Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 15
Dandush spune:
Pai incearca la oras. Nu de alta , da' vine Alex si te ia si pe tine la fugareala
D.K.
Dandush spune:
Bravo .
Alex cred ca sta pitita la un coltz si ma asteapta , dar sa-i fac in ciuda ma duc la .
Fetele, maine pregatesc cafeaua si va astept . . Sper sa gasesc aceeasi locatzie sub numele vostru. Daca aveti alta idee, sariti. Sunt pro schimbare .
Noapte buna si va pup de mii de ori pana va iritati .
Paaaaaaa
D.K.
Alexmona spune:
AM si eu nume frumos!!!!!
Esti GENIALA DANDUSH!!!!!!!
Pupici tuturor!!!!
Sa auzim de bine!!!!!
Alexmona
aelita spune:
ahhhhhhhhh,am scris si am pierdut tot
Vio ,ce sa iti spun eu sa nu iti mai fie frica,oricum nu e dupa tine,eu am fobie de spitale,tremur rau si nu pma pot stapani.Dar daca trebuie,trebuie,imi spun ca hai ca stiu ca e greu,dar o sa treaca si asta, unii o duc si mai greu .Gandeste-te ca ar fi mai greu fara anestezie,imposibil,adica .O sa iesi sigur din asta si o sa te recuperezi aici cu noi !!!Frica nu iti trece,dar icnearca sa nu ti-o mai ia imaginatia pe cararuie ca uite fetele aici cu biciul te asteapta !Si toti ingerasii sunt cu tine !
Fetelooooooor ,unde sunteti ????????
amura spune:
Buna dimineata fetelor! chiar ca sunteti fantastice...
V-am urmarit din umbra catva timp, dar nu am mai rezistat si tzup si eu langa voi, ca un ... De multe ori am oftat alaturi de voi...le-am spus prietenelor mele de voi..pana si mamei i-am spus
E o placere sa fiu cu
Ca si voi, am trecut si eu prin aceleasi experiente , si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt inca marcata de acele tampite experiente, dar cum viata nu e dupa cum o asteptam..ce putem sa facem? nu putem decat sa luptam, sa luam de la viata ce e mai bun si frumos...sa ne bucuram ca suntem sanatoase si ca putem sa ne bucuram alaturi de persoanele care ne iubesc si care ne sunt dragi noua.
Bravo celor 13 fete de aici (sper ca nu am gresit)
Sper sa devenim mai iubite si respectate de barbatii nostri..si sa nu mai fim nevoite sa ne tot timpul...ca zau ca e obositor...
Va doresc o zi faina si va pe toate...
Alexmona spune:
Draga mea Armura , in primul rand bine ai venit!!!!
Si ...ai gresit la numaratoare!!!!
Suntem NU 13 ci 14...CU TINE!!!!!
Speram sa fii cu noi!!!!
Daca vrei esti binevenita ...dar trebuie sa-ti faci prezenta la cafea cand Dandush , canta CUCURIGUUUUU!
Apropos , Dandush ...sforaiala placuta URSULACHEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMI REZERVI O CAFEA PE MAINE????
HAI , ca stiu ca esti tu prietena mea !!!!!
Si , nu te-am asteptat la colt ci in plina strada si ca tare buna idee ai avut cu numele
PUF...sper ca acum faci ceea ce cred eu....
Nu spun nimanui, dar
DIEGOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai , unde ai disparut ....treci la apel!!!!!!
Tara are nevoie de tine!!!!!!TARA FETELOR FANTASTICEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Aelita....pupici!!!!
VIO .....in noaptea asta un intreg batalion de ingerasi vin spre tine...ai grija sa le dai in fiecare zi zambete altfel sunt tristi ...si daca ei sunt tristi , fiind ai nostri suntem si noi...asa ca ZAMBESTE ...NOI SUNTEM CU TINE.
Si te iubim mult!!!!!!!!!!!!!!!
Fleur , sper ca totul e bine!!!!
pupici!!!1
Cicina e bine totul????
PUSI
Ixxi ...ce mai faci???Pupici
Elas???SORELAAAAAAmulti pupici
Anderra...la apel!!!!Te pupam!!!!
Bblusha ...e mai bine???Sa speram ca raspunzi pozitiv!
PUPICI
Davidutza...cred ca e super bine!!!!PUSI
Alexmona
amura spune:
Alex, multumesc pt primire... Bine te-am (v-am) gasit
ma bucur ca te simti mai bine...Asa imi place fii tare...O sa treci de necazurile astea, iar cand o sa te uiti in urma o sa razi si tu de momentele astea pentru care ti-ai fi dat si viata...O sa vezi tu, o sa te intaresti...si nimic n-o sa te mai doboare.
la cafea vin cu placere Dar cu cine o s-o beau? ca voi sunteti deja satule de cafea la ora cand ma trezesc eu ...Ne intelegem noi intr-un fel...
tb sa fug, ma duc sa ..
pe cele "13" si va doresc "noapte buna"...la toate
multe pt voi...
Ela