chinuiesc pana deschide gurita, cred ca din cauza dintilor ( a cata oara scriu asta) Revin mai incolo, cred ca va conversati pe messMa bucur ca este bine Anastasia si mamica eibanuiam eu ca sant plecate
p.s. cine a schimbat ordinea pozelor in albume sa aiba curajul sa spuna cine este

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Andiaroro hai ca te lamuresc eu cu centii A venit in Ro/Bucuresti vestitul cantaret negru de hip-hop si se numeste 50 Cent

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki cine cu cine se converseaza pe mess ca intru si eu peste ele.

Cred ca mandrele isi culca puradeii proaspat imbaiati si hraniti.

Poate Angelos n-are chef de papa si de la caldura... parca ziceai ca e si pe-acolo cald.

Am uitat sa va zic. Azi la nasii lui Nicolas mai era un bebe nascut pe 30 oct, deci 7 luni jumate.Fraaaaateeeeee avea 6 dintzisori (2 jos si 4 sus). M-am crucit!Cica la 6 luni jumate i-au dat cei 2 de jos iar la 7 luni i-au dat cei 4 de sus insa din lateral spre mijloc de credea mami a lui ca are bebe afta in gurita si cand colo ii dadeau dintii anapoda

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput