Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 11
puf13 spune:
dandush asa sa faci
alex o sa fiti primele care afla cand ma hotarasc si cand o sa stabilim data...ce vesela sunt acum...hehehehehe
Dandush spune:
quote:
Originally posted by puf13
dandush asa sa faci
alex o sa fiti primele care afla cand ma hotarasc si cand o sa stabilim data...ce vesela sunt acum...hehehehehe
Zis si facut
D.K.
aiuras spune:
Elas si Vio nu cereti prea mult de la sot.
Suna caraghios tinand cont de faptele lor, dar acesta este adevarul. Primele 2-3 luni sunt cele mai dificile pentru reacomodarea cuplului si pentru cicatrizarea 'animalului indragostit aiurea". Asta este!
Nu asteptati prea mult de la ei, purtati-va ca si cum nu ati observa ca sunt cu mintea dusa cu pluta si fiti calde si iubitoare. Este nedrept pentru ca si voi sunteti tandari, dar asta este optiunea voastra pentru ca ati ales sa mai continuati. Nu uitati pe viitor sa va imbogatit comunicarea, sa-i implicati treptat in viata de familie si in pb ei. Daca nu au probleme pe umeri, dumnealor zboara!
Dar nu uitati fetelor ca sunteti oameni intregi si cu farmec cu si fara ei, respectati-va, iubiti-va, fiti egoiste pentru frumusetea voastra si timpul liber petrecut in familie.
Asa ca , hai la lupta cea mare!
Vio vei reusi la operatie si vei avea si copilul dorit! Ne rugam toate pentru tine.
Alexmona spune:
dandush...buna ideea cu postul!!!!
Ma alatur!!!!
Tinem miercur post si ne rugam!!!!
Alexmona
violeta69 spune:
fetelor imi dati voie sa plang? sa plang ca Dumnezeu ma iubeste si ca daca nu am parinti si nici rude apropiate, va am pe voi sa-mi fiti alaturi.....nici nu ma asteptam sa fiti asa SUPER-FANTASTICE!
cuvintele sunt putine sa poata exprima ceea ce simt, va spun doar ca va iubesc.......
Elena-V.
elas spune:
Aiuras, stiu ca ai dreptate si stiu si ca e f greu!Dar incerc...Numai stau f bine la capitolul rabdare, dar sper sa pot!
Sigur vom tine post miercuri si ne vom ruga!
Alexmona spune:
Aiuras...bine ai venit.
Si multumim se sfaturi .
Fetelor sa auzim de bine!!!!!
Multi pupici
AAAAA, si tare ma bucur ca PUF e vesela.Vrem nunta !!!!!
trebuie sa te pregatesti asa frumos..., stii tu...FII ROMANTICA!!!!
PUF va fii foarte fericit!!!!!
Pupici!!!!
dandush ....sa stii ca prima pedeapsa a fost usoara , dar sa nu mai faci...ca ursul ....nu-i voie ca ...bine???
Dar ...sunt cu ocheanul pe tine!!!!...multi pupici!!!!
???
La mine merge Yahoo!!!!!
TUTUROR NUMAI BINE!!!!!!
Alexmona