Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

CU=CU=RI=GUUUUU

Amura...bine-ai venit in . Sedere placuta si cat mai lunga dar vesela

Cicina ...cam grabita, cam grabita .

Alex..., dac-ai sti ce bine am dormit . Dimineata
tragea Erika de mine ca intarzia la scoala si frate-su pregatea apa.

Puf, cum a fost?
Vio, scumpa. Ai de gand sa ne onorezi cu prezenta putin mai optimista decat ieri, sau pregatim biciul?
Sper ca aduci checul (n-am uitat)

Ma duc sa imi termin treaba si apoi sa pregatesc 14 cafelute, si revin.

D.K.

Mergi la inceput

14 cafelute buuuunnnne pentru FETELE FANTASTICE

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata fete dragi.....am venit si eu,am zis sa dau binete si apoi sa citesc ce ati mai vorbit cat eu n-am fost.....si sa ma uit cum se scrie/introduce titulatura de fete fantastice.....
azi sunt vesela....ca am hotarat sa nu ma mai gandesc acolo....am mai vazut si un film aseara pe discoveri unde un individ s-a anticipat moartea si m-am gandit sa nu fac si eu ca el....nu ma bateti ca nu mai spun ......si uite,fug.....

Elena-V.

Mergi la inceput

urrrrrrra!
am reusit!....sa pun titulatura de fata fantastica......
Dana,profiti ca e liniste si ...sau dormi?!
am adus checul.....nici nu stii cat de bun e(va dau reteta daca vreyi!!!)......si nu sunt trista,azi sunt optimista...sa vad cat ma tine!
Ela,bine ai venit
va pupic pe toate cu drag-sunt 13pupici?!

Elena-V.

Mergi la inceput

'Neata!

Bun checul, Vio. . Asa te vreau ,optimista

Vezi ca la titulatura nu ti-a aparut tot , sau nu vrei sa stie lumea cu cine esti impreuna ?? (glumesc).

Azi sunt eu putin suparici, dar o sa-mi treaca . Va pup si vorbim
X 13

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

buna dimineata..la toate fetele fantastice

dandush, mercic pt ... Sa stii ca mi-a fost teama sa o beau pe toata...Daca nu mai pot dormi? asa ca am lasat ceva pt maine dimineata...

gata , ma duc sa ma spal pe si ma bag in pat...
ca mi-s franta...

va pup pe toate 13

sa aveti o zi cat mai frumoasa...alaturi de iar pe barbati sa-i bagati in daca va supara...

Mergi la inceput

am reparat!
Dana,nu fi suparici,ca ma intristez si eu ....
sper ca nu e cava grav?
putem sa te ajutam?
de la mine si

Vio

Mergi la inceput

fetelor,mi-am facut "parul" mov!!!!
adica am folosit punctele....ca o fraiera.........in loc sa le pastrez.....si mi-au dat un mov de nu se vede nimic din numele meu!!!.....ce frumos era odata!!!
acum m-am pricopsit cu asta si nu mai pot da inapoi....sper sa le rezolve vre'un mediator ca am scris " o petitie"......
voi ce faceti?!
daca e suparici Dana toata lumea e suparici?!

Vio

Mergi la inceput

Hehe......la ce coafor ai fost draga noastra???. Am impresia ca-ti mai trebuiesc 600 de puncte sa poti schimba culoarea. Poate-ti ies fire albe pana atunci si numai bine .
Mie mi-a mai trecut putin , dar ce-i cu fetele noastre??

Pe Amura n-am mai apucat s-o salut, ca a fugit la somnic. O prindem noi maine dimineata.

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Buna fete fantastice!
Danush nota 10!Esti tare!
Vreau si eu un pic de chec cu toate ca ingrase!dar numai putin!Si o cafeluta!
Sint cam necajita!Aseara am avut o discutie cu el, in care i-am spsu verde in fata ca numai suport nici toanele si nici comportamentul lui!ca e liber sa faca ce vrea, dar daca e acasa sa se comporte cum trebuie!Daca nu, sa se duca unde vrea! A sarit repede cu gura..ca daca nu il mai suport de ce nu divortez...I-am zis ca s-a laudat el ca o face si ca eu nu la asta m-am referit ci la nevoia sa isi schimbe atitudinea, dar daca ii e prea greu poate sa o faca!
Nu a mai zis nimic...decit ca tu nu vezi ca nu ne mai leaga decit copilul!Ce rost mai are?I-am zis Ok...da divort...
Seara a fost bosumflat...dupa a venit in pat si m-a luat in brate si m-a pupat pe frunte...parinteste!Nu am zis nimic..doar i-am desfacut bratele si am intors spatele!
Cam atit!
Va pup pe toate si va trimit tot binele din lume!

Mergi la inceput