Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

MARIO ,STEFAN ,DAVINA SI VLAD !
Am intrat doar sa felicit sarbatoritii zilei si sa va spun ca cine a schimbat pozele in album cred ca a facut-o tuturor ...eu am intrat vineri seara sa mai vad poze si aveam si eu alta poza , nu ceea ce pusesem eu dar am crezut ca poate am facut eu o greseala si nu mai tin minte dar se pare ca nu doar mie mi s-a parut
Ma duc sa lenevesc azi ca-s rupta de oboseala dupa azi noapte

Oana de Iustiana Noemy si Jasmine Neidyn
www.bombonicaa.piczo.com/?cr=6&rfm=y" target="_blank">MY COOL PLACE
FESTIVAL
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Mai fetelor, eu deja imi fac griji, am sunat-o pe Ralu si ieri si azi de vreo 3 ori, ori imi dadea eroare de conexiune ori suna si nu raspundea....plus ca i-am trimis SMS.......sper sa fie bine cu Anastasia si sa fie eventual plecati in concediu asa cum spunea cineva.......

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am intrat doar sa citesc, dar fiindca am vazut iar traznaie "cu poze" m-am dus sa verific si vreau sa va spun ca nu stiu cum e la voi, da-n albumu meu cu poze noi "una si una" nu mai deloc ac ordine......si tin minte exact cum le-am pus....asa ca nu e chestie numai de "coperti".....ia uitativa voi mai bine in ograda fiecareia........acu din 2 una: ori exista vreo optiune care face minunea asta si cneva a apasat din greseala, ori ne facem alt cont........ca eu votez tot pt cont comun
cu adevaratelea o sa scriu maine, acum ma duc sa-mi hodinesc imensa-mi burta ca azi e "ziua tatalui" si cum nu am gasit nimic interesant de cump ma tot tin de surprize culinare si bucataru tr sa probeze tot........pai nu!

un pupic special pt Mirelus-sa-i treaca "bobo" si pt Ingrid (si eu te iubesc)......si daca ma gandesc mai bine va uibesc pe toate in ac masura asa ca iaca si "pompicu colectiv"

ps: si lamuriti-ma frate si pe mine cei cu "centii"........da si daca nu ma lamuriti tot nu plec

ana si alexandre

Mergi la inceput

Fetele am vorbit cu Raluca....sunt la mama ei undeva la tara in jud Sibiu...sunt ok, ieri au ajuns si Anastasia e cam agitata ca prea au asaltat-o toti dar e bine. A luat foarte bine in greutate si sunt convinsa ca e la fel de scumpa si cumintica!
Ma bucur din suflet ca sunt bine si nu e nimic sa ne ingrijoreze!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ana, te sustin, cred ca e cea mai buna idee sa face un cont nou si sa avem maaarrreee grija cine primeste parola!

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

La noi e aceeasi ordine a pozelor, doar coperta albumului a fost schimbata. Se pare ca "autorului" ii place mai mult Ilinca mafioata decit Ilinca zimbareatza.
Ba mai mult, albumul era intitulat Ilinca Ioana, iar acum "autorul" a trecut in paranteza Irinel 2005, sa se stie al cui e odorul. E OK, nu ma deranjeaza, probabil cineva meticulos s-a gindit sa organizeze contul comun, iar acum, vazind amploarea "protestelor", s-a cam speriat si tace milc.

Eu zic sa nu ne impacientam. Daca era vreun intrus ma gindesc ca avea grija sa nu schimbe pe aici una-alta.
Totusi, as ruga autorul schimbarilor sa ne consulte inainte, ca fiecare si-a aranjat albumul cum a considerat de cuviinta.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Cu ocazia "controlului", am mai pus vreo 4 pozici.

Sim0, iesim zilele urmatoare la o plimbarica in Herastrau? Eu stau in Domenii.
Poate convingem si fetele de o intilneala in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Irinel, ai ma stai in zona si nu zici nimic...pai de cand bat eu toba aici sa gasesc pe cineva dispus de o intalnire in Herastrau.

poze Clara
Clara si Baselu

Mergi la inceput

Sim0 draga, noi plecam putin in oras. Tu eventual pune-te pe treaba si organizeaza fetele la o intalneala in Herastrau.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Gata si plimbarea nostra! Acum ne bagam la baita apoi papa si somn de voie!
Bai Teolindo ce zici tu de papanas ca-i urat? Ai cazut in extrema cealalta?
Cata draga, sexoasa mai esti...si esti chiar nesimtita daca mai zici ca esti grasa!!! Haos poza cu Bia!
Alina l-am vazut pe Ayan cu sepcalia, misto ii sta cu rosu!
Irinel am bagat un ochi si pe la pozele ilincutei care-i tare dragalasa in rochita! Noi inca nu ne-am lasat la bulanele goale!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput