Dragoste pe net
Raspunsuri - Pagina 6
aelita spune:
Daca te gandesti asa la rece,asa pare,ca se indragosteste de un nick . Dar daca privesti in real,nu e asa. In spatele nickului e un om, pe care abia l-a cunoscut,mai mult prin cuvinte,fizic pe un webcam, se plac, apoi hotarasc ca se merita sa se cunoasca,ca se merita sa incerce .Cu speranta ca nu s-au inselat unul asupra altuia. Daca s-au inselat,asta e,ce atata pierdere?? Nu s-au mai vazut esecuri ?
Vpi va puineti problema ca eu n nick si ea isi lasa barbatul ptr o fantoma. Fantoma aia se transforma intr-un barbat care poate se va dovedi a fi chiar jumatatea ei,din momentul in care o va stranbge in brate . Sunt aici cateva fete care si-au cunoscut jumatatea pe net.Nu mi se pare nimic diferit fata de mine care l-am intalnit intr-o discoteca si habar nu aveam cine e si de unde vine,cate femei are sau a avut,cate crime la activ, cat minte ...Toate se vad in timp. Nimeni nu spune ca incepi o relatie sigura de reusita. Incepi o relatie pt ca ai chef de ea,pt ca te atrage.pt ca iti place,pt ca nu vrei sa mai continui in cea veche,daca ea exista .Si daca l-ai cunoscut pe net,la telefon,in tren, in gara, pe strada,nu e tot aia ?Doar nu mergi la primarie din prima zi .
De acord cu She .
RaluD spune:
Si eu am o prietena care s-a indragostit de un american de 27 de ani pe net. Nu "aveau" pe nimeni la vremea respectiva, s-au potrivit, au corespondat 6 luni si s-au indragostit unul de altul.
Apoi s-au intalnit si acum sunt fericiti, s-au casatorit, locuiesc in State.
Zilele astea sunt emotionata, s-ar putea ca ea sa fie .
Deci eu, una, cred in dragostea pe net, cu conditia sa nu te arunci in necunoscut cu capul inainte.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
crinuta spune:
Cunosc destule egiptence care lucreaza de dimineata pana seara.
Chiar de curand mi-a fost dat sa cunosc o tipa si mi se plangea ca sotul nu ii da bani pentru nevoi personale.
Ea are o afacere a ei, facuta din banii ei cu munca ei. Sotul nu a contribuit cu nimic.
El lucreaza ca medic in alta tara si le trimite doar bani pt cheltuieli personale.
Iar cazuri din astea sunt destule.
Cunosc aici 2 doctorite din Egipt. Lucreaza de dimineata pana seara.
Deci nu toate stau acasa si asteapta sa primeasca.
In ceea ce priveste dragostea pe net, da, este posibil. Noi tot online ne-am cunoscut, apoi ne-am intalnit in real si tot asa si acum avem o minune de baietel, insa, am vorbit destul de mult timp pe net, cel putin 3 ore pe zi, iar de sunat ma suna zilnic.
Omul se cunoaste in timp, si chiar si asa, dupa 1 an de vorbit online, momentul decisiv a fost cel in care ne-am intalnit face to face.
Stiam amandoi ca atunci se vor confirma sau infirma sentimentele, sau ceea ce credeam noi ca ar fi sentimente.
Din fericire s-au confirmat, dar nu intotdeauna se intampla asa.
So, intalnirile online reprezinta doar inceputul, restul se contureaza in timp, in viata reala.
In cazul de fata, e limpede ca ea nu e fericita in casnicie, dar atunci de ce mai sta cu sotul?
Oricum, o sfatuiesc sa nu se arunce intr-o relatie necunoscuta inainte de a avea toate datele, mai ales fiind vorba despre un om care apartine unei culturi total diferite.
Trebuie sa vada ce pretentii ar avea el( sa isi schimbe religia, sa poarte val, sa aibe un anumit tip de comportament in public, sa nu manance porc, sa tina post cu el de Ramadan, etc) si apoi sa decida daca le poate duce la indeplinire, iar asta evident dupa ce l-a intalnit in real si si-au intarit convingerea ca se iubesc.
Crinuta si Rayan
Sabina V spune:
Eu saptamana trecuta m-am intors din Tunisia, unde majoritatea populatiei sunt musulmani. Dupa ora 6 nu mai vezi nici o femeie pe strada, numai barbati , care stau in baruri, cu fetele indreptate spre strada (zici ca sunt la cinema), si stau de dimineata pana seara tarziu, la cate un suc sau un ceai (alcool nu au voie sa bea). Sunt atata de scarbosi, de nu stiu cate ori am patit-o ca sotu a luat-o mai in fata si cand ma vedeau singura , mai sa sara pe mine, si incep sa puna mana pe tine...
Am vazut cam 3 femei care au facut baie in mare ( intr-o saptamana) dar faceau baie imbracate.
Si au niste legi ciudate de tot : daca ii prinde ca au tatuaj , intra la inchisoare pt 4 ani, daca sparg un pahar intr-un bar ii duce in armata ( la ei armata dureaza 10 ani ), daca iti prinzi sotul , sau sotia cu altu/alta in pat , poti chema politia si automat il baga la inchisoare.
Acuma nu stiu daca in toate tarile este la fel, dar ma gandesc ca cam tot asa este din moment ce toti sunt musulmani.
poze
Elise spune:
aelita,
N-am nimic cu modul in care s-au cunoscut oamenii - pls. citeste cu atentie daca tot imi raspunzi.
Da' am indoieli clare ca intr-o relatie evolutia poate fi "indragostit" - "placut" - "vazut" si nu invers!
Banuiala mea (meschina, e drept) e ca Ahmed i-a povestit cite mii de camile are el si cum ar putea trai ea ca in filmele cu printzese egiptene.
si femeia s-a gindit ca, da, in viata reala ea ii freaca batistele si kilotii lui barbatu-sau, deci ar trebui sa incheie o casnicie unde nu e apreciata la reala valoare.
De asta o atrage "lumea lui".
Nu de altceva.
Ca traditiile si istoria Egiptului probabil nu le stie.
Asta e banuiala mea.
Poate gresesc.
Elise
She spune:
quote:
Originally posted by Elise
aelita,
Da' am indoieli clare ca intr-o relatie evolutia poate fi "indragostit" - "placut" - "vazut" si nu invers!
Elise
Si in realitate se intimpla in cele mai multe cazuri EXACt in aceeasi ordine.Cu o singura deosebire:daca vezi prima data, nu e sigur ca vezi "bine".
De vazut multi o fac mult dupa...ca daca folosim verbul "a vedea" ca atare, functionalitatea ochiului..atunci..ce poate spune un OM numai dupa cum arata?
Sa nu spui ca-ti spune daca e murdar sau nu:))
Elise spune:
She,
cam la www.ahajokes.com/cartoon/hones.jpg" target="_blank">asa ceva ma refer.
considera caricatura asta ref. la ce tot crezi tu ca ar conta, nu la aspect.
si revin cu intrebarea: "te indragostesti" de ce?
de o minciuna sculptata in functie de idealurile tale definite anterior?
cred ca trebuie sa fii si naiv si foarte singur sa faci kestia asta.
Elise
She spune:
quote:
Originally posted by Elise
She,
cam la www.ahajokes.com/cartoon/hones.jpg" target="_blank">asa ceva ma refer.
considera caricatura asta ref. la ce tot crezi tu ca ar conta, nu la aspect.
si revin cu intrebarea: "te indragostesti" de ce?
de o minciuna sculptata in functie de idealurile tale definite anterior?
cred ca trebuie sa fii si naiv si foarte singur sa faci kestia asta.
Elise
Cred ca nu ai inteles exact ce am spus.
daca faptul ca te indragostesti INAINTE sa cunosti pe cineva cum trebuie, toata populatia globului este si naiva si...singura....
Elise spune:
ma refeream la a a cunoste dpdv social, poftim!
Adica eu sint ana, tu esti ion si de aici poate sa inceapa povestea sau poate sa nu inceapa.
Nu la sensul filozofic al cunosterii.
nimeni nu cunoaste pe nimeni "cum trebuie", pina la urma.
nici pe mine nu ma cunosc "cum trebuie" pentru ca nu intotdeauna imi prevad reactiile.
dar intre acest "cum trebuie" si a nu sti daca e barbat sau femeie, are 8 sau 80 de ani e o diferentza enorma - sau pt. tine astea-s detalii si "avalansa sentimentelor" nu tine cont de ele?!
nu ca ar fi ceva rau.
sint si cazuri din astea, nu judec pe nimeni...doar ma crucesc.
Elise
michelle7 spune:
Apropo de iesit seara in lumea araba. Am o cunostinta care sta in Qatar una dintre cele mai bogate tari arabe. Intr-o seara la 8 seara a trebuit sa o " salveze " pe o fata dintr-o alta masina . Ea conducea pe strada si niste destepti s-au gandit sa o pedepseasca si se prefaceau ca o lovesc cu masina lor. Motivul - ce cauta la ora aia pe strada - numai barbatii au voie.
Michelle