Si totusi...viata nu e cum o credeam(2)
Raspunsuri - Pagina 10
Alexmona spune:
Vio, m-am documentat de pe net!!!
Stiu ce operatie ve-i face!!!!
Draga mea va fi bine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt aalturi de tine!!!!!
Si alaturi de tine sunt ingerasii toti cu care se joaca copilasul tau!!!!
Uite ...miercuri ingerasul meu si al fiului meu vor fi cu tine!!!!
I-am rugat eu!!!!!
Dupa operatie mi restitui!!!!Ca ve-i fi bine!!!!!
Alexmona
violeta69 spune:
o sa incerc sa va lamuresc asa cat ma pricep si eu(ca nici eu nu sunt cu medicina....eu mi-s cu fizica!!)
conizatia inseamna ca din col se indeparteaza o portiune sub forma de con cu baza(sau cu varful?.....uite ca acum sunt confuza!!!)spre uter care indeparteaza portinune de tesut cu probleme....
nu se moare din asta,dar din anestezie nu te mai poti trezi uneori.....nu mai spun cuvantul, ca ma bate Alex la........
numai ca dupa chestia asta ramai cu niste probleme....de ex. nu prea mai poti tine o sarcina decat cu serclaj si stat la pat......iar eu nu prea pot sta la pat......bine ca nici BB nu sunt prea convinsa ca as mai vrea sa fac cu fostul sot care s-a intors,dar nu cu tot sufletul.........aici e povestea in care nu vreau sa va afund...........am promis ca o sa o spun dupa.....
sper ca v-am lamurit asa putin........
Alex,iti multumesc pt. ingerasi fiului tau,o sa-i restitui si iti promit ca daca vrodata va fi nevoie tii dau si eu pe ai fiului meu si mai fac rost de vreo catva.........sper insa sa nu ai nevoie niciodata decat de ingerasul tau,pupsipt. toate FANTASTICELE
Elena-V.
Alexmona spune:
DANDUSH....
Pentru ca ai facut ca URSUL , azi , acum ...ai auzit???iei o lingura de miere!!!!!
Vezi ca te vad!!!!
Asta e pedeapsa !!!!
Si urmeaza bataia
Si la urma
Draga mea ...referitor la operatie uita-te la ce a scris Aelita si cauta pe net!!!!
ca sa nu mai o intristam pe puiuta...bine???
Si sa vorbim de chestii faine...BINE???
Alexmona
Alexmona spune:
Vio ...tu ne-ai explicat ...
Te pupam!!!!!
Dandush ai laut mierea???
Nu trisa!!!!!
Vio , Dandush...va pup!!!
Alexmona
puf13 spune:
'neatza fetelor fantastice, eu fac ochi mai tarziu si din pacate am ratat aplelul de dimineata, dar sper ca nu-i nimic ma primiti voi si mai tarziu.
In legatura cu nr 13, chiar va rog sa ma puneti pe mine acolo, mie imi place cifra asta (o vedeti si in nick-ul meu, deci chiar m-as simti bine acolo), dandush hai sa facem schimb.
Violeta iti tin si eu pumnii alaturi de fete in legatura cu operatia, mie mi-e frica si de o banala operatie de apendicita (pana acum am facut vreo 3 crize si am fugit din spital...)
Elas incearca din rasputeri sa mai ai rabdare presimt ca o s fie bine si la tine pana la urma, incearca s nu te mai gandesti deloc la ce se intampla, incerca sa faci ceva sa te binedispuna (asculta o melodie care--ti place, vezi o comedie buna).
Alex te-am lasat la sfarsit ca imi place ca esti vesela si sper sa le molipsesti si pe celelalte fete fantastice de aici care sunt mai triste.
Fetelor desi am avut un pic de curaj aseara (de la voi) nu am reusit nici macar sa aduc vorba de casatorie, plus ca a venit foarte obosit si acum e in tratative pentru un alt loc de munca...sper sa ma tina curajul pana in weekend si poate-poate o sa-i zic... va pupic
elas spune:
Vio, iubita nu te teme!Sintem aici toate fetele si ne vom ruga la Dzeu pentru tine!
Iti vom imprumuta ingerasii si vom fi cu sufletul acolo linga tine~!
Sigur va fi bine!
Alexmona spune:
PUF...cred ca asta ....casatoria il va face cel mai fericit om din lume...asa ca nu iti trebuie mult curaj.
VrEAU LA NUNTAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pregateste o cina romantica si ...la atac!!!!
Te pup!!!!!
Elas , va fi bine!!!!!
Hai SUS!!!!!
PUPICI TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si ...celelalte fete ...unde sunteti????
Alexmona
Dandush spune:
Vio, am inteles acum despre ce-i vorba .
Lasa ca ai sa dai peste un anestezist priceput,
si o sa fie bine . Miercuri tinem post .
si ne rugam
OK, FETELE FANTASTICE????
Puf, daca asa zici tu....te zbor imediat pe locul 13 , asta nu-i o problema.
Alex, Alex miere asa dulce si buna mai vreau .
Ce tre' sa fac sa mai primesc?
Mai fetelor....azi avem un debit verbal, de numai-numai . Asa si trebuie.
Ce facem cu somnoroasele celelalte? Aelita
bantuia pe-aici pe la 4 dimineata, deci o mai lasam sa doarma putin
Pentru celelalte....din nou CUCURIGUUUUUU
D.K.